eulerteach
Registered User
- نوشتهها
- 83
- لایکها
- 2
عرض سلام و خسته نباشید. دوستان عزیز برنامه نویسم من هم مثل شما حدود 7 سالی میشه که زبان های مختلف و کارهای مختلف رو تجربه کردم و الان واقعا از وضع در آمدی و پیشنهاد ها و قیمت ها ناراضی هستم. چرا با دستای خودمون برای خودمون جهنمی درست کنیم که اون سرش ناپیدا باشه . زمانی که ما با علم خودمون میایم و نرم افزار های روز دنیا رو کرک می کنیم و در اختیار برخی از دوستان قرار می دیم تنها چیزی که عاید خودمون میشه بی پولی و بد بختی نیست؟ من و شما با نوشتن یه سیستم از پایه با قیمت خیلی کم تنها باعث میشیم بیکاری آبنده خودمون و تمام برنام نویس ها رقم بخوره .... چرا برنامه نویسی باید تبدیل بشه به یه کار بی ارزش که فقط در اختیار عده ای پولدار قرار می گیره تا اهداف خودشون رو تجاری کنند و پول پارو کنند!!!!!!!! بیاین با هم دیگه به فکر چاره باشیم.... آیا تا به حال با کرک کردن این سیستم ها و یا فروش دوباره ی سیستم ها چیزی عاید ما شده ؟؟؟؟؟ خیر فقط نتیجه این شده که هر بچه ای یه سایت داره و اصلا معلوم نیست توی شبکه ی جهانی داره چه اتفای می افته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایده و یا راه حل بدین!!!!!! حاضر به هر نوع همکاری هستم!!!!!! خواهشا پاک نشه!!
Last edited: