• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل بزرگ در گوگل وبمستر

dalmif

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان عزیز
بنده مدیر وبسایت دانلود 98 هستم و چندی پیش هم برای این موضوع اتقاق افتاده پیامی را مبنی بر همین موضوع ارسال کرده بودم
راستیتش وبسایت دانلود 98 بیش از 6 ماه هست که داره فعالیت می کنه و نتایج بدی نداشته. اما حدود چهار ماه پیش بود که وبسایت در سندباکس گوگل گیر کرد و 2 ماه طول کشیید که اون رو از سند باکس در بیاریم . (دو ماه پیش) از اون موقع 2 ماه گذشته و الان نمیدونم به چه دلیلی باز هم در سندباکس گوگل رفتیم الان به این دلیل خیلی نارحتم که نکنه 2 ماه دیگه باید تو سندباکس باشیم؟؟
نقشه سایتم اینه: Google XML Sitemaps
که قبل از این از سایت مپ وردپرس سئو استفاده می کردم که خیلی بهم هشدار داد جوری که وقتی سر زدم
به 57 هشدار رسیده بود
از دوستانی که در این زمینه فعالیت دارند و راه مشکل ما رو میدونن تقاضا میشه با ما همکاری کنند.
به دوستانی که در درست کردن وبسایت به ما کمک کنند حوایزی به عنوان هدیه تقدیم خواهد شد.
فقط تورو خدا سریع تر
sad.png

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
از وب مستر پیغام ها رو چک کنید بخصوص منوال اکشن
سایت مپ رو از وب مستر چک کنید اخرین اکشن کی بوده
از قسمت کرول کرولینگ سایت رو بررسی کنید امار و ارور ها رو ببینید
از وب مستر امار اندکس سایت رو بررسی کنید
از وب مستر افزایش و کاهش کواری ها رو بررسی کنید
در تمامی موارد بالا اگر سقوط ناگهانی یا افت امار شدید داشتید شانس حمله پاندا هست
اگر تشخیص نهایی دادید که پنالتی شدید:

- کلیه اگهی ها و لینک های مر بوطه را موقتا بردارید اگر جایگاهی در سایت برای لینکدهی به دیگر سایت ها تععین و لینک دادید حتما سایت های مورد نظر رو از جهت اعتبار و مطلب بررسی کرده موارد مشکوک رو بلافاصله حذف کنید
- بک لینک های سایت خودتون رو دوباره بررسی کنید ایا لینک به سایتی بطور غیر طبیعی مشاهده می کنید؟ حتما نسبت به حذفش اقدام کنید
- اساس حمله پاندا بر پایه مطلب و محتوای ضعیف یا اسپم هست خیلی سریع 20 مطلب اخر خودتون رو ویرایش کنید حتما از قانون پارگراف نویسی جایگزین برای مطلب استفاده کنید کلمات کلیدی اصلی رو از مطلب حذف کنید
- 10 مطلب با محتوای غنی و کاملا اختصاصی با تعداد کلمات 400 تا 500 کلمه با مدیا تهیه کرده و در سایت قرار بدید
- اطلاعیه ای مبتی بر تعغییرات گسترده در سایت در زیر منوی اصلی قرار داده و بولد کنید
- فقط برروی یک موضوع فعلا تمرکز کنید تعدد موضوعات نا مربوط ریسک اسپم شدن مطالب سایت شما رو بسیار بالا می برد

امیدوارم مفید واقع بشه

dalmif

Registered User
لایک‌ها
4
آقا مازیار
شما ایمیلت رو بده من دسترسی رو فول کنم خودت بررسی کن
این چیزایی که گفتی رو سر در نمیارم
هدیه ای ناقابل هم تقدیمتون میکنم اگه درست بشه
بازم ممنون

dalmif

Registered User
لایک‌ها
4
راستی یک نکته که شاید کمک کنه اینه که
ما سایتمون مرتبط با بازی و نرم افزار و اندروید هست + انیمیشن های دوبله فارسی
اما به دلیل اینکه استقبال زیادی از فیلم شد ما هم فیلم ها رو زیاد کردیم جوری که از همه سایت های فیلم جلوتر بودیم
الان از 10 صفحه اول سایت 5 صفحه فقط فیلم هست و این نکته قابل ذکر هست که فیلم ها 2 خط هم نمیشن چه برسه به 300 کلمه برای همین من فکر کردم که شاید مشکل از این فیلم ها باشه که سایت رو خراب کرده الان می خواستم اجازه بگیرریم که این 5 صفحه فیلم ها رو به کل حذف کنم بعد از توی گوگل وبسمتر لینک بد که اونجا هم ایندکس نکنن
نظرتون چیه؟

فقط یک سئوال اگه این فیلم ها عامل خرابی وب شده پس چرا انقدر سایت فیلم دارن فعالیت می کنن بدون هیچ مشکلی؟

