• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل "ثابت ماندن" تعداد صفحاتی که در گوگل ایندکس می شوند (توجه : مطالب جدید ایندکس می شوند)

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
سلام

صفحات یکی از سایت های بنده به محض قرار گیری پست در گوگل ایندکس میشن اما تعداد صفحاتی که در گوگل ایندکس هستن ثابت هست! ( بین 650 تا 700 لینک ایندکس شده)

دوستان چه طور این مشکل رو حل کنم ؟

در واقع تو این حالتی که پیش اومده لینک ها جدید در گوگل ثبت میشن و از اون طرف لینک هایی که قبلا ایندکس شدن حذف میشن!! به همین دلیل تعداد ایندکس ها همیشه ثابت هست!!!

ممنون

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
ایندکسم خوبه و مشکلی نداره
ولی عدد صفحات ایندکس شده ثابت مونده و گاهی 100 تا تا بالا پایین میره!
گوگل وبمستر رو هم چک کردم و تعداد صفحات حذف شده رو 0 زده بود! :eek:

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
دوستان
یک هفته حداقل طول میکشه تا تغییر کنه
می تونین بعد از ثبت مطلب
این لینک را در گوگل یزنید ببینید که متن اومده یا نه اگه نیومده باشه باید صبر کنید
site:sitename
اگه مطالب جدیدتون نبود بگید !!!

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
دوستان
یک هفته حداقل طول میکشه تا تغییر کنه
می تونین بعد از ثبت مطلب
این لینک را در گوگل یزنید ببینید که متن اومده یا نه اگه نیومده باشه باید صبر کنید
site:sitename
اگه مطالب جدیدتون نبود بگید !!!
نمی دونم چرا بعضیا که چیزی نمی دونن میان الکی نظر میدن! ;)
سایتمون رو با این (site:sitename) بزنیم ببینیم اومده یا نه؟! خانوم اصلا خوندی ما (حداقل من) چی نوشتیم؟! ایندکس اوکیِ.. عدد ثابت مونده! شما واقعا سئوکاری؟ :cool:

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
متنم را باز می کنم اگر در اونجا متنی که اضافه کردید به طور کلی در سایت نباشه یعنی متن شما کپی است البته خودتون میگید که کپی نی اگه اضافه نشده باشه باید ببینید منظور من اینه من متن شما را خوندم و خواستم کمک کنم تو هینتون چیه؟؟ من گفتم اونجارو ببینید اگر بود باید در گوگل ایندکستر دوباره سایت را ایندکس کنید

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
متنم را باز می کنم اگر در اونجا متنی که اضافه کردید به طور کلی در سایت نباشه یعنی متن شما کپی است البته خودتون میگید که کپی نی اگه اضافه نشده باشه باید ببینید منظور من اینه من متن شما را خوندم و خواستم کمک کنم تو هینتون چیه؟؟ من گفتم اونجارو ببینید اگر بود باید در گوگل ایندکستر دوباره سایت را ایندکس کنید
:blink::blink::blink:
کسی از این توضیح چیزی متوجه میشه؟

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
تا حالا همچین مشکلی برام پیش نیومده، ولی گاهی پیش اومده که تعداد ایندکس ها بالا و پایین میشه

شاید :

شاید 1: احتمالا تگهای تکراری میزنید در نتیجه فقط اون تگ اپدیت میشه ولی تعداد افزایش پیدا نمیکنه
شاید 2 : مشکل هاست ، که این مشکل رو خیلی ها دارن

نتیجه گیری : آدرس سایت رو بگید شاید بتونم کمکتون کنم

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
:blink::blink::blink:
کسی از این توضیح چیزی متوجه میشه؟

:D

تا حالا همچین مشکلی برام پیش نیومده، ولی گاهی پیش اومده که تعداد ایندکس ها بالا و پایین میشه

شاید :

شاید 1: احتمالا تگهای تکراری میزنید در نتیجه فقط اون تگ اپدیت میشه ولی تعداد افزایش پیدا نمیکنه
شاید 2 : مشکل هاست ، که این مشکل رو خیلی ها دارن

نتیجه گیری : آدرس سایت رو بگید شاید بتونم کمکتون کنم

مرسی ، حدس من هم این هست که به خاطر تگ باشه....

