• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل تصویر

CNXHD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
بالاخره یه پی سی با مشخصات زیر گرفتم
z97k asus
8 ram
vga 970 asus
750 cx power
i5 4690 k
الان با پورت hdmi میزنم به tv بالا نمیاره
و با پورت همون سر ابیه الان اسمش یادم نیس زدم به مانیتور هیچی نمیاره
کمک کنید

msh2008

Registered User
لایک‌ها
319
سیستم خوبی جمع کردین ، در کیس رو باز کنید ببینید شاید کابلهای پاور رو یادتون رفته به مادربورد وصل کنید و کامپیوتر روشن نمیشه ، یک کابل 24 پین هست که باید به مادربورد وصل کنید و یک کابل 8 پین که برای پردازنده هست ، فیش فن پردازنه رو هم چک کنید که آیا به مادربورد وصل کردید یا نه یک کابل 8 پین هم معمولا باید به کارت گرافیکتون وصل بشه که شاید اونو وصل نکردید همه اینها رو چک کنید اگه درست نشد احتمالا باید کارت گرافیک رو برای تعمیر بدید به نمایندگی (حتی گاه اگه یک فن کیس دارید و فیشش رو به جایگاه فن دوم کیس روی مادربورد وصل کنید کامپیوتر روشن نمیشه و باید اون رو به جایگاه فن اول کیس روی مادربورد وصل کنید).

Last edited:

CNXHD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوست عزیز گرافیک اکبند بوده الان فن هاش کار میکنه
کابل vga out رو میزنم به مین بود نمیاره
گرافیک 970 هم این پورت رو نداره
الان هیچ تصویری نمیاد باید چه جوری انجام بدم

msh2008

Registered User
لایک‌ها
319
خوب اون قسمت مربوط به کارت گرافیک مادربورده که ربطی به کارت گرافیک GTX 970 نداره ، برید یک تبدیل VGA به HDMI بخرید و کابل VGA رو با اون تبدیل از مانیتور وصل کنید به پشت کارت گرافیک GTX 970 ، کارت گرافیک مین بورد رو هم که disable شده از تو بایاس می تونید فعال کنید (igpu رو از تو بایاس enable کنید) .

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اگر دو تا رم دارید . رم ها رو تک به تک تست کنید . همچنین buzzer رو وصل کنید ببینید بوق میزنه یا نه ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. ابتدا مطمئن بشید که تمام تغذیه های مادربورد و کارت گرافیک رو وصل کردید. اگر وصل بود و مشکل داشتید , کارت گرافیک رو دربیارید و اگر مادربوردتون گرافیک آنبورد داره با اون چک کنید. نتیجه رو بگید.

CNXHD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مرسی دوستان
یه مانیتور vx23 asus تهیه کردم
مشکل حل شد

CNXHD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
مبارکتون باشه. مانیتور بسیار خوبیه و انتخاب خوبی کردید.
دودل بودم چی بگیرم
گرون هم بود ولی باز واسه اینکه کیفیت اصلی سیستمو ببینم گفتم لازمه
سیستم بخوای جمع کنی یه سره میری تو خرج
عکسای سیستمو میذارم
نظر بدین

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630

mehdirs54

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام - من دنبال کابل hdmi to hdmi audio mix cable هستم کابلی هستش که صدا را جدا توسط خروجی نر و ماده از همون کابل hdmi میشه برا باند گرفت... خودم گیر نیاوردم کسی میدونه از کجا بگیرم -البته شاید سوال مربوط به اینجا نباشه اگه جای سوال ی قسمت دیگس بگید تا برم اونجا مطرح کنم ...ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام - من دنبال کابل hdmi to hdmi audio mix cable هستم کابلی هستش که صدا را جدا توسط خروجی نر و ماده از همون کابل hdmi میشه برا باند گرفت... خودم گیر نیاوردم کسی میدونه از کجا بگیرم -البته شاید سوال مربوط به اینجا نباشه اگه جای سوال ی قسمت دیگس بگید تا برم اونجا مطرح کنم ...ممنون
باید از سایت ALI EXPRESS تهیه کنید . داخل ایران بعید میدونم پیدا بشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون آره از همونجا دیدم میخواستم ببینم تو تهران جایی هست یا نه

نه چیزی روتینی نیست . باید از دوستانی که خرید انجام میدن درخواست بدی برات تهیه کنند .

بالا