• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل بسیار بسیار فوری در مورد فیلترینگ . کمک کنید لطفا

میشولی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام . داستان از این قراره که امروز سایتم رو باز کردم دیدم فیلتر شده . به ایمیلم مراجعه کردم دیدم نت افراز بهم ایمیل داده که به دستور ستاد کارگروه سایت شما مسدود شده . یعنی علاوه بر فیلترینگ سایت بنده مسدود شده و با فیلتر شکن هم که مراجعه بشه ارور forbidden میده.
حقیقتش 10 روز پیش برای بنده اخطار اومد که متاسفانه بنده متوجه نشدم . بعد از ارسال اخطار دوم و بازخواست بنده با این جمله که " سریعا مطالب رو حذف کنین و توضیح بدین که چرا تا الان در اجرای دستور تاخیر داشتین ! " مطالب رو حذف کردم و به ساماندهی خبر حذف رو دادم . مطالب هم چیز خاصی نبود. یکی دو مورد مربوط به عکس شادمهر عقیلی و پزر برنامه ماه عسل بود . من یکی دو روز پیش مطالب رو حذف کردم اما امروز دیدم که کلا سایت بنده رو بستن . خدا شاهده یکسال برای این سایت زحمت کشیدم . مشکل مالی داشتم . قرار بود خرجم رو ازش دربیارم . تازه داشت نتیجه میداد و بازدید میگرفت که فیلترش کردن.

دوستانی که تجربه دارن راهنمایی بفرمان لطفا . با توجه به اینکه سایت بنده اصلا مورد خاصی نداشته چرا علاوه بر فیلترینگ دستور مسدود سازی دادن ؟
الان چکار کنم ؟ فکر می کنم با این وضعیت سایت دیگه نابود شدست و حتی اگر تا چند هفته دیگه هم بتونم از فیلترینگ درش بیارم با توجه به اینکه هاست محدودش کرده سایت رتبه خودش رو توی گوگل از دست میده و بازدیدش به صفر میرسه .
توی گوگل وبمستر دامنه عوض کنم ؟ فایده ای داره ؟ البته تا اونجایی که میدونم نت افراز اجازه دسترسی به اطلاعات هاستینگ رو به بنده نمیده و این کار هم بی فایدست .
فکر می کنم سایت کلا نابود شده و ناچارم از صفر شروع کنم . دوستان راهنمایی بفرمایند لطفا

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
تنها کاری که میتونید بکنید درخواست رفع فیلتر سریع هست ولی یه سوال شما از همه اطلاعات سایتتون بک اپی چیزی ندارید کلا؟
ببین چه راحت زحمت مردم رو به گ.ا میدن آدم باید از کل هیکلش خجالت بکشه اینقد راحت چهار تا دکمه رو بزنه :mad:

میشولی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تنها کاری که میتونید بکنید درخواست رفع فیلتر سریع هست ولی یه سوال شما از همه اطلاعات سایتتون بک اپی چیزی ندارید کلا؟
ببین چه راحت زحمت مردم رو به گ.ا میدن آدم باید از کل هیکلش خجالت بکشه اینقد راحت چهار تا دکمه رو بزنه :mad:

متاسفانه بک آپ ندارم و هاستینگ هم اجازه دسترسی به سایت بنده رو نمیده.
دسترسی به سایت رو کلا مسدود کردن و من حتی به پنل سایتم دسترسی ندارم که بخوام مطالبی رو که ازم میخوان رو حذف کنم.

Meh_E

Registered User
لایک‌ها
75
این روش جدید فیلترینگه ، بعد از فیلتر سایت به هاستینگ دستور انسداد میدن . تو این 1-2 هفته کلی سایت از جمله سایت خود من رو همینجوری فیلتر کردن و آدم واقعاً دستش به هیچ جا بند نیست . فکر میکنم تنها راه اینه که شما از طریق internet.ir مراحل رفع فیلتر رو طی کنید .

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
یارو مثل اینکه دستشو گذاشته روی دکمه فیلتر و یادش رفته برداره! توی این هفته های اخیر به طرز عجیبی همه ساینها دارن یکی پس از دیگری قیلتر میشن!

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
حدود 10 روز طول می کشه تا فقط درخواست رو بررسی کنن. بعد احتمالا مرحله قبول درخواست، بعد پالایش بعد تایید پالایش و بررسی مجدد و ...
بنا به تجربه بنده فورا باید دامنه رو تغییر بدید وگرنه هرچی‌به دست آوردید رو از دست می دید. نت افراز هم طبق دستور کمیته سایت شما رو میزبانی نمی کنه از میزبان دیگه ای استفاده کنید.
راه دیگه هم انتقال سایت به سرور ایران هست که می تونه سایت رو تا بررسی درخواستتون توسط کمیته از فیلتر بیرون بیاره اما از عواقب این کار و نحوه برخورد فیلترینگ اطلاعی ندارم.
آخرین باری که فیلتر شدم خواستم خیلی قانونی طبق مراحل پیش‌برم. مثل شما هاست ما سایت رو مسدود کرده بود، بعد از حدود 10 روز موافقت اولیه شد و بعد از دو سه روز که سایت رو بررسی کردن دیدم وضعیت رو زدن عدم مشاهده محتوا! سایتی که خودشون دستور بسته شدنش رو داده بودن! توی تیکت توضیح دادم، تماس تلفنی گرفتم اما فایده ای نداشت. از روز فیلتر شدن سایتم 34 روز می گذره اما هیچ خبری از بررسی مجدد نیست.
خودتون باید به فکر خودتون باشید ...

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
متاسفانه بک آپ ندارم و هاستینگ هم اجازه دسترسی به سایت بنده رو نمیده.
دسترسی به سایت رو کلا مسدود کردن و من حتی به پنل سایتم دسترسی ندارم که بخوام مطالبی رو که ازم میخوان رو حذف کنم.
دسترسی به سایت ندارید اما دسترسی به دایرکت ادمین دارید و می تونید بک آپ تهیه کنید.

میشولی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دسترسی به سایت ندارید اما دسترسی به دایرکت ادمین دارید و می تونید بک آپ تهیه کنید.

متاسفانه این قسمت هم مسدود شده و من به هیچ وجه به هیچ قسمتی دسترسی ندارم . در مورد فیلتر سایتتون میشه بیشتر توضیح بفرمایین ؟ شما سایتتون روی کدوم شرکت بود ؟ من 2 سال پیش یک وب سایت داشتم که فیلتر شد و بعد از 2 هفته از فیلتر دراومد و بعد کم کم به روال عادی برگشت اما الان مشکل اینه که سایت کلا مسدود شده . الان سوالم اینه که شما وقتی هاست سایتتون رو مسدود کرد وضعیت ایندکس های گوگل چطور شد ؟ اگر من تا 2-3 هفته دیگه سایت رو از فیلتر دربیارم سایت به حالت قبلی بر میگرده ؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
من به فیلترینگ کار ندارم. اما نت افزار میتونه بکاپ از سایت شما تهیه و به شما بده و شما به هاست دیگه برید. این حق شماست. چون شما مالک فایل ها هستید.
دستوری که فیلترینگ میده برای عدم نمایش در وب هست، اما نگفته شما حق استفاده از فایل هاتو نداشته باشی. و تا زمانی هم که دسترسی به فایل/پنل/و .... نداشته باشی امکان اصلاح محتوای مجرمانه رو نداری. عقل حکم میکنه شما فایل هاتو برداری - حالا یا میخواهی درخواست رفع فیلتر بدی - یا میخواهی سایتت روی یک دامین یا هاست دیگه فیلترشده ادامه پیدا کنه - که انتخاب با خودتونه.. اما اینکه هاست بگه چون دستور از فیلترینگ اومده شما اجازه گرفتن بکاپ - توسط اونها - رو نداری بی مسوولیتی شو نشون میده در قبال مشتری.

Last edited:

siavashx

کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
نت افراز سایتو مسدود میکنه ولی دسترسی به همه فایلا رو داری.سایت منم همین بلا سرش اومد و مسدودش کردن.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
دیگه رفت بعد از عید !
درخواست رفع فیلتر بدی اگر موافقت کنند هفته ای نهایتا دوتا جواب میدن که بستگی به میزان شلوغی درخواست ها هم داره ! تا مراحلش رو طی کنی یک ماه میگذره !
البته فکر کنم عید هم فقط فیلتر میکنن از فیلتر خارج نمیکننننن

Navid2zp

Registered User
لایک‌ها
213
سایت رو https کنید از این به بعد که فیلترینگش سخت تر بشه
میتونید از هاست ایرانم استفاده کنید البته اگر کار خلاف نمی کنید و فقط برای این که اگر اخطار اومد و شما متوجه نشدید یا اینجور موارد موقت پیش اومد مشکل خاصی نباشه.

بزارید اینقدر فیلتر کنند تا کار به جایی برسه که مردم قبل از باز کردن مرورگر، فیلتر شکنشون رو روشن کنند.

میشولی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سایت رو https کنید از این به بعد که فیلترینگش سخت تر بشه
میتونید از هاست ایرانم استفاده کنید البته اگر کار خلاف نمی کنید و فقط برای این که اگر اخطار اومد و شما متوجه نشدید یا اینجور موارد موقت پیش اومد مشکل خاصی نباشه.

بزارید اینقدر فیلتر کنند تا کار به جایی برسه که مردم قبل از باز کردن مرورگر، فیلتر شکنشون رو روشن کنند.

بله حق با دوستان بود و فقط دسترسی به دامنه محدود شده و بنده از طریق آی پی به هاست دسترسی دارم . الان به آبتین وب هاست تیکت زدم تا سایت رو منتقل کنن به هاست خودشون تا سایت از مسدودی در بیاد و فعلا منتظر جواب هستم.
بنده هیچ کار خلافی نکردم . یک سایت تفریحی بود که متاسفانه متوجه اخطار ساماندهی نشدم اما اخطار دوم رو دیدم و با اینکه مطلب رو حذف کردم اما فرداش سایت فیلتر و مسدود شد . متاسفانه اینترنت این مملکت بازیچه ی یک عده شده .

all of

Registered User
لایک‌ها
416
سلام . داستان از این قراره که امروز سایتم رو باز کردم دیدم فیلتر شده . به ایمیلم مراجعه کردم دیدم نت افراز بهم ایمیل داده که به دستور ستاد کارگروه سایت شما مسدود شده . یعنی علاوه بر فیلترینگ سایت بنده مسدود شده و با فیلتر شکن هم که مراجعه بشه ارور forbidden میده.
حقیقتش 10 روز پیش برای بنده اخطار اومد که متاسفانه بنده متوجه نشدم . بعد از ارسال اخطار دوم و بازخواست بنده با این جمله که " سریعا مطالب رو حذف کنین و توضیح بدین که چرا تا الان در اجرای دستور تاخیر داشتین ! " مطالب رو حذف کردم و به ساماندهی خبر حذف رو دادم . مطالب هم چیز خاصی نبود. یکی دو مورد مربوط به عکس شادمهر عقیلی و پزر برنامه ماه عسل بود . من یکی دو روز پیش مطالب رو حذف کردم اما امروز دیدم که کلا سایت بنده رو بستن . خدا شاهده یکسال برای این سایت زحمت کشیدم . مشکل مالی داشتم . قرار بود خرجم رو ازش دربیارم . تازه داشت نتیجه میداد و بازدید میگرفت که فیلترش کردن.

دوستانی که تجربه دارن راهنمایی بفرمان لطفا . با توجه به اینکه سایت بنده اصلا مورد خاصی نداشته چرا علاوه بر فیلترینگ دستور مسدود سازی دادن ؟
الان چکار کنم ؟ فکر می کنم با این وضعیت سایت دیگه نابود شدست و حتی اگر تا چند هفته دیگه هم بتونم از فیلترینگ درش بیارم با توجه به اینکه هاست محدودش کرده سایت رتبه خودش رو توی گوگل از دست میده و بازدیدش به صفر میرسه .
توی گوگل وبمستر دامنه عوض کنم ؟ فایده ای داره ؟ البته تا اونجایی که میدونم نت افراز اجازه دسترسی به اطلاعات هاستینگ رو به بنده نمیده و این کار هم بی فایدست .
فکر می کنم سایت کلا نابود شده و ناچارم از صفر شروع کنم . دوستان راهنمایی بفرمایند لطفا
حداقل دو هفته طول میکشه رفع فیلتر بشین تازه اگه هیچ مشکلی به وجود نیاد و با توجه به این ه علاوه بر فیلتر سایت رو مسدود هم کردن این دو هفته ینی نابودی محض برای سایت در نتایج گوگل
میتونید سایت رو به دامین دیگه ای در هاست دیگه ای منتقل کنید و تغییر آدرس رو تو وبمستر تولز اعلام کنید ولی نمیدونم با توجه به این که سایت مسدوده آیا این تغییر آدرس توسط گوگل اعمال میشه یا نه
ولی اگه خواستید این کار رو بکنید باید از توی web.config یا htaccess ریدایرکت 301 رو از سمت سرور انجام بدید ولی مطمئن نیستم جواب میده یا نه تازه نظر فیلترینگ رو هم در مورد این کار نمیدونم شاید بیشتر جریمه ات کنن ولی راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه
(اگه بازدید زیادی نداری بی خیالش شو برو رو یک سایت دیگه کار کن از صفر و بدان ثروت تو سایتت نیست بلکه تجربه و علمی است که تو این مدت به دست آوردی)

بالا