• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل جدید با ایندکس مطالب در گوگل

mamad711

Registered User
لایک‌ها
11
سلام . 2 3 روزه که تو گوگل سال تحویل میشه مطالب ایندکس بشه بعدم سایت هایی خبری که ازمون کپی مکنند مثلا اگه 4 ساعت کلا طول بکشه واسه اونا برای ما 5 ساعته قبلا تا مطلب میزاشتم زیر 5 دقیقه ایندکس میشد حالا ... . کسی میدونه مشکل چیه فکر کنم همه هم باهاش مشکل دارن

cd3

Registered User
لایک‌ها
106
پیج رنک سایت تون چند بید؟؟؟

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
سلام . 2 3 روزه که تو گوگل سال تحویل میشه مطالب ایندکس بشه بعدم سایت هایی خبری که ازمون کپی مکنند مثلا اگه 4 ساعت کلا طول بکشه واسه اونا برای ما 5 ساعته قبلا تا مطلب میزاشتم زیر 5 دقیقه ایندکس میشد حالا ... . کسی میدونه مشکل چیه فکر کنم همه هم باهاش مشکل دارن

سلام
همونطور که خودت هم گفتی همه به یه نحوی این روزها با جناب گوگل دست به گریبان هستن
نگاه ببین سایت مپت درست کار میکنه ؟

YasDL.com

Registered User
لایک‌ها
74

سلام
اگر از افزونه های کش استفاده می کنی
اونا رو غیر فعال کن و تست کن

mamad711

Registered User
لایک‌ها
11
پیج رنک 2 هست و اینکه درست شد مشکل اصلا گوگل قات زده بود ممنون از همه سایت مپ هم سالمه سالمه

بالا