• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل بعد از ریکاوری هارد

moghadam98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه هارد اکسترنال وسترن 3tb دارم داخلش ارشیو فیلمم بود داخلش نرم افزار wd smart بود روش پسورد گزاشتم بعد از یه هفته اومدم پسورد رو وارد کنم حواسم نبود چاپتر عربی هرچه زدم ارور داد بعد قفل شد بعدش هارد رو به طور کل فرمت کرد دادمش بیرون هرکاری کردن نشد که فیلم ها برگردن
من یه هارد دیگه هم دارم 640gig selicon pawer قبلا داخلش ارشیو فیلمام بود که بعد انتقال دادم به هارد 3tb
وقتی که هارد 3tb من فرمت شد ودیگه ریکاوری نمیشد دست به دامن هارد قبلیم شدم دادم بیرون هاردم رو ریکاوری کنند 200GB فیلمام برگشت اما چه برگشتنی 90% فیلمام باز نمیشدن حالا نمیدونم چه خاکی برسرم بریزم تو رو خدا به من کمک کنید حجم فیلم ها دست نخورده هست بدون تغییر اما نمیدون چرا باز نمیشن عزیزان به من کمک کنید
N_aggressive%20%2840%29.gif

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
اگه داده باشید بیرون خوب مسلما با چندین نرم افزار تست ریکاوری اطلاعاتتون رو انجام دادن و از لحاظ تست برنامه های دیگه شاید نیازی نباشه
و اینکه حجم اطلاعاتتون برگشته ولی خوب چیزی نشون نمیده تو دیتاهای همچون فیلم زیادی شایع هست و کاری نمیشه کرد
ولی خوب بهتون پیشنهاد میدم این نرم افزار رو هم یکبار خودتون رو هارداتون تست کنید
Data Recovery - Zero Assumption Recovery

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اطلاعات را تا زمانی میشه بازیابی کرد که روی اونها چیزی نوشته نشده باشه ! اگر شما هارد و فرمت کردی بعد مثلا یه فایل کوچولو هم حتی روش کپی کردی ممکنه اون فایل یه جایی بشینه که چندتا فیلم Bluray و خراب کنه .. بیرون هم حتما گند زدن و فایلها رو روی خودش Save کردن و دیگه هم نمیشه کاریش کرد :( چون اگر فایل روی جایی که قبلا ازش فایل پاک شده ذخیره بشه دیگه کار تمومه و باید بی خیال بشی

بالا