چند وقت پیش به سرم زد یکم از ویندوز استفاده کنم و از اونجاییکه همیشه از نرمافزارهای گرافیکی استفاده میکنم، آخرین ورژن فتوشاپ خاورمیانه رو نصب کردم و با دیدن محیط و امکانات جدیدش واقعاْ کیف کردم و تصمیم گرفتم مدتی از ویندوز بخاطر همین فتوشاپ استفاده کنم. امکاناتش واقعاْ عالی و محیطش غیر قابل مقایسه با قبل بود!
بهرحال من که قدیما از ویندوز و بالطبع فتوشاپ استفاده زیادی میکردم شیفته محیطش شدم و دیگه مداوم ازش استفاده میکردم اما بعد از چند روز در کمال ناباوری دیدم که دیگه نمیتونم فارسی رو بصورت صحیح بنویسم! :-( بعد از حذف و نصب مجدد هم مشکلم حل نشد و چون یک نسخه از فارسینویس جوهر رو ۳ سال پیش از بازار رضا خریده بودم نصب کردم ولی بعد هم مشکل رجیستر کردنش پیش اومد و سایتش (قسمت رجیستر کردن) باز نشد تا اینکه با یک سرچ کرکش رو پیدا و اجرا کردم.
مدتی از فتوشاپ با جوهر استفاده کردم اما دلمو زد و باز برگشتم سر خونه زندگیم (GNU/Linux+Gimp) و دیگه اون مشکلات کذایی هم دامنگیرم نشدن فقط یکم هنوزم نتونستم خوب با Gimp راه بیافتم. حتی توی Krita هم که محیطی مشابه فتوشاپ داره مشکل دارم و نمیتونم براحتی فتوشاپ کارامو انجام بدم تا وقتیکه به محیطشون کاملاْ مسلط بشم.
بازم مجانی بودن+ساپورت عالی+نداشتن مشکلات فراوان برنامهها و سیستمعامل ویندوزی منو به لینوکس و برنامههای تحتش پابند کرده