• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل بنفش شدن صفحه مانیتور

unix64bit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به تازگی کارت گرافیک AMD Radeon HD 6450 2GB خریدم
کارت گرافیک پر قدرت و سالم داره کار میکنه ...
ولی الان چند روزه که وقتی مانیتور بعد از بیکاری روی استندبای میره و وقتی موس یا هر دکمه رو برای از حالت استندبای در اومدن بزنی
70 درصد اوقات صفحه مانیتور به رنگ بنفش کمرنگ و گاه پر رنگ میشه و بعد از 2 یا 3 ثانیه همه چی درست میشه..
الان چهار پنج روزه اینطوریه .. قبلش کی دو روز گوشه های چپ و راست تصویر کم و زیاد و فیکس میشد..
نمیدونم چشه....کارت داره سالم کار میکنه ... بازی ها رو روان اجرا میکنه ... مشکلی ندارم ... درایور کاتالیست ورژن 13.1 رو دارم .. اخرین ورژن فعلی..
کابل مانیتور سالمه و تست کردم و شل نیست .. یک بار باز کردم ازنو بستم همونه ..
ویندوز 7 32 بیت دارم ...
ویندوزم هیچ مشکلی نداره ... کاملا سالم... فکر نمیکنم کارت گرافیک ایراد داشته باشه .... ولی این جریان مسخره
:f34r:

unix64bit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این بار وقتی صفحه بنفش شد از صفحه پرینت اسکرین گرفتم و دیدم تصویر درست و بی عیبه .... مشکل از مانیتوره منه .... :D

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,504
دقت کن که چیز مقناطیسی اطراف مانیتور نباید باشه..
حتی گاهی تیر آهن توی دیوار هم پیش اومده که روی رنگ مانیتور تاثبر گذاشته..
همزمان که مانیتور رو نگاه میکنی.. بلندش کن و کمی جابجاش کن ببین تغییری میکنه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مشكل به خاطر همون كابل تصويره .

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884

unix64bit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان که یادم میاد یه بار بلند گو روش گذاشته بودم گوشه سمت راست تصویر رنگش بهم ریخته بود .. بلند گو رو هم برمیداشتی رنگ بهم ریخته بود ...

تو تنظیمات مانیتور گزینه Degauss هست که میتونی ازش استفاده کنی ... وقتی بزنی کل گاز مانیتور مغناطیسی مخلوط میشه ... الان تصویر سالمه ... اما وقتی از استند بای در میاد دو سه ثانیه ای تصویر بنفش کم رنگه و بعد یه تکون میخوره و درست میشه .. اسیب دیده دیگه :cool:

tebyamin

Registered User
لایک‌ها
588
عزیز جانم شما از دیوی ای یا اچ دی ام ای تبدیل بزن یا مستقیم اگر داری وصل کن حتما درست میشه

درود بنده خدا بر حق

درودو دو 100 بدرود

بالا