• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل تایپ فارسی در CS2 ME

behzadnorouzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ...

می خواستم ببینم کسی این مشکل رو میدونه چه حوری باید حل کنم و اون اینکه من تو illustrator , photoshop نسخه CS2 ME فارسی تایپ میکنم مثل قبل که از CS ME استفاده میکردم . ولی الان تو این نسخه بعضی از حروف به هم نمیچسبن و یا با مشکل تایپ مشن ...

اگه کسی میدونه چه راهی داره یه راهنمایی بکنه لطفا ..
مرسی

BROKEN.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از یه سری فونتای دیگه ی فارسی استفاده کن درست میشه . فونتایی که داری مال کدوم شرکته؟

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
اگر کسی‌ Adobe Photoshop CS2 ME داره و مشکلی‌ از لحاظ فونت نداره فایل kbdfa.dll خودشو آپلود کنه ...

behzadnorouzi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر نمیکنم از ویندوزم باشه واسه اینکه همین الان هم تو CS ME درسته اما تو CS2 ME مشکل داره در ضمن فونت ها هم همون فونتهای همیشگی B_Fonts هستش /////

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان

با جستجويي که انجام دادم به مطلب زير برخوردم به نقل از وبلاگ ameteor.blogspot.com

فكر كردم شايد واقعا چنان dllی وجود داشته باشد. از اين رو در google و يكی-دو موتور جستجوی ديگر و ftp عبارت "kbdfa.dll" را جستجو كردم و هرچه فايل يافتم، دانلود كردم. بعد با برنامه CloneSpy فايلهای يكسان را مشخص كردم. نتيجه آنكه تا جايی كه فهميدم، تنها ۳ نوع فايل kbdfa.dll در اينترنت موجود است. فايل اصلی كه همراه ويندوز اكس‌پی می‌آيد. فايلی كه همكاران دانشگاه شريف در پروژه فارسی‌وب نوشته‌اند، و يك فايل ديگر كه ظاهرا باز يكی از دانشگاهيان تهيه كرده است.
• متاسفانه هر يك از اين فايلها، ايراد كوچكی دارند و آن چيزی نيستند كه من به دنبالش بودم، يعنی:​
° جای حروف «پ»، «ژ»، «چ»، و «گ» را مطابق استاندارد ISIRI 2901:1994 تصحيح كند،
° تايپ «ی» بدون مشكل و صحيح انجام شود و هرجا كه لازم باشد بچسبد يا بشكند،
° تمام حروف (به استثناء «آ») تنها با يك ضربه و بدون نياز به نگه‌داشتن Shift تايپ شود،
° برای تايپ فاصله كاذب (نيم‌فاصله) از Shift+Space استفاده كند،
° اعداد به فارسی تايپ شوند، مثل «۵» يا «۶»، نه به فرم اعداد لاتين يا عربی آنها يعنی «٥» يا «٦»،
° نشان‌های علامت‌گذاری رايج‌تر را در موقعيت صحيح و مناسب صفحه‌كليد داشته باشد،
° امكان تايپ اصوات مثل « َ»،« ً»، « ِ»، « ُ»، و «…» و نيز « ّ» را به راحتی داشته باشد،
° نيازی به هيچ تغييری در هيچ‌يك از فايلهای ويندوز نداشته باشد، مگر جانشانی يك dll،
° تا حد ممكن از اكثر قلمهای فارسی موجود استفاده كند. قلمهای مورد نظر من حداقل شامل تمام قلمهای ارائه شده توسط دو شركت Microsoft و برنا رايانه (تهيه كننده پارسا ۹۹ و پارسا ۲۰۰۱) می‌باشد.

خوب اين از اين .

من فايل kbdfa.dll رو براتون اپلود کردم ( پيوست شده به اين پست ) . ( من مشکلي تو فارسي نويسي ندارم ، فقط عوض شدن جاي بعضي کليد ها هست که اونم راحت مرتفع ميشه ! )

موفق باشيد.

فایل های ضمیمه

• kbdfa.zip
    2.4 KB · نمایش ها: 55
بالا