• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل جامعه ی برنامه نویسان : به دنبال راه حل (برنامه نویسان حتما بخوانند)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
عرض سلام و خسته نباشید. دوستان عزیز برنامه نویسم من هم مثل شما حدود 7 سالی میشه که زبان های مختلف و کارهای مختلف رو تجربه کردم و الان واقعا از وضع در آمدی و پیشنهاد ها و قیمت ها ناراضی هستم. چرا با دستای خودمون برای خودمون جهنمی درست کنیم که اون سرش ناپیدا باشه . زمانی که ما با علم خودمون میایم و نرم افزار های روز دنیا رو کرک می کنیم و در اختیار برخی از دوستان قرار می دیم تنها چیزی که عاید خودمون میشه بی پولی و بد بختی نیست؟ من و شما با نوشتن یه سیستم از پایه با قیمت خیلی کم تنها باعث میشیم بیکاری آبنده خودمون و تمام برنام نویس ها رقم بخوره .... چرا برنامه نویسی باید تبدیل بشه به یه کار بی ارزش که فقط در اختیار عده ای پولدار قرار می گیره تا اهداف خودشون رو تجاری کنند و پول پارو کنند!!!!!!!! بیاین با هم دیگه به فکر چاره باشیم.... آیا تا به حال با کرک کردن این سیستم ها و یا فروش دوباره ی سیستم ها چیزی عاید ما شده ؟؟؟؟؟ خیر فقط نتیجه این شده که هر بچه ای یه سایت داره و اصلا معلوم نیست توی شبکه ی جهانی داره چه اتفای می افته؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایده و یا راه حل بدین!!!!!! حاضر به هر نوع همکاری هستم!!!!!! خواهشا پاک نشه!!

Last edited:

1 Saeed

Registered User
لایک‌ها
157
سلام،

به طور کامل منظورتون رو متوجه نشدم!
ولی موافقم که برنامه نویس های امروزی به هر قیمتی برنامه می نویسند!

یعنی شما تو سایت هایی مثل برنامه جو و امثالهم یه پروژه درخواست کنی بنویسند که حداقل 2 میلیون هزینه داره،
در نهایت تعجب می بینی که کسایی میان پیشنهادهای 200 هزار تومنی هم میدن که با گرافیک عالی و تکنولوژی فلان و ... انجام میدیم!
یعنی رنج مختلف قیمت رو کاملاً مشاهده میکنید. هرکسی برای خودش یه قیمتی میگه اصلاً هماهنگی وجود نداره... انگار اصلاً کسی از قیمت گذاری و ارزش گذاری برنامه و پروژه سر در نمیاره متاسفانه!

مشکل بزرگ اینجاست که هر شغلی که شما نگاه کنید یه سازمانی، یه صنفی، یه اتحادیه ای، یه شورایی... داره. تنها شغلی که هیچ کدوم اینارو نداره و هیچ هماهنگی بین کسانی که مشغول این فعالیت هستند وجود نداره همین برنامه نویسی هست!

بعد هم یکی از دلایل قیمت پایین گرفتن، اینه که طرف اولین بارشه که میخواد کار کنه یا شاید تازه میخواد یاد بگیره یا اصلاً ایده نداره چیزی انجام بده میره پروژه میگیره سرگرم بشه...!

(لطفاً در مورد مطلبی هم که فرمودین یه چندتا مثال بزنید تا بهتر متوجه بشیم)

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
سلام،

به طور کامل منظورتون رو متوجه نشدم!
ولی موافقم که برنامه نویس های امروزی به هر قیمتی برنامه می نویسند!

یعنی شما تو سایت هایی مثل برنامه جو و امثالهم یه پروژه درخواست کنی بنویسند که حداقل 2 میلیون هزینه داره،
در نهایت تعجب می بینی که کسایی میان پیشنهادهای 200 هزار تومنی هم میدن که با گرافیک عالی و تکنولوژی فلان و ... انجام میدیم!
یعنی رنج مختلف قیمت رو کاملاً مشاهده میکنید. هرکسی برای خودش یه قیمتی میگه اصلاً هماهنگی وجود نداره... انگار اصلاً کسی از قیمت گذاری و ارزش گذاری برنامه و پروژه سر در نمیاره متاسفانه!

