• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل تو نصب MT 3.2 بصورت لوکال روی XP

MJ_Alex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو رو خدا کمکم کنین. با هزار تا امید پرل و MT رو دانلود کردم ولی تو دیتابیس مشکل دارم. MySQL که حجمش بالاست. یه چیزهایی هم راجب برکلی پیدا کردم ولی هیج کدوم کامل نبودن.به EsayPHP هم اعتماد ندارم. چند روزه همه جای اینترنتو میگردم ولی راهنمای درست و حسابی نیست که نیست...
شماها که بلدین دست ما رو هم بگیرین....
یکی اینجا یه راهنمای کامل درست نمیکنه؟؟؟

roolee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:rolleyes: سلام
دوست عزیز مشکلی که الان شما دارید , من چند روز پیش داشتم که با یاری خدا حل شد اگر خواستی به آدرس زیر که تو همین فروم وچند تا تاپیک پایینتر هست مراجعه کن , فکر میکنم جواب مشکلتو بگیری.

آدرس و عنوان تاپیک: كمك در نصب مووبل تايپ روي لوكال بوسيله xampp

اگر مشکلی داشتی تو همین تاپیک خودت مطرح کن تا اگر تونستم کمکت کنم.

MJ_Alex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
روله جان ممنون که جواب دادی ولی من دیگه حال دانلود زامپ رو ندارم و تا الان حدود 70 درصد EsayPHP رو دانلود کردم. فقط اگه امکان داره بگو ایزی پی اچ پی مطمئنه یا نه؟

roolee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من با EsayPHP كار نكردم ولي فكر ميكنم كه كاركردشان مثل هم باشد. اميدوارم مشكلت حل شود .در هر صورت بعد از نصب اگر به مشكلي برخوردي باز من در خدمتم.:cool:

باي

MJ_Alex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. آقا این ایزی پی اچ پی واقعا محشره ها:D . منو بگو واسه حرف مردم چقدر نسبت بهش بی اعتماد بودم:( ...
از دوستان هم ممنونم

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
به نقل از MJ_Alex :
سلام. آقا این ایزی پی اچ پی واقعا محشره ها:D . منو بگو واسه حرف مردم چقدر نسبت بهش بی اعتماد بودم:( ...
از دوستان هم ممنونم
چیز خوبی هست ولی برای شروع ، اگه کمی استفاده کنی میبینی یه چیزهایی کم داره ، بهترین راهش اینکه برنامه هارو تک تک خودت پیدا کنی و نصب کنی
Apache + php(zip version) + perl + mysql

MJ_Alex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از public_html :
چیز خوبی هست ولی برای شروع ، اگه کمی استفاده کنی میبینی یه چیزهایی کم داره ، بهترین راهش اینکه برنامه هارو تک تک خودت پیدا کنی و نصب کنی
Apache + php(zip version) + perl + mysql
دوست عزیز حق با شماست ولی اگر حجم دانلودها و سرعت اینترنت تو ایران رو در نظر بگیرین متوجه میشین که ایزی پی اچ پی راه حل مناسبیه.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از MJ_Alex :
دوست عزیز حق با شماست ولی اگر حجم دانلودها و سرعت اینترنت تو ایران رو در نظر بگیرین متوجه میشین که ایزی پی اچ پی راه حل مناسبیه.
درسته ! ايزي php خوبه ! ولي اگه کار رو به صورت تخصصي بخواي ادامه بدي متوجه ميشي که بايد به زامپ کوچ کني ! مثل من بشيني 70 مگ رو دانلود کني !

بالا