• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با VS 2005 and ASP.NET 2.0

ikeyvan

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان من یک مشکل عجیب دارم با VS 2005 که خستم کرده ...مشکل اینه که هیچ طوری نمیتونم از یک دیتا بیس اکسس استفاده کنم ..هر راهی که فکرش بکنید امتحان کردم ..نه با AccessData Source , نه با sqlDataSource مثلا :
من وقتی فایل اکسس رو توی فولدر app data دراگ میکنم یا به اصطلاح کپی میکنم این ارور " an error occured while processing the local data file:- object refrense not set to an instance of an object."رو به من میده اما بعد از ارور فایل کپی شده تو فولدر ... بعدش مثلا میام یک Access Data Source دراگ میکنم به صفحه و تنظیم میکنم به فایل اکسس که کپی کردم اما مرحله بعد که باید table ها رو نشون بده و یک query بگیرید ..چیزی نمیاد و به جاش Define Custom Statement and Stored Proceduresم می آد و اگه هم یک sql خودم بنویسم فایده نداره چون توی Test Query بازم همون ارور بالایی رو که موقع کپی کردن میده ،میده ..خلاصه بیخیال اکسس دیتا سورس میشم میرم سراغ sqldatasource و acees data base file و بعد از وارد کردن کانکشن استرینگ همون آش و همون کاسه ..بعدش میرم سراغ ODBC و دی اس ان هم می سازم و این دفعه از ارور خبری نیست همه چی اوکی شده و میام تو صفحه مثلا یک دیتا گرید دراگ میکنم و تنظیم میکنم و همه چی اوکی هست و run میکنم صفحه رو ...build started ...build succedd , و صفحه با این ارور اعصاب خورد کن " System.Data.Odbc.OdbcException: ERROR [IM002] [Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified "با لا میاد ....

در ضمن من همه جور پرمیشن چه به یوزر ای اس پی دات نت چه بقیه یوزرهام دادم و مشکل از این جهت نمیتونه باشه ...

VS رو بیخیال شدم یه نت پد باز میکنم و کد هامو مینویسم اما بازم همین ارور میاد.
شما فکر می کنید مشکل کجاست ؟:)

ikeyvan

Registered User
لایک‌ها
10
کسی به این مشکل بر نخورده؟:eek:

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از ikeyvan :
کسی به این مشکل بر نخورده؟:eek:

آخرین ایراد میگه همچین dsn وجود نداره.

PHP:
<script language="vb" runat="server">
sub page_load()
dim strconnection as string="provider=microsoft.jet.oledb.4.0; data source = c:\db.mdb"
dim objconnection as new oledbconnection(strconnection)
dim strsql as string = "select * from table1"
dim objcommand as new oledbcommand(strsql, objconnection)
objconnection.open()
dg1.datasource = objcommand.executereader()
dg1.databind()
objconnection.close
end sub
</script>
که db.mbd نام پایگاهت است و dg1 آی دی دیتا گریدت.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
تو که میگی توی فولدر app data درگ میکنی پس چرا :C ؟؟ از طرف دیگه توی app data برای چی میبری اصلا اونجا برای sql 2005 اه اکسز رو همه جا میشه گذاشت (البته خیلی وقته من دیگه از اسکز استفاده نکردم !)

سوال دیگه مگه sql نداری ؟ دیگه حتی هاست های مجانی هم ورژن اکسپرس 2005 رو دان چرا اکسز ؟؟

aref1364

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از H_R :
تو که میگی توی فولدر app data درگ میکنی پس چرا :C ؟؟ از طرف دیگه توی app data برای چی میبری اصلا اونجا برای sql 2005 اه اکسز رو همه جا میشه گذاشت (البته خیلی وقته من دیگه از اسکز استفاده نکردم !)

سوال دیگه مگه sql نداری ؟ دیگه حتی هاست های مجانی هم ورژن اکسپرس 2005 رو دان چرا اکسز ؟؟

حالا چرا می زنی من فقط یه مثال زدم:(

بیا sql حال کن:

<
PHP:
script language="vb" runat="server">
sub insert(sender as object, e as eventargs)

Dim sqlconn As New SqlConnection("Data Source=localhost\nam servertet;Initial Catalog=name paigah;user id=sa;password=passwordet")
    Dim mysql As String = "insert into name jadval(name fild) values(meghdare fild)"
    Dim mysqlcommand As New SqlCommand("mysql, sqlconn")
    mysqlcommand.Parameters.Add("name fild", SqlDbType.NVarChar, 15)
    mysqlcommand.Parameters("name fild").Value = username
    sqlconn.Open()
    mysqlcommand.ExecuteNonQuery()
    sqlconn.Close()
	end sub
	</script>

بالا