• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل با y!msngr

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من يک مدت زيادی Online با yahoo messenger نشدم و هر روز هميشه برام در هر 20-30 تا offline ميومد!
حالا که ديگه online ميشم هيچ offline اي برام نمياد....
کسی چنين مشکلی براش پيش امده بوده و يا ميدونه مثلاً چه راه حلی ميتونه داشته باشه!
من فکر ميکنم خود server ياهو مشکل داره چون احتمالاً يک حجم زيادی offline بايد بفرسته و بيخيال ميشه يا...

Pac_ginobat

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از en2fa :
من يک مدت زيادی Online با yahoo messenger نشدم و هر روز هميشه برام در هر 20-30 تا offline ميومد!
کسی چنين مشکلی براش پيش امده بوده و يا ميدونه مثلاً چه راه حلی ميتونه داشته باشه!
من فکر ميکنم خود server ياهو مشکل داره چون احتمالاً يک حجم زيادی offline بايد بفرسته و بيخيال ميشه يا...
والا مال ما که سالمه!
ولی بعضی وقتا افلاینا خیلی دیر میان!
مثلا 1 ، یا 2 دقیقه بعد از لوگ این کردن

kamyar_akhbari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از en2fa :

سلام ،

اين مشكل رو من و خيلي دوستان ديگه مثل من هم دارن
2.GIF
(البته الان يه ذره بهتر شده)

ولي اينطوري كه شنديم (و نميدونم آيا صحت داره يا نه) ، ميگن كه ياهو همونطور كه چت رومهاي يوزرها

رو فعلا تعطيل كرده ، يه Policy جديد هم براي آف لاين ها تعريف كرده كه طبق اون ، اگر كاربر تا 8 ساعت

بعد از نوشته شدن آف لاين ، اون رو نخونه ، آف لاينه پاك ميشه و موقعي كه لاگين كنه ، براش نميره ديگه
31.GIF

اگه يه موقع از صحت و سقم اين مطلب ، نوشته رسميي چيزي ديدين به ما هم يه خبر بدين. ممنون.

موفق باشيد

بالا