• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل خاص هنگام خرید آیفون 5

Broken Heart

Registered User
لایک‌ها
122
با سلام
امیدوارم حال همگی خوب باشه ..
یه مسئله ای واسه دوستم پیش اومده که میخواستم ببینم نظر شما و راه حل تون برای حل این مشکل چیه!
دوست من چند وقت پیش یه آیفون 5 آک رو خریداری کرد و همونجا گوشی رو به مغازه دار داد تا براش نرم افزار نصب کنه
بعدش چون خیلی سر از گوشی در نمی آورد ... خیلی اتفاقی من بعد از یکی دو هفته متوجه شدم که سریال گوشی با سریال کارتن یکی نیست ..
این موضوع رو به مغازه دار گفتیم و اون گفت که گوشی رو بردید یه جای دیگه براتون نرم افزار نصب کنن و گوشی شما رو عوض کردن ... در صورتی که دوست من جای دیگه ای نبرده بود/
حالا ما موندیم و یه گوشی که شماره سریالش با شماره سریال کارتن متفاوته ..
من به دوستم پیشنهاد دادم بره شکایت بکنه و چند روز پیش شکایت کرده و نامه هاش آماده ست
به نظر شما برای اینکه بتونیم ثابت کنیم که مغازه دار داره دروغ میگه چیکار باید بکنیم؟
و اما یه سوال تخصصی .. آیا امکانش هست که با روش های خاص سریال داخل گوشی رو با سریال کارتن یکی کرد؟ (چون یکی از دوستام میگفت این کار امکان پذیره!)
لطفاً کمک کنید .
با تشکر

ch6

Registered User
لایک‌ها
80
سلام فقط شماره سریال متفاوته ! اگر اینطور که شما گفتید باید IMEI پشت کارتن با IMEI گوشی فرق کنه ؟اگه اینطوری باشه یک راه واسه اثباتش هست!

Last edited:

Broken Heart

Registered User
لایک‌ها
122
با سلام
بله IMEI گوشی با IMEI کارتن متفاوت هست ... چه راه حلی واسه اثباتش هست؟

ch6

Registered User
لایک‌ها
80
با سلام
بله IMEI گوشی با IMEI کارتن متفاوت هست ... چه راه حلی واسه اثباتش هست؟
اگر برای آیفون 2 میلیونی فاکتور گرفتید که به احتمال زیاد گرفتید ! باید imei کارتن یا سریال رو تو فاکتور قید کرده باشه و همینطور فاکتور یه قسمتی داره واسه تاریخ! حالا اگر بتونید مشخص کنید که این imei که تو فاکتور هست با تاریخ imei فاکتور نمیخونه کار تمومه ! منتها با این سه شرط که گفتم البته امیدوارم در خرید این نکات رو رعایت کرده باشید یعنی 1. گرفتن فاکتور 2. نوشتن یکی از مشخصات مربوط به کارتن گوشی توی فاکتور (که من الان دقیقا فاکتوری که خودم دارم imei کارتن رو نوشته ) 3. تاریخ فاکتور ......... حالا کافیه بری به سایت اپل https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do?newid=y و imei رو بزنی که تاریخ گارانتی رو بهت نشون میده حالا اگه همون تاریخو یکسال برگردونی عقب که باز روز و ماهش که شما نیاز دارید همون میشه فرقی نمیکنه میشه روز فعال شدن که باید با فاکتور بخونه مثلا april 21 2014 که میشه تقریبا همون april 21 2013 وریفایش . ولی اگه اون سه شرطی که گفتