• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل بعد از آپدیت ووردپرس به نسخه 4

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
من روی چند سایتم ورودپرس را از نسخه 3.9.2 یا همین آخری به 4 آپدیت کردم ولی حالا دو مشکل اساسی دارم که روی اعصابم است
اول از همه پست ها رو نمیتونم زمان بندی کنم ! هر تاریخی میدم به تاریخی که نیو پست زدم بر میگرده !
و فورا منتشر میشه
مشکل بعدی اینکه افزونه wp-jalali غیب شد ! روی هاست توی بخش پلاگین ها است ولی از لیست پلاگین های ووردپرس توی پنل ادمین حذف شده ! تازه جالبیش اینجاست امروز براش آپدیت هم آمد بعد از آپدیت هم نبود توی لیست !
این جلالی زیاد مهم نیست با یک افزونه دیگه مشکل رو رفع کردم ولی اون زمان بندی بی نهایت مهم است
توی یکی از سایت هام که هنوز آپدیت نکردم رفتم دیدم نه مشکل زمان بندی است نه جلالی و نه هیچی
اونجا آپدیت نکرده بودم به ورژن 4
مشکل از چیه اونوقت ؟ هر سایت هم یک قالب مخصوص به خودش رو داره پس مشکل از قالب هم نیست
کس دیگه هم این مشکلات رو داشته ؟
چطوری میشه ببه همون نسخه 3.9.2 یا قبل از این آپدیت 4 برگشت ؟

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
چی رو به صورت دستی بروزرسانی کنم برادر ؟ یعنی افزونه رو دانلود کنم خودم باز دستی آپدیت کتم ؟ این چه نوع راه حلی بود باز چه فرقی میکنه ؟!

esipersiantools

Registered User
لایک‌ها
114
یه سرچ میزدی آموزش بروزرسانی دستی وردپرس تو اینترنت پره
با اون مشکلت حل میشه(قبلش بک آپ بگیر)

piishii

Registered User
لایک‌ها
126
فهمیدم مشکل کجاست، در صورتی که سایرین با این مشکل روبرو بودند باید بگم با غیرفعال شدن افزونه جلالی بنده مجبور شدم یک افزونه نصب کنم به اسم Parsidate به همراه اون یک افزونه نصب می شد به اسم ووردپرس فارسی
بعد از غیرفعال سازی کل افزونه ها و تست همه غیرفعال سازی کامل این وورپرس فارسی مشکل را برطرف کرد

98naz

Registered User
لایک‌ها
33
بعد از نسخه 4 دیگه افزونه ای یا پوسته ای هم برای بروز رسانی ارسال نشده
فکر کنم مشکل بروز رسانی خودکار هم وجود داره

بالا