• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل بعد از بروز رسانی وردپرس

saadi1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.سال نو دوستان مبارک
من تازه عضو انجمن شده ام واز cms وردپرس برای سایتم استفاده میکنم وردپرس را به آخرین ورژن ارتقا دادم حالا ارتباطم با بخش افزونه ها قطع شده یعنی وقتی گزینه"افزونه های نصب شده"کلیک میکنم خطای زیر میاد چطور باید مشکلم را حل کنم
ضمنا بصورت دستی آپدیت کردم وبا اینکه روش راهم درست رفتم ولی هنوز پیام"به‌روزرسانی خودکار وردپرس با شکست مواجه شد - لطفاً دوباره برای به‌روزرسانی اقدام کنید."درسایت نمایش نمیده!!!
کد:
Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@******.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/2 Server at www.*****.com Port 80

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
کسی تا هاست شما رو نبینه نمی تونه به طور دقیق اظهار نظر بکنه. شما با پشتیبان هاستت صحبت کن ، اونا رسیدگی می کنن برات.

saadi1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
کسی تا هاست شما رو نبینه نمی تونه به طور دقیق اظهار نظر بکنه. شما با پشتیبان هاستت صحبت کن ، اونا رسیدگی می کنن برات.
ربطی به هاست نداره!
وقتی من به همه جای وردپرس وهاستم دسترسی کامل دارم و روان کار میکنه هاست ایرادی نداره
مشکل از وردپرس هست که اجازه نمیده به افزونه ها دسترسی پیدا کنم که اینهم بعد از آپدیت شروع شده

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
این ارور اصلا ربطی به کاری که کردی نداره. سایت من چند وقت پیش در حالت عادی بود هیچ کاری هم نکردم. بعضی وقتا میره تو فشار اینجوری میشه. مدیر هاستینگ درست اش میکنه
البته ووردپرس رو اگر فارسی هست نباید آپدیت کرد تا زمانی که آخرین نسخه اش هم اومده باشه که توی بروز رسانی 2 تا آپدیت میاد یکی فارسی یکی انگلیسی. که شما باید فارسی رو انتخاب کنی

saadi1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این ارور اصلا ربطی به کاری که کردی نداره. سایت من چند وقت پیش در حالت عادی بود هیچ کاری هم نکردم. بعضی وقتا میره تو فشار اینجوری میشه. مدیر هاستینگ درست اش میکنه
البته ووردپرس رو اگر فارسی هست نباید آپدیت کرد تا زمانی که آخرین نسخه اش هم اومده باشه که توی بروز رسانی 2 تا آپدیت میاد یکی فارسی یکی انگلیسی. که شما باید فارسی رو انتخاب کنی
اونا میگن مشکل از مدیریت محتوا هستش
راستش مدیریت هاستینگ من خیلی سر از وردپرس درنمیاره دنبال هاست بهتری میگشتم که این اتفاق افتاد

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
از طریق هاست باید دیتابیس خودتون رو repair کنید. همچنین توی فایل config.php زمان آپدیت خودکار یک خط اضافه میشه که اگر آپدیت درست انجام نشه اون خط حذف نمیشه، چک کنید که آیا این فایل درسته الان یا نه.
اگر حرفه ای نیستید توی این کار خودتون انجام ندید یا حداقل یک بک آپ از فایل کانفیگ داشته باشید

saadi1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از طریق هاست باید دیتابیس خودتون رو repair کنید. همچنین توی فایل config.php زمان آپدیت خودکار یک خط اضافه میشه که اگر آپدیت درست انجام نشه اون خط حذف نمیشه، چک کنید که آیا این فایل درسته الان یا نه.
اگر حرفه ای نیستید توی این کار خودتون انجام ندید یا حداقل یک بک آپ از فایل کانفیگ داشته باشید
پیام درست انجام نشدن که نمیده
ولی اون خط کد را میشه بگین چی هست تاپیگیری کنم

بالا