مشکل بزرگ اینجاست که هر شغلی که شما نگاه کنید یه سازمانی، یه صنفی، یه اتحادیه ای، یه شورایی... داره. تنها شغلی که هیچ کدوم اینارو نداره و هیچ هماهنگی بین کسانی که مشغول این فعالیت هستند وجود نداره همین برنامه نویسی هست!

بعد هم یکی از دلایل قیمت پایین گرفتن، اینه که طرف اولین بارشه که میخواد کار کنه یا شاید تازه میخواد یاد بگیره یا اصلاً ایده نداره چیزی انجام بده میره پروژه میگیره سرگرم بشه...!

(لطفاً در مورد مطلبی هم که فرمودین یه چندتا مثال بزنید تا بهتر متوجه بشیم)
سلام خدمت دوست گلم . همه ب حرفات کاملا درسته مشکل دیگه ای که هست اینه که الان یه برنامه نویس میاد و به طور مثال یه سیستم رو فارسی می کنه و به صورت رایگان میزاره رو نت و هیچ نوع نظارتی بر روی سایت ارایه دهنده ی این فایل و حتی اون برنامه نویس نیست . نظر من اینه که خودمون یعنی تعدادی از برنامه نویسانی که الان فعال هستند باید یه نهادی رو ایجاد کنیم که حقوق قانونی داشته باشه تا بتونیم بر روی قیمت ها و کارها نظارت کنه ! به طور مثال شما سازمان **** مهندسی رو در نظر بگیرید که هر کسی بخواد ساختمان بسازه باید ناظری داشته باشه که مهر **** مهندسی براش بزنه !!!! سایت رو به جای ساختمان در نظر بگیرید و برنامه نویس رو به جای مهندس ناظر!! نظرتون چیه؟؟؟(خواهشا همه ی برنامه نویسا رو به این تاپیک دعوت کنید.)

الان شما به طور مثال به جوملا یه نگاه بندازین!!! هر بی تجربه ای میاد 500 مگ هاست می خره و یه جوملا نصب می کنه بعدش هم که ماشالله همه کامپوننت ها توسط دوستان ما فارسی شده و این آقای بی تجریه میاد نصب می کنه و با یه قالب 50 تومنی و کپ زدن تمام مطالب سایت های دیگه یه سایت راه میندازه!!!! واقعا افتضاحه!! بعدش وقتی یه چیز تو گوگل سرچ می زنی تو همون رده های اول سایت آقا میاد بالا چون یکی از دوستان دیگه میاد یه کامپوننت سئو ارایه میده!!!

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
من کاملا حرف شما رو درک مى کنم, من هم چندين سال کار برنامه نويسى کردم و از وضع بد کار شاکى بودم, ولى اينکه هرکى دلش بخواد مى تونه جوملا نصب بکنه و تو گوگل بياد بالا اشکالى نداره, يعنى ما نمى تونيم جلوشو بگيريم
به نظر من مشکل با رشد فکرى کارفرماها حل مى شه, کارفرما باىد تفاوت کار خوب و بد رو بفهمه
وقتى واسه يه سيستم يکپارچه منابع انسانى و حقوق دست مزد که حداقل يک ماه کار طراحى قبل پياده سازى داشت قيمت 10 تومن دادم و کارفرما گفت پيشنهاد 1 ميليونى داريم, ديگه از اين کار اومدم بيرون, الان تو يه بانکى کار نظارتى IT انجام مى دم

Sent from my GT-P7500 using Tapatalk HD

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
بسیار ممنونم از دوستان عزیزم ولی باید راه چاره ای پیدا کنیم . ببینید الان درون سیستم دولتی ما واقعا مرجعی وجود نداره که این نظارت رو انجام بده، فکر می کنم این جنبش باید توسط افرادی امثال ما ایجاد بشه تا حداقل توی چند سال آینده دستمون به جایی بند باشه!!!!!!!!!!!!! حداقل باید یه کاری بکنیم..... باید یه نهاد با اختیارات قانونی تشکیل بشه!

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
بسیار ممنونم از دوستان عزیزم ولی باید راه چاره ای پیدا کنیم . ببینید الان درون سیستم دولتی ما واقعا مرجعی وجود نداره که این نظارت رو انجام بده، فکر می کنم این جنبش باید توسط افرادی امثال ما ایجاد بشه تا حداقل توی چند سال آینده دستمون به جایی بند باشه!!!!!!!!!!!!! حداقل باید یه کاری بکنیم..... باید یه نهاد با اختیارات قانونی تشکیل بشه!

به نظر من مشکل با ايجاد يک مرجع که به شخص برنامه نويس و برنامه مدرک و گواهى يا امتياز و استاندارد بده حل مى شه, جايي که غير انتفاعى باشه يعني دخل و خرجش يکي باشه و خودمون ادارش کنيم و خودمونم قبولش کنيم کم کم ميشه يه مرجع
ميتونه برنامه نويس ها رو عضو کنه و با راى برنامه نويس ها, هرساله گردانندگان تعيين بشن

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
از شما متشکر م که پیگیری می کنید،جناب میثم ، اگر می تونید بقیه ی دوستان رو هم دعوت کنید تا جدی تر بحث رو دنبال کنیم، ما برای آینده خودمون و قشری که با هزار امید دارن کسب علم و دانش می کنن مسئول هستیم. من با ایده ی شما کاملا موافق هستم و خودم هم چنین ایده ای دارم ، اگر میشد این تاپیک ثابت می شد خیلی عالی بود ... امکانش هست ؟ آیا امکانش هست برنامه نویس های دیگه دعوت بشن به طریقی؟

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
از شما متشکر م که پیگیری می کنید،جناب میثم ، اگر می تونید بقیه ی دوستان رو هم دعوت کنید تا جدی تر بحث رو دنبال کنیم، ما برای آینده خودمون و قشری که با هزار امید دارن کسب علم و دانش می کنن مسئول هستیم. من با ایده ی شما کاملا موافق هستم و خودم هم چنین ایده ای دارم ، اگر میشد این تاپیک ثابت می شد خیلی عالی بود ... امکانش هست ؟ آیا امکانش هست برنامه نویس های دیگه دعوت بشن به طریقی؟

من تازه عضو پى تى شدم اينجا برنامه نويس نمى شناسم ولى اپ نگهش داريم که ديده بشه

Nader FN

Registered User
لایک‌ها
118
با تشکر از شما به خاطر این تاپیک خوب.
در مورد نرخ کار باید عرض کنم که رقابت داشتن بد نیست ، اما همونطور که اون دوستمون گفتن ، یه عده ارزش کار رو پایین میارن ، تا جایی که برای خود من پیش اومده که به مشتری گفتم هزینه فلان کار شما 500 تومن میشه ، برگشته گفته 50 تومن قیمت دارم!! والا من دیگه حرف پیدا نکردم برا گفتن!
اتحادیه و صنف درست و حسابی برای کارای برنامه نویسی و طراحی وب وجود نداره. اما دوستان گرافیک کار صنف دارن که قیمتا سال به سال اعلام میشه براشون. نمیدونم چاره کار چیه.

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
نادر مرسی که اومدی ،یه راه جان چاره همونه که دوستمون میگه ، ولی باید همچنان تاپیک آپ بمونه، باید به یه وکیل هم حرف بزنیم ببینیم میشه چی کار کرد؟ کسی آشنا نداره؟ (بقیه رو هم دعوت کنید خواهشا .مرسی)

1O1

Registered User
لایک‌ها
9
از اول که تایپکو زدی داشتم بحثو دنبال میکردم؛گفتم منم یه کامنتی داده باشم(من برنامه نویس نیستم؛ولی کار وب انجام دادم و تیمم هم برنامه نویس دارم). :
تقریبا میشه گفت حرف همتون یکیه(خودمم بارها تجربه کردم)؛به نظر من میشه با یه سایت رسمی و مرجع استارت زد که پشتوانش برنامه نویس ها و دولوپرهای عضوش خواهد بود,ضمن اینکه قرار نباشه هرکی میاد بتونه عضو بشه.(میشه از بچه های همین تایپک و پی تی استارت زد)؛ بعد رفته رفته با بالارفتن تعداد و در نتیجه رسوخ رسانه ایش جای خودشو پیدا میکنه. نمیخوام هجو(بیهوده) بگم ولی میشه با اینکار یه تیر دیگه هم زد: بزرگترین تیم برنامه نویسی(البته این قسمت ب مراتب خیلی سخت تر از قسمت اوله)
موفق باشید؛ سال نو هم مبارک بر همگی.

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
از اول که تایپکو زدی داشتم بحثو دنبال میکردم؛گفتم منم یه کامنتی داده باشم(من برنامه نویس نیستم؛ولی کار وب انجام دادم و تیمم هم برنامه نویس دارم). :
تقریبا میشه گفت حرف همتون یکیه(خودمم بارها تجربه کردم)؛به نظر من میشه با یه سایت رسمی و مرجع استارت زد که پشتوانش برنامه نویس ها و دولوپرهای عضوش خواهد بود,ضمن اینکه قرار نباشه هرکی میاد بتونه عضو بشه.(میشه از بچه های همین تایپک و پی تی استارت زد)؛ بعد رفته رفته با بالارفتن تعداد و در نتیجه رسوخ رسانه ایش جای خودشو پیدا میکنه. نمیخوام هجو(بیهوده) بگم ولی میشه با اینکار یه تیر دیگه هم زد: بزرگترین تیم برنامه نویسی(البته این قسمت ب مراتب خیلی سخت تر از قسمت اوله)
موفق باشید؛ سال نو هم مبارک بر همگی.
عرض سلام . این تاپیک باید یه نتیجه گیری توی هر روز داشته باش و من سعی می کنم هر شب یه نتیجه بگیرم و با رنگ قرمز بنویسیم. دوستان سعی کنید هر شب ساعت 22 چک کنید و توی نتیجه گیری شرکت کنید. این تاپیک اگه ثابت بشه عالی تر هم میشه . من از شما بابت این نظر تشکر می کنم . دقیقا این پیشنهاد باید سازماندهی بشه و من خودم سعی می کنم تا چند روز آینده یک فایل حاویه یه سری اطلاعات اولیه از همچین مرجعی بنویسم و به اشتراک بزارم تا ویرایش کنیم . خواهشا هر کس توانایی مدیریتی داره شروع کنه تا همه چیز خوب پیش بره! تشکر

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
صد در صد موافقم
برنامه نویسی نباید به هر قیمتی انجام بشه
من که هنوز تو برنامه نویسی جوجه حساب میشم
اما کاملا درک میکنم راخ سخت برنامه نویسی رو
الان دانشجو ای تی هستم
و شدیدا با این قیمت های ناعادلانه مخالفم
به قول دوستمون این حرفه نیازمند یه صنف و واحد مدیریتی هست که نرخ تعیین کنه
صنفی که بدونه برنامه نویسی مثل پزشکی کار هر کسی نیست و نیازمند تجربه و صرف زمان زیادی هست

eulerteach

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان باید حتما نهادی که ایجاد می کنیم دارای حقوق قانونی برای دفاع از خودش و حقوق برنامه نویسها و همین طور مشتری هاشون باشه. پس باید حتما یک نفر حقوقدان توی این نهاد وجود داشته باشه یا باهامون همکاریه پاره وقت انجام بده... در ضمن از دوستانی که درسایت های دیگه مثل مجید انلاین فعالیت می کنند خواهش می کنم اونها رو هم به این تاپیک دعوت کنند تا نهاد با تعداد عضو های اولیه ی بسیار بیشتری تشکیل بشه!! در ضمن از برنامه نویسان اصطلاحا قدر و با سابقه هم دعوت کنید چرا که هر چقدر تعداد کارهایی که به نهاد جهت قیمت گذاری معرفی میشه بیشتر باشه ارش و قدرت نهاد برنامه نویسان ایران هم بالا میره! تشکر

نتیجه این شده که یه نهاد برنامه نویسی ایجاد کنیم که عضو بگیره ، قابلیت صلاحیت دادن به برنامه نویسها داشته باشه ، یه نوع مدرک بده ، نظارت کنه ، قیمت بده واسه هر ماه ، از حقوق برنامه نویسا (تحت وب و دسکتاپ ) دفاع کنه به صورت قضایی، بر ضد کرک انواع سرویس و نرم افزار ایرانی و خارجی کار کنه !!! ( خواهشنمدم از همه ی دوستان دعوت کنید که تشریف بیارن که به شدت به کمک نیازمندیم)

Last edited:

meysam_2012

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
443
داداش ببین امضام خوشگله؟

آپپپپپپپپپپپپپپپپ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا