• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با Torrent. کمک

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من یه آلبوم mp3 رو با uTorrent دانلود کردم اما هیچ کدوم از فایلها تو مدیاپلیر اجرا نمیشن. دانلودم صددرصد شده بود دیگه نمیدونم باید کار دیگه میکردم یا نه تا حالا از تورنت استفاده نکرده بودم. دوستایی که از تورنت و این چیزا سر در میارن لطفاً راهنماییم کنن که چی کار کنم. این آلبومو با این اینترنت کج و کوله ایرانی با بدبختی دانلود کردم.

amgh_12

Registered User
لایک‌ها
0
من http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=933048&postcount=1851 اینجا یه سری توضیحات دادم ممکنه کمکت کنه فقط اینو بگم که فایل .torrent در واقع خودش فقط آدرس فایل دنلودب رو داره و باید این فایل رو با برنامه های مخصوص تورنت بازکنی و بعد شروع به دانلود تورنت بکنی .

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
من http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=933048&postcount=1851 اینجا یه سری توضیحات دادم ممکنه کمکت کنه فقط اینو بگم که فایل .torrent در واقع خودش فقط آدرس فایل دنلودب رو داره و باید این فایل رو با برنامه های مخصوص تورنت بازکنی و بعد شروع به دانلود تورنت بکنی .
من هم فایل تورنتی که شامل آهنگها بود رو با برنامه uTorrent دانلود کردم!
حالا این فایلهایی که دانلود کردم دیگه به درد نمیخورند!:(

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ممکنه گاهي بعضي از قايل ها با وجود 100 درصد دانلود شدن هنوز ناقص باشند و در پخش به مشکل بر بخورند (مثلا من اين آلبوم آخري کريس دي برگ رو دانلود کردم، 3 تا از آهنگاش کار ميکرد، بقيه اجرا نمي شدند! البته يه تورنت ديگه رو اينبار امتحان کردم و اين بار مشکلي نبود) ولي اينکه هيچ کدومشون اجرا نشوند عجيبه! آيا پسوندشون چيزي غير از MP3 هست؟ با پليرهاي ديگر امتحان کرديد (مثلا Jet Audio) ببينيد با اونا چي، کار مي کنند يا نه؟

راستي، مديا پلير دقيقا چه اروري ميده، آيا مشکل Codec داره يا از اون ارورهاي ناشناخته ي بي دليل ميده؟ اگر فيابل ايراد داشته، تا حدودي ميشه اميدوار بود که به وسيله ي برنامه هاي Media Fixer درستشون کرد ولي اگر فرمتش مشکل داشته باشه، اونوقت مديا فيکسر ها هم تو خوندنش ارور خواهند داد.

BraveKnight

Registered User
لایک‌ها
1
فایلها همه mp3 هستند. با JetAudio هم امتحان کردم جواب نداد.
ارورهای مدیاپلیر هم این طورین:
اول این:​
485rnfd.jpg

بعد این:​
34xnyv8.jpg

:wacko: :blink: :(

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
پسوند فایل ها چی هست ؟

اگر flac هست باید تبدیلشون کنی

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
+ با winamp هم امتحان کن ( یه اتفاق مشابه برای یکی افتاده بود ... حداقل با winampکار می کردن این فایل ها ) ...

+ گاهی وقتا هم واقعا mp3 ها خراب هستن ( به قول معروف courrput هستن ) .. جالب اینکه ( یعنی متاسفانه اینکه !
179.gif
) معمولا این خرابی بخاطر دانلود بد نیست که بگیم " باشه دوباره دانلود می کنم " ( حداقل من کمتر دیدم ) ... یعنی طرف عمدا میاد و فایل های خراب میذاره
punish2.gif
... و این حرکت عمدی هم همیشه بخاطر این نیست که طرف مرض داره : مثلا من مدتی پیش جایی خوندم ( کجا ؟! ) که بعضی کمپانی های موسیقی برای مقابله با نقض کپی رایت و انتقال فایل توی P2P و اینا ، اومدن یه عالمه فایل های corrupt فرستادن تو این شبکه ها ... یه جور اقدام تنبیهی مثلا !!
punish2.gif

بالا