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
موضوعاتی که برای سایتتون انتخاب می کنید حتما باید با هم تناسب داشته باشند اگر چندین موضوع با ارتباط بسیار کم و همینطور طرفدار زیاد رو برای یک سایت انتخاب کنید مجبور هست حتما قبلش ساختار بندی مناسب رو در سایت اعمال کنید نیاز دارید دامنه شما اول اعتبار لازم رو کسب کنه و بعد توجه به اقبال مخاطب به موضوع بعدی ورود کنید ان هم بطور کاملا اهسته و به تناوب
پیشنهاد می کنم اگر مایل هستید اعمال کنید:
اول از وب مستر کواری ها رو بررسی کنید ببینید کدام موضوعات ترافیک بالایی برای شما اورده فعلا رو همون تمرکز کرده بقه موارد رو حذف کنید
سپس مطالب سایت مر تبط با این موضوع رو چینش و محتواشو رو تعغییر بدید البته تا جایی که امکانش براتون هست و بعد نسبت به انتشار مطالب جدید با محتوایی کاملا طبیعی اقدام کنید
اگر پنالتی شده باشید و مشکلات فنی و یا اپ دین جدید پاندا که بزودی برای سایت های پنالتی شده اعمال می شه نباشه تضمینی برای ریکاوری یا بازگشت وجود نداره هرچند شما به سختی تلاش کنید اما موارد زیادی هم بوده که به خوبی ریکاوری شدن و حتی بهتر از قبل ادامه میدن تصمیمش با خود شما هست
تشکر می کنم اما واقعا نیازی به ان نیست خوشحال میشم اگه کمکی از دستم برمیاد انجام بدم
نیاز به دسترسی نیست خود شما هم براحتی می تونید این موارد رو چک کنید فقط شیب پیکان امار ها رو ببینید اگه سقوط عمود و ابشاری داشت شانس پنالتی بالا هست

dalmif

Registered User
لایک‌ها
4
آقا مازیار
ببینید من کامل خوندم و الان بیشترین بازدید رو هابیت و هابیت 2 و 3 رو داره
یعنی بیشترین بازدید ها از فیلم ها هستن
الان من می خوام 50 تا پست فیلم رو حذف کنم یعنی از زمانی که خراب شدیم که چند روزی هم قبلترش هرچی فیلم رو گذاشتیم حذف کنم بعد از قسمت Remove URLs در گوگل وبمستر تمامی 404 را حذف کنم که مشکلی در ایندکس به وجود نیاد
ما سایتمون سایت نرم افزار و بازی هست
الان من یه غلطی کردم نمیتونم جبرانش کنم؟
راستی
"اگر پنالتی شده باشید و مشکلات فنی و یا اپ دین جدید پاندا که بزودی برای سایت های پنالتی شده اعمال می شه نباشه تضمینی برای ریکاوری یا بازگشت وجود نداره هرچند شما به سختی تلاش کنید اما موارد زیادی هم بوده که به خوبی ریکاوری شدن و حتی بهتر از قبل ادامه میدن تصمیمش با خود شما هست"
رو نفهمیدم
شما راه هایی رو که می دونید میشه کاریش کرد رو بگید
باز هم ممنون

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ببینید اولین قدم اینه که کاملا به کاری که می کنید امیدوار باشید و مستحکم باشید و بسیار امیدوار و با انگیزه مشکلی پیش اومده حلش می کنید هرچند به ظا هر اینطوری نباشه این خودش دست شما رو برای بهتر نتیجه گیری کردن و درست کار کردن باز می کنه
قدم دوم اگر موضوع سایتتون که با اون شروع کردید نرم افزار و بازی است پس فعلا رو همون تمرکز کنید احتیاجی به حذف سریع دیگر موارد نیست در حقیقت تا وقتی سیگنال های مثبتی دریافت نکردید چیزی رو حذف نکنید یا بازی و یا نرم افزار رو فعلا انتخاب کنید و جلو برید فقط از وب مستر سیگنال ها رو رصد کنید هر روز تعغییرات کواری ها و اندکس رو کاملا مونیتور کنید یه پالس مثبت هرچند کوچیک دیدید این نقطه استارت کار شما هست بعد قدم های بعدی رو بردارید
قدم دوم رو در چند مر حله اجرا کنید:
1- مطلب دهی انبوه در زمان کم کلمات کلیدی در مطلب استفاده نشده باشه
2- تعغییر در ساختار قالب هرچند جزئی
3- فعالیت بیشتر در شبکه های اجتماعی
4- در گیر کردن بیشتر بازدید کنندگان ازشون بخواهید در مورد یک مطلب نظر بدن
5- نظر سنجی در مورد محبوبیت سایت خودتون
6- اعلامیه مبتنی بر تعغییرات محتوایی و حتی در صورت لزوم قالب
در تمامی این موارد منتظر سیگنال گوگل باشید زمان لازم رو به این تعغییرات بدید و نا امید نشید ممکنه وضع بدتر شه اما ادامه بدید اگر سیگنال مثبت رو گرفتید سیاست جدید سایت رو همون پایه ریزی کرده و جلو برید بعد ازگذشت 3 ماه از ریکاوری به تدریج رو موضوعات قبلی ورود کنید
امیدوارم شانس بازگشت رو پیدا کنید

dalmif

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی ممنون از جوابتون
ببینید این وبسایت تا 10 روز دیگه سرور و هاست داره بعد باید تمدبد کرد
حالا ما میخوایم تا قبل از این تمدید سایت رو درست کنیم
یعنی در 10 روز
راستی یه چیزی بگم
روز اول که خراب شد فرداش ساعت 3 بود که دوباره به حالت قبل برگشت اما فرداش که دیدم 0 ورودی داشتیم بعد از گوگل وبمستر چک کردم دیدم یه ارور Soft 404 داده از اون وقت دیگه خراب شده

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
ببینید نمی شه گفت چقدر طول می کشه ممکنه زمان زیادی نیاز داشته باشید شاید هم بسرعت اتفاق بیفته
شما کرول سایت رو از وب مستر چک کن تو همون زمان و بعد ببینید روندش بعد از زمان که گفتید بهتر شده یا نه
بعد از وب مستر اندکس ها رو چک کنید کاهش داشته شدید ایستاده وضعیتش رو چک کنید
ریشه و زمان ارور رو پیدا کنید به کدوم بخش سایت شما بر می گرده

dalmif

Registered User
لایک‌ها
4
شما جیمیلتون رو بدید
تا دسترسی بدیم

dalmif

Registered User
لایک‌ها
4