• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل توضیحات در ایندکس مطالب به گوگل

mamad711

Registered User
لایک‌ها
11
سلام وقت بخیر . ببخشید من مطالبم که تو گوگل ایندکس میشه توضیحاتش بده یعنی بعضی وقتا درسته اکثر وقتا اما بعضی وقتا نه معمولا 2 بار ایندکس میشه یک بار با توضیحات یک بارم توضیحاتش میشه آمار سایت :| بعد بعضی وقتا توضیحاتی که انیدکس میشه میشه آمار سایت نمیدونم چیکار کنم

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
اقا خودت بخون چی نوشتی ...
یه جوری مطرح کن که قابل درک باشه ... ما که توی ذهن شما نیستیم ...

mamad711

Registered User
لایک‌ها
11
:D خواسم پرت بود ...

ببینید مطالب که توی گوگل ایندکس میشه زیر عنوان مطلبه یک خلاصه توضیحاتی که در موردش نوشتیمو میاره درسته ؟؟؟ حالا من وقتی مطلب میزارم 2 بار ایندکس میشه یک بار با توضیحاتی که نوشتم ( درست ایندکس میشه ) یک بارم با آمارم . یعنی جای توضیحات که زیر عنوان میاد آمار سایتو مینویسه الان لینک ایندکسی گوگل هم میزارم ببینید شما .

لینک گوگل

شما به لینک بالا برید متوجه من میشید . ببخشید اگه هم گنگ بود دیگه از این آسونتر فکر نکنم بشه توضیح داد یا من بلد نیستم ببخشید :D

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
عزیز تو اون لینک 10 تا سایت هست ، کدومش شمایی ؟

mamad711

Registered User
لایک‌ها
11
مثلما اولی هستم دیگه DLKadeh.com

ho3in_shiraz

Registered User
لایک‌ها
699
سلام وقت بخیر . ببخشید من مطالبم که تو گوگل ایندکس میشه توضیحاتش بده یعنی بعضی وقتا درسته اکثر وقتا اما بعضی وقتا نه معمولا 2 بار ایندکس میشه یک بار با توضیحات یک بارم توضیحاتش میشه آمار سایت :| بعد بعضی وقتا توضیحاتی که انیدکس میشه میشه آمار سایت نمیدونم چیکار کنم
باور کن به توضیحاتت 5 مین داشتم میخندیدم:lol: =))
ببخشید بخاطر اسپم

بالا