• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل تنظیم جیمیل با اوت‌لوک‌اکسپرس

Eb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه مشکلی با تنظیم جیمیل با اوت لوک دارم. من تنظیمات جیمیل رو روی اوت لوک اکسپرس با همون نرم افزار کوچولویی که خود جیمیل گذاشته، انجام دادم، یعنی به صورت اتوماتیک. ولی علیرغم این که در دریافت ایمیل ها مشکلی ندارم،‌اما ارسال غیرممکنه! یعنی اصلا از توی اوت لوک نمی تونم با اکانت جیمیل چیزی بفرستم. چندین بار برنامه هه رو اینستال و آن ایسنستالش کردم؛ ولی این مشکل رفع نشده، چند نفر دیگه هم همین مشکل رو دیدم که داشتن. کسی میدونه اشکال کار دقیقا کجاست؟

Eb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی واقعا محض رضای خدا از بین کاربرهای پرشین تولز که اینو خوندن یه نفر پیدا نشد که بدونه چه جوری باید جیمیل رو با اوت تلوک تنظیم کرد که ارسال رو درست انجام بده؟!!

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
خوبی
خود جیمیل یک نرم افزار داره که میتونه خیلی خوب جیمیل را با Outlook Express تنظیم کنه اسم نرم افزار GmailConfig است
که هر کسی میتونه در جیمیل خودش آن را دانلود کنه و با Outlook Express تنظیم کنه
اما گفتم ممکنه نتونی به راحتی پیداش کنی اینجا مین آپلودش میکنم که شما بتونی دانلودش کنی
بعد از دانلود کردنش برنامه را باز کن و آدرس ایمیلت را در آن وارد کن بعد از آن دیگه هر موقع Outlook Express را باز میکنه از شما پسورد ایمیلت را میخواهد و شما هم وارد میکنه و میتونی تمام ایمیل های که داری را میتونی دریافت کنی یا بفرستی
موفق باشی

فایل های ضمیمه

• GmailConfig.zip
    37.2 KB · نمایش ها: 101

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
تنظیم جیمیل بر روی Outlook Express بدون نیاز به هیچ نرم افزار جانبی

Outlook express نرم افزاری است که همواره به همراه ویندوز روی سیستم شما نصب میشود ، اما کاربرد این نرم افزار چیست ؟ در این کوتاه مقاله سعی می کنیم در مورد این برنامه بیشتر بدانیم .

وتلوک در حقیقت یک ایمیل خوان است ، کافی است که شما تنها یوزر و پاسورد ایمیلتان را به نرم افزار دهید ، تا در هنگام اتصال به اینترنت ایمیل هایتان را چک کند و نامه هایی که نوشته اید را ارسال کند . آنهم بدون نیاز به باز کردن صفحه وب
این نرم افزار یک پیش شرط نیز دارد و آن اینکه سرویس دهنده ایمیل شما باید سرویس POP3 را برای ایمیتان فعال کرده باشد ،خوشبختانه جی میل از POP3 پشتیبانی می کند و کاربران آن می توانند تنها با چند تنظیم ساده جی میل هایشان را از طریق Outlook چک کنند

و اما نحوه تنظیم Outlook برای سازگاری با جی میل :

+ ابتدا وارد حسابتان در جی میل شوید
+ از طریق منوی بالا سمت راست وارد بخش Setting شوید
+ در این صفحه گزینه Forwarding and POP را انتخاب کنید
+ در قسمت POP Download گزینه Enable POP for all mail را انتخاب کنید
+ پس از اعمال تغییرات بالا گزینه Save را انتخاب کنید

اکنون می توانید از حساب جی میلتان خارج شوید ، تنظیمات مربوط به Outlook نیز به این شرح است :

+ پس از اجرای برنامه از منوی Tool گزینه Accounts را انتخاب کنید
+ در پنجره ای که باز میشود گزینه Add و سپس Mail را انتخاب کنید
+ در بخش Display Name یک نام برای خود انتخاب کرده ، به صفحه بعدی بروید
+ در این پنجره آدرس کامل جی میل خودتان را وارد کنید سپس به پنجره بعدی بروید
+ در کادر مربوط به incoming mail این پنجره بنویسید pop.gmail.com و در کادر outging mail نیز بنویسید smtp.gmail.com ، اکنون می توانید به پنجره بعدی بروید
+ در این پنجره نام کاربری و کلمه عبور جی میلتان را وارد کنید ( نام کاربری به طور خودکار اضافه شده است )
+ روی Finish کلیک کنید
+ در همان پنجره Internet Accounts که قبلا باز کرده بودید گزینه pop.gmail.com را انتخاب کرده ، سپس Prpperties را انتخاب کنید
+ در پنجره جدیدی که باز می شود از میان tab های بالا Advanced را انتخاب کنید
+ مقابل دو گزینه This server requires a secure connection چک مارک بزنید ( هر دو گزینه حتما )
+ مقدار عددی outgoing mail را به 465 تغییر دهید
+ مقدار عددی Incoming mail را 995 قرار دهید
+ اکنون از میان tab ها بالای پنجره Servers را انتخاب کرده ، سپس در این بخش مقابل My server requies authentication چک مارک بزنید و در پایان OK را انتخاب کنید

به همین راحتی کار تمام می شود ، تنها کافیست به محض اینکه به اینترنت متصل شدید برنامه را اجرا کرده گزینه Send / Recive را انتخاب کنید تا نمونه کار این نرم افزار را ببینید

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
توضیحات کاملی بود
اما نرم افزاری که گفتم مخصوص خود جیمیل بود یعنی خود گوگل ارائه داده این برنامه را و در اکانت هر شخصی موجود میباشد
خوبی این نرم افزار این است که کمتر از 30 سانیه شما میتونید اتلوک را با جیمیل تنظیم کنید

Eb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه من با همون نرم افزاری که خود گوگل داده تنظیمات رو انجام دادم ولی نمی دونم چرا در ارسال مشکل دارم؟ حالا باز دوباره امتحان می کنم گرچه قبلا چندبار این کارو کردم. به هر حال مرسی.

Eb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی آقای mynobar ! تنها مشکل این بود که من اون گزینه‌ی enable pop for all mail رو در تنظیمات خود گوگل چک مارک نزده بودم. ممنون.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
مرسی آقای mynobar ! تنها مشکل این بود که من اون گزینه‌ی enable pop for all mail رو در تنظیمات خود گوگل چک مارک نزده بودم. ممنون.

معمولا مشکل بیشتر دوستانی که اشکال دارن ، همینه که زیاد دقت نمی کنند .
خوشحالم که شما به موقع ترتیب اثر دادید .

bmi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی
متشکرم

roozen

Registered User
لایک‌ها
1
نمیشه یه کاری کرد که تمام لیبل هایی که تو جیمیل درست کردیم رو به outlook اضافه کنیم؟

چون هر وقت که میل میگیرم همه رو میرزه تو inbox .

بالا