سلام.سال نو دوستان مبارک
من تازه عضو انجمن شده ام واز cms وردپرس برای سایتم استفاده میکنم وردپرس را به آخرین ورژن ارتقا دادم حالا ارتباطم با بخش افزونه ها قطع شده یعنی وقتی گزینه"افزونه های نصب شده"کلیک میکنم خطای زیر میاد چطور باید مشکلم را حل کنم
ضمنا بصورت دستی آپدیت کردم وبا اینکه روش راهم درست رفتم ولی هنوز پیام"بهروزرسانی خودکار وردپرس با شکست مواجه شد - لطفاً دوباره برای بهروزرسانی اقدام کنید."درسایت نمایش نمیده!!!
من تازه عضو انجمن شده ام واز cms وردپرس برای سایتم استفاده میکنم وردپرس را به آخرین ورژن ارتقا دادم حالا ارتباطم با بخش افزونه ها قطع شده یعنی وقتی گزینه"افزونه های نصب شده"کلیک میکنم خطای زیر میاد چطور باید مشکلم را حل کنم
ضمنا بصورت دستی آپدیت کردم وبا اینکه روش راهم درست رفتم ولی هنوز پیام"بهروزرسانی خودکار وردپرس با شکست مواجه شد - لطفاً دوباره برای بهروزرسانی اقدام کنید."درسایت نمایش نمیده!!!
کد:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, webmaster@******.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2 Server at www.*****.com Port 80