• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل تازه با خبرنامه ایجاد شده با فیدبرنر گوگل

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
سلام .

حدود 3 سال و خورده ای هست که واسه سایتم خبرنامه ای رو با استفاده از فیدبرنر گوگل ایجاد کردم . تا الان حدود 48 هزار و خورده ای عضو گرفتم . که هر روز خبرهای تازه سایت با استفاده از لینک آر اس اس سایت براشون به صورت اتوماتیک به ایمیلشون ارسال میشه
چند روزی هست که می بینم که فیدبرنر تنها تعداد محدودی از خبرهای ارسالی روز رو به اعضای خبرنامه ارسال می کنه . گاها یا از آخرین خبرهای روز انتخاب می کنه یا از اولین خبرهای روز . یکی دو بار هم به صورت گلچین از خبرهای میانی خبرها رو انتخاب و ارسال می کنه . که قاعدتا این روند اصلا نباید باشه .

آیا دوستان دیگه ای هم این مشکل رو دارن ؟ و اگه دارید یا ندارید ، چاره ای برای این کار هست ؟

ممنون میشم که دوستان عزیز راهنمایی کنن . تشکر

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
والا جواب شمارو نمیدونم ولی من یه سوال دارم در همین رابطه
این ایمیل هایی که ارسال میکنه از کجاست؟ یعنی از سرور گوگل ارسال میشه یا از ایمیل خودم؟ یا از هاست خودم؟

contact_mehdi

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
138
والا جواب شمارو نمیدونم ولی من یه سوال دارم در همین رابطه
این ایمیل هایی که ارسال میکنه از کجاست؟ یعنی از سرور گوگل ارسال میشه یا از ایمیل خودم؟ یا از هاست خودم؟

ایمیل ها با محتوای لینک اخبار سایت شما که از طریق لینک rss سایت شما تغذیه میشه ، با استفاده از سرور گوگل برای اعضای خبرنامه ارسال میشه

Hamidreza23

Registered User
لایک‌ها
4,509
ایمیل ها با محتوای لینک اخبار سایت شما که از طریق لینک rss سایت شما تغذیه میشه ، با استفاده از سرور گوگل برای اعضای خبرنامه ارسال میشه

پس به هاست من فشاری نمیاره. ممنون (شما تاپیک زدی من به جواب رسیدم :D ایشالله جوابت رو زود بگیری)

بالا