• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل تایپ برخی حروف فارسی در XP

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
با سلام خدمت دوستان.

ویندوز XP SP2 را نصب کرده ام.مشکل تایپ برخی حروف فارسی را دارم.یعنی برای تایپ حرف "پ" باید روی حرف"ژ"کلیک کنم و برای اینکه حرف"ژ"را تایپ کنم باید ترکیب کلیدهای shift+c را بزنم و در مورد دو حرف دیگه هم همینطوره.
زمانی که ویندوز XP SP1 را داشتم این مشکل را نداشتم ولی در مورد SP2 این مشکل را دارم.آیا دوستان راه حلی برای این مساله سراغ دارند؟ممنون میشم راهنمایی کنید.
منتظر نظرات دوستان هستم.
با تشکر.

بامداد

Registered User
لایک‌ها
164
من از زمانی که با XP کار می کردم برای دو حرف پ . ژ همین کارو می کردم

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
به نقل از بامداد :
من از زمانی که با XP کار می کردم برای دو حرف پ . ژ همین کارو می کردم

بله.ولی بالاخره باید یک راه حلی برای این قضیه وجود داشته باشه.یه فایل به نام kbdfa.dll از یک سایتی دانلود کردم که ادعا میکرد این مشکل را حل میکنه ولی اونهم جواب نداد و مشکل پابرجاست.

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان با جایگزینی kbdfa.dll و یا نصب برنامه fxp درسته که جای حروف "پ" و "ژ" درست میشه اما این مسئله رو هم در نظر داشته باشید که حرف "ی" شما تبدیل به ی عربی میشه ("ي") و موقع تایپ فارسی همه "ی" های آخر شما زیرش نقطه دار میشه که زیاد جالب نیست.
و این مسئله که حرف "ی" وقتی در وسط قرار میگیره در Win98 به صورت جدا نمایش داده میشه مشکل فونتهای win98 هستش که با آپدیت کردن فونتها مشکل حل میشه.

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mamiz :
سلام
دوستان با جایگزینی kbdfa.dll و یا نصب برنامه fxp درسته که جای حروف "پ" و "ژ" درست میشه اما این مسئله رو هم در نظر داشته باشید که حرف "ی" شما تبدیل به ی عربی میشه ("ي") و موقع تایپ فارسی همه "ی" های آخر شما زیرش نقطه دار میشه که زیاد جالب نیست.
و این مسئله که حرف "ی" وقتی در وسط قرار میگیره در Win98 به صورت جدا نمایش داده میشه مشکل فونتهای win98 هستش که با آپدیت کردن فونتها مشکل حل میشه.
دوست عزیز، تو همون لینکی که بالا دادم در پست چهارم به طور مفصل راجع به این مشکل نیز بحث شده و kbdfa.dll ای که ارائه شده کاملا استاندارد هست و مشکل ي و ك عربی رو هم نداره. و حتی مشکل اعداد فارسی هم در نظر گرفته شده. یک سری فونت استاندارد هم معرفی شده که کاملا سازگار با این حروف فارسی هست. برای اطلاعات بیشتر پست چهارم در همون لینک رو بخونید.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Parham.G :
دوست عزیز، تو همون لینکی که بالا دادم در پست چهارم به طور مفصل راجع به این مشکل نیز بحث شده و kbdfa.dll ای که ارائه شده کاملا استاندارد هست و مشکل ي و ك عربی رو هم نداره. و حتی مشکل اعداد فارسی هم در نظر گرفته شده. یک سری فونت استاندارد هم معرفی شده که کاملا سازگار با این حروف فارسی هست. برای اطلاعات بیشتر پست چهارم در همون لینک رو بخونید.

اما من برنامه فارسي سازي رو كه تو همون پست معرفي شده بود رو نصب كردم (fxp.exe) و همه ي هاي من همينطور كه ميبينيد نقطه دار شدن :( . از kbdfa.dll قبلا استفاده كرده بودم و همين مشكل رو داشتم.

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من برای اینکه مشکل ی رو حل کنم(در پست قبلیم گفتم که چه بلایی سرم اومد) از فایل kbdfa.zip که در این پست معرفی شده بود استفاده کردم حالا حرف ی درست شده اما استاندارد صفحه کلیدم شده 2901 که متاسفانه با چاپ هیچ کی بوردی سازگار نیست.
حالا اگه من بگم که خر من از کرگی دم نداشت یکی لطف میکنه بگه که من چه شکلی برگردم به حالت اولیه ویندوز !!!

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mamiz :
من برای اینکه مشکل ی رو حل کنم(در پست قبلیم گفتم که چه بلایی سرم اومد) از فایل kbdfa.zip که در این پست معرفی شده بود استفاده کردم حالا حرف ی درست شده اما استاندارد صفحه کلیدم شده 2901 که متاسفانه با چاپ هیچ کی بوردی سازگار نیست.
حالا اگه من بگم که خر من از کرگی دم نداشت یکی لطف میکنه بگه که من چه شکلی برگردم به حالت اولیه ویندوز !!!
ممیز! عزیز!
از فایل ضمیمه استفاده کنید. اینو من قبلا نوشته بودم ولی تو اون مقاله پست مذکور فراموش کردم که بزارم.

فایل های ضمیمه

• KeyboardChanger.zip
    41.8 KB · نمایش ها: 44

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
پرهام جان هر جای اون مقاله فکر میکنی ادیت لازم داره ، لطف کن برام pm بزن من ادیت میکنم.

ممنون.

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
حتما شایان جان. اتفاقا تو فکرش بودم یک ویرایش بشه. در اولین فرصت انجام میدم و میفرستم برات. ممنون.

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Parham.G :
ممیز! عزیز!
از فایل ضمیمه استفاده کنید. اینو من قبلا نوشته بودم ولی تو اون مقاله پست مذکور فراموش کردم که بزارم.
مرسی پرهام جان من تونستم تنظیماتمو به حالت اولیه برگردونم و حالا هم "ی" دارم و هم "ي" :happy:

بالا