کسی از دوستان در این مورد به خصوص اطلاعاتی داره؟ ( تاثیر تگ های تکراری در ثابت موندن تعداد ایندکس)

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
خب خیلی سایت ها هستن که تگ ثابت دارن.. من هم دارم ولی نهایت سه چهار تا میشن (بیشتر تگ ها جدیدن). فکر نکنم دلیلش این باشه.

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
خب خیلی سایت ها هستن که تگ ثابت دارن.. من هم دارم ولی نهایت سه چهار تا میشن (بیشتر تگ ها جدیدن). فکر نکنم دلیلش این باشه.
....پس باز باید منتطر بمونیم یکی از بچه ها یه دلیل دیگه بگه.. اما این موضوع هم زیاد بی ربط نیست ، چون بعضی از تگ ها من خیلی تکرارین ، از این جهت که شاید یه کلمه ثابت واسه 200 تا پست برچسب خورده باشه...بازم زیاد مطمئن نیستم چون تو سئو تخصص ندارم..

دوستان لطفا راهنمایی کنین ..

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
حدود سه سال پیش زمانی که پاندا و پنگوئن و اینجور جانوران در صحنه گوگل حضور نداشتن(!) با این مسئله مواجه شدم. اما بعد متوجه شدم که جای نگرانی نیست.

شما به عدد اندیکس زیاد توجه نکنید. مهم اینه که اندیکس درحال انجامه. دو حالت داره:
الف) اندیکس ها مشکلی ندارن و فقط عدد اندیکس مشکل داره که در این حالت، مشکل از طرف گوگله(!؟) که باید خود گوگل حلش کنه.
ب) تگ های اضافی دارن از اندیکس حذف میشن. که در این حالت یا باید اخطاری براتون بیاد و یا اینکه اون صفحاتی که حذف شدن، نباید در لیست جستجو دیده بشن.

میتونید یه تست هم انجام بدید، به این شکل:

شما ادعا می کنید که مثلاً 1000تا صفحه دارید ولی گوگل عدد اندیکس رو 700 اعلام می کنه. درسته؟ پس باید با جستجوی عبارت site:yoursite.com حدود 300 صفحه کمتر نمایش داده بشه. پس بگردید یکی از اون 300 صفحه رو پیدا کنید و ببینید مشکلش چیه. حتی عنوان یکی از اون 300 صفحه رو در گوگل جستجو کنید ببینید پیج مورد نظر رو در لیست جستجوها میاره.

aliy2324

Registered User
لایک‌ها
48
عدد ایندکس نمایش داده شده توی گوگل وب مستر منظور شما است؟ یا تعدا صفحات پیدا شده از طریق عبارت
site:yoursite.com در سرچ؟

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
من دلیلشو گفتم اما اگه منوجه نشدید یه لینک میدم برید بخونید + 2 تا دلیل داره یا تگ های شما تکراریه یا اینکه از لینک های HTML استفاده نمی کنین!! من برای بار 1000 عرض می کنم آدرس سایتتون رو بگید !!!
اینم لینک از خود گوگل است
Google doesn't crawl or index all my pages - Webmaster Tools Help

امیدوارم مشکلتون حل بشه با این لینک

daratarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عدد ایندکس نمایش داده شده توی گوگل وب مستر منظور شما است؟ یا تعدا صفحات پیدا شده از طریق عبارت
site:yoursite.com در سرچ؟
فکر کنم ایندکسرو میگن من این اتفاق واسم افتاد رفتم تو گوگل و سرچ کردم site:daratarin.com دیدم آره سایت من متن جدیدش اضافه نشده بعد رفتم متنمو چک کردم دیدم کدش تکراریه و درستش کردم یه بار دیگه چک کردم دیدم باز نیومده همین که این خانوم گفترو دیدم واقعا من لینکام AJAX بودن واسه همین الانم از همین خانوم پرسیدم که باز همین مشکله بهم گفت برم چک کنم سایتمو به دو صورت بدون www و با www دیدم دیدم که تعداد ایندکس هام فرق داره

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
مرسی از تمام دوستان که کمک کردن و در بحث شرکت کردن :)

من در گوگل site:mysite.com رو وارد می کنم 69 صفحه ایندکس شدند ( 69 صفحه در گوگل ، یعنی تقریبا 690 لینک من در گوگل ثبت شده )

اما این در صورتی هست که وبمستر تولز من به این صورت هست :

wmtools.jpg

daratarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست گرامی من یه سوال بپرسم؟ سن سایت شما چند ساله؟

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
امیدوارم دوستان عصبی باز نشن و توهین نشه بهشون
در لینکی که بار پیش فرستادم از سایت گوگل زده بود که اگر سن سایت شما بالای است این اتفاق می افته و نگران نباشید ایندکسش دیر به دیره اما اینکه در گوگل webmaster ایندکس نمیشه این متنو بخونین

• Be careful about disallowing search engines from crawling your pages. Using the robots.txtprotocol on your site can stop Google from crawling your pages, but it may not always prevent them from being indexed. For example, Google may index your page if we discover it by following a link from someone else's site. To display it in search results, Google will need to display a title of some kind and because we won't have access to any of your page content, we will rely on off-page content such as anchor text from other sites. (To truly block a URL from being indexed, you can use meta tags.)
If we’ve detected that a particular result has one of the above issues with its title, we may try to generate an improved title from anchors, on-page text, or other sources. However, sometimes even pages with well-formulated, concise, descriptive titles will end up with different titles in our search results to better indicate their relevance to the query. There’s a simple reason for this: the title tag as specified by a webmaster is limited to being static, fixed regardless of the query. Once we know the user’s query, we can often find alternative text from a page that better explains why that result is relevant. Using this alternative text as a title helps the user, and it also can help your site. Users are scanning for their query terms or other signs of relevance in the results, and a title that is tailored for the query can increase the chances that they will click through.
If you’re seeing your pages appear in the search results with modified titles, check whether your titles have one of the problems described above. If not, consider whether the alternate title is a better fit for the query. If you still think the original title would be better, let us know in our Webmaster Help Forum.

شاید این کمک کنه ببخشید مجبورم با سند بگم .
اگه فکر کردید که مفید نی لطفا به این سوال های من جواب بدید
چند وقته این سایت (دامنه) وجود داره ؟
چند وقته در گوگل وبمستر اوکی شده؟
بعد لینک هایی که حذف میشود به تعداد لینک های اضافه شده است؟؟؟؟
خیلی قدیمی هستند که حذف می شن؟

nazi682

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
یه لطف دیگم به من می کنین؟
برید به index status و بعدش advance و همه رو تیک بزنین update رو بزنین و وقتی اومد عکس بگیرید برای من بفرستید که ببینیم داره چه می کنه این گوگل

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
بابا بی خیال تعداد صفحه مهم نیست، تعداد ایندکس مهمه نه تعداد صفحه

مال من صفحه 72 از حدود 10,600 نتیجه (0.15 ثانیه)
اخرش صفحه 72 هستش از اینم زیاد نمیشه ولی گفته از 10600 نتیجه یعنی 10600 ایندکس داره
پس اقا برای همه اینجوریه موضوع رو ادامه ندی بهتره

اوکی؟

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
مرسی از تمام دوستان که کمک کردن و در بحث شرکت کردن :)

من در گوگل site:mysite.com رو وارد می کنم 69 صفحه ایندکس شدند ( 69 صفحه در گوگل ، یعنی تقریبا 690 لینک من در گوگل ثبت شده )

اما این در صورتی هست که وبمستر تولز من به این صورت هست :

مشاهده پیوست 315018
سلام دوست عزیز
مشکلت حل شد؟
واسه من هنوز همونطوریه! :(

بالا