• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل جستجوی کاراکترهای ی و ک

Lakposht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام به دوستان

مشکلی برای من ایجاد شده و اونم اینه که وقتی کاراکتر ی و ک رو در بانک اطلاعات جستجو می کنم رکوردی بر نمی گردونه. مثلا اگر در بانک کلمه ریز تراشه داشته باشم با جستجوی کاراکتر ت یا ه رکورد به من بر میگردونه اما با کاراکتر ی رکوردی بر نمیگردونه.
در ضمن اینکه در بخش Head تگ زیر را وارد کرده ام
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">

اگر راهنماییم کنید ممنون می شم

mehdi25

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مرد مومن خودت داری مشکلت رو میگی دیگه ! همه ی ها , ک ها رو یه جور سیو کن ، قبل از سیو کردن عربی هاش رو با فارسی replace کن ، وقتی داری سرچ میکنی هم همینطور . بد نیست که فارسی ساز هم رو قسمت های رودی نصب کنی تا همه حروف یه جور باشن

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از H_R :
مرد مومن خودت داری مشکلت رو میگی دیگه ! همه ی ها , ک ها رو یه جور سیو کن ، قبل از سیو کردن عربی هاش رو با فارسی replace کن ، وقتی داری سرچ میکنی هم همینطور . بد نیست که فارسی ساز هم رو قسمت های رودی نصب کنی تا همه حروف یه جور باشن
دقیقا مشکل همینه. کاراکتر ی فارسی با ي عربی فرق داره (دو نقطه زیر) و همچنین ک فارسی با ك عربی (سرکش) که هنگامی که متصل باشند در ظاهر مشخص نیست ولی در حالت جدا میبینید که تفاوتش کاملا مشخصه. احتمال هنگام ورود و جستجو از سیستم های مختلفی استفاده شده که با هم هماهنگ نبوده. به هر حال بهترین روش همونی که ایشون فرمودند. یعنی هم هنگام ورود اطلاعات و هم هنگام جستجو به کاراکترهای یکسانی تبدیل بشن.

Lakposht

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
باتوجه به اینکه سایت رو با ASP.net و C# مینویسم علاوه بر کد <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> که در بخش Head قرار می دهم کد زیر را در بخش <% Page قرار می دهم:
<%@ Page ContentType="text/html" ResponseEncoding="utf-8" language="c#" ....
سوال من اینه که دستور <%@ CodePage = 1256 %> را کجا قرار بدم و آیا لازمه که در بخش Page تغییراتی ایجاد کنم
و سوال دوم اینه که هنگام ذخیره دیتا در بانک وجستجوی آن چطور کاراکتر های ی و ک رو با فارسی یا عربی Save با Replace کنم

ممنون از کمک هاتون

بالا