• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل جدی برای دامنه من

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
سلام خسته نباشید

من یک دامنه دات کام دارم که یادم رفته تمدید کنم و تاریخش تموم شد ، یکی از هاستینگ ها مبلغ 100 هزار تومن از من گرفت که به محض اینکه باز شد برای ثبت شدن به اسم من ثبت شه ، حالا بعد 6 ماه رفتم سراغش میگه که خود شرکت ثبت کرده و آزاد نمی کنه و ....

ممنون میشم اگر از دوستان کسی هست براش پ.خ کنم دامنه رو بررسی کنه . مرسی

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
سلام خسته نباشید

من یک دامنه دات کام دارم که یادم رفته تمدید کنم و تاریخش تموم شد ، یکی از هاستینگ ها مبلغ 100 هزار تومن از من گرفت که به محض اینکه باز شد برای ثبت شدن به اسم من ثبت شه ، حالا بعد 6 ماه رفتم سراغش میگه که خود شرکت ثبت کرده و آزاد نمی کنه و ....

ممنون میشم اگر از دوستان کسی هست براش پ.خ کنم دامنه رو بررسی کنه . مرسی

بله گاهاً برای دامنه های بین المللی همچین اتفاقاتی میفته
ثبت کننده دامنه رو خودش ثبت میکنه و بعد به قیمت بالایی میفروشه
اگه براتون خیلی مهمه میتونید از طریق هویز اطلاعات ثبت کننده رو بگیرین و باهاشون برای خرید مکاتبه داشته باشید

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
بله گاهاً برای دامنه های بین المللی همچین اتفاقاتی میفته
ثبت کننده دامنه رو خودش ثبت میکنه و بعد به قیمت بالایی میفروشه
اگه براتون خیلی مهمه میتونید از طریق هویز اطلاعات ثبت کننده رو بگیرین و باهاشون برای خرید مکاتبه داشته باشید

والا این دامنه هرکدوم از پسوند هاشو من 300 هزار تومن خریدم ، دات آی آر اون رو که هاستینگ چندبار پول گرفت تمدید نکرد یکی از همکاران همین انجمن ثبت کرده هنوز باهاش صحبت نکردم ، اگر لطف کنه بهم بده که عالی میشه .
دامنه دات کام هم از طریف register.com ثبت شده بود که الان این مشکل رو داره ، اخه به چه حقی ثبت میکنن ؟؟

اینم از شانس ما !

nasser_a

Registered User
لایک‌ها
4,425
والا این دامنه هرکدوم از پسوند هاشو من 300 هزار تومن خریدم ، دات آی آر اون رو که هاستینگ چندبار پول گرفت تمدید نکرد یکی از همکاران همین انجمن ثبت کرده هنوز باهاش صحبت نکردم ، اگر لطف کنه بهم بده که عالی میشه .
دامنه دات کام هم از طریف register.com ثبت شده بود که الان این مشکل رو داره ، اخه به چه حقی ثبت میکنن ؟؟

اینم از شانس ما !

الان دیگه نمیشه بحث حق یا ناحق کرد
اما میتونن این کار رو بکنن و چون بعد مدت قفل هر کسی میتونه ثبت که کار غیر قانونی هم نمیکنن
اما به انصاف و اینا بحث کنیم کار دور از انصافیه بازم بهشون ایمیل بزن انشالله که بتونید ازشون بخرید اما میگم هویز بگیرید ببیند واقعا رجستر ثبت کرده یا کسه دیگه

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
الان دیگه نمیشه بحث حق یا ناحق کرد
اما میتونن این کار رو بکنن و چون بعد مدت قفل هر کسی میتونه ثبت که کار غیر قانونی هم نمیکنن
اما به انصاف و اینا بحث کنیم کار دور از انصافیه بازم بهشون ایمیل بزن انشالله که بتونید ازشون بخرید اما میگم هویز بگیرید ببیند واقعا رجستر ثبت کرده یا کسه دیگه

سلام ، ممنون از راهنماییتون
هویز گرفتم،واقعا خود رجیستر ثبت کرده !واقعا ذهنمو بهم ریخته!اسکریپت آمادس،تبلیغات آمادس و ...
موفق باشید

Sent from my LT26i using Tapatalk

Dark.Knight

Registered User
لایک‌ها
745
اینا وقتی ثبت میکنن دامنه رو قیمت بالایی میزارن روش. حتی اگه دامنه چرت باشه. باید شانس بیاری سال دیگه تمدید نکنه.

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
برای من پیش اومد دامنه دات کام خودم رو که تمدید نکردم شرکت ثبت کننده به قیمت 100 دلار پیشنهاد داد .. جالب هستش خودشون اتومات ایمیل میزنن که ما ثبت کردیم اگر میخوای قیمتش این هستش

شما یک دامنه رو میری پسوندهای مختلفش رو ثبت میکنی تا دست رقیبت نیفته درسته .........خوب اتفاقا الان خیالت راحت میشه که دیگه دست رقیبت نمیفته ;) تازه بیخودی هم پول تمدیدشو نمیدی ...اینم جنبه خوب ماجرا :)

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
واقعا مسخره هستش اینکارشون ، به نظرتون من الان از لحاظ قانونی میتونم از هاستینگ شکایت کنم ؟؟ چون برای دات آی آر حداقل پول رو گرفتن اما تمدید نکردن ، حالا از دات کام بگذریم که پول رو گرفتن و رزرو بوده که ازاد شده ثبت بشه اما نشده ،
برای دات کام حق شکایت دارم ؟؟
فقط دات نت برام مونده که اصن جالب نیست ،

موفق و پیروز باشید دوستان

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
سلام

جواب اینکه چرا دامنه آی آر شما رو تمدید نکردن چی بوده از سمت هاستینگ؟ (حق شکایت رو دارید)

با مالکین فعلی دامنه ها هم صحبت کردید؟

برای دامنه های بین المللی،
اگر دامنه در زمان "منقضی شدن" و "باز خرید" اقدام به تمدید یا بازخرید نشه ، شما هیچ کاری جز معامله با مالک جدیدش نمیتونید بکنید.

موفق باشید

WebPardaz

Registered User
لایک‌ها
210
سلام

جواب اینکه چرا دامنه آی آر شما رو تمدید نکردن چی بوده از سمت هاستینگ؟ (حق شکایت رو دارید)

با مالکین فعلی دامنه ها هم صحبت کردید؟

برای دامنه های بین المللی،
اگر دامنه در زمان "منقضی شدن" و "باز خرید" اقدام به تمدید یا بازخرید نشه ، شما هیچ کاری جز معامله با مالک جدیدش نمیتونید بکنید.

موفق باشید
سلام ،

با مالک جدید یکبار تماس گرفتتم به بهونه الکی قیمت بالایی دادند که به صرفه نبود . میترسم بگم جریان رو بهشون دیگه اصلا بهم نفروشن . از همکاران همین انجمن هستند .

پس باید صبر کنم یا ایتکه نزدیک 1000 دلار براش هزینه کنم که دیگه واقعا زور هست :mad:

محل سکونت شما باعث جلب توجه من شد ، یه جورایی همسایه میشیمااا ( بادرود - آقا علی عباس )

موفق باشید

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
سلام،

بله همسایه بادرود... از آشناییتون خوشبختم،
اگر از همکاران انجمن باشند که این تاپیک رو خواهند دید...

بهرحال امیدوارم با حداقل هزینه به دامنه خودتون برسید.

در کل اگر کارتون طراحی وب هست پیشنهاد میکنم خودتون مستقیم اقدام به ثبت و مدیریت دامنه ها بکنید،
من خودم هرچند دامنه های زیادی ندارم اما برای امنیت بیشتر مستقیم با شرکت ثبت کننده دامنه کار میکنم.

موفق باشید

بالا