• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل تایپ فارسی در ME

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
دوستان من از Photoshop CS4 ME استفاده می کنم

تا حالا با فارسی مشکل نداشتم و با فونت های سری B به خوبی فارسی تایپ می کردم، ولی نمی دونم یه 2 3 روزس Photoshop چه مرگش شده دیگه فارسی نمی تونم تایپ کنم، این شکلی تایپ می کنه:

kuclxal0ez3vakkxhsie.jpg

به نظرتون مشکل از کجاست؟!

mohammad_p30

Registered User
لایک‌ها
5
معمولاً وقتی ME نباشه اینجوری میشه .
اما طبق این عکس عمل کنید ...

ph-farsi.jpg
اگر درست نشد پاک کنید دوباره نصب کنید .

rezanew

Registered User
لایک‌ها
38
ممنون، اینو قبلاً تست کرده بودم، مثل اینکه باید از اول تصبش کنم! :D کار سختیه والا

Raeesi

Registered User
لایک‌ها
222
چند وقت پیش به سرم زد یکم از ویندوز استفاده کنم و از اونجایی‌که همیشه از نرم‌افزارهای گرافیکی استفاده می‌کنم، آخرین ورژن فتوشاپ خاورمیانه رو نصب کردم و با دیدن محیط و امکانات جدیدش واقعاْ کیف کردم و تصمیم گرفتم مدتی از ویندوز بخاطر همین فتوشاپ استفاده کنم. امکاناتش واقعاْ عالی و محیطش غیر قابل مقایسه با قبل بود!
بهرحال من که قدیما از ویندوز و بالطبع فتوشاپ استفاده زیادی می‌کردم شیفته محیطش شدم و دیگه مداوم ازش استفاده می‌کردم اما بعد از چند روز در کمال ناباوری دیدم که دیگه نمی‌تونم فارسی رو بصورت صحیح بنویسم! :-( بعد از حذف و نصب مجدد هم مشکلم حل نشد و چون یک نسخه از فارسی‌نویس جوهر رو ۳ سال پیش از بازار رضا خریده بودم نصب کردم ولی بعد هم مشکل رجیستر کردنش پیش اومد و سایتش (قسمت رجیستر کردن) باز نشد تا اینکه با یک سرچ کرکش رو پیدا و اجرا کردم.
مدتی از فتوشاپ با جوهر استفاده کردم اما دلمو زد و باز برگشتم سر خونه زندگیم (GNU/Linux+Gimp) و دیگه اون مشکلات کذایی هم دامنگیرم نشدن فقط یکم هنوزم نتونستم خوب با Gimp راه بیافتم. حتی توی Krita هم که محیطی مشابه فتوشاپ داره مشکل دارم و نمی‌تونم براحتی فتوشاپ کارامو انجام بدم تا وقتی‌که به محیطشون کاملاْ مسلط بشم.
بازم مجانی بودن+ساپورت عالی+نداشتن مشکلات فراوان برنامه‌ها و سیستم‌عامل ویندوزی منو به لینوکس و برنامه‌های تحتش پابند کرده :)

peymanpakzad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منم با فوتوشاپ CS4me مشکل دارم. قبلاً اینجوری نبود. یه سری فونت نصب کردم. حالا دائماً هنگام تایپ کلمات فوتوشاپ میپره و ارور میده ...هی هنگ میکنه. ممکنه راهنمایی کنید؟

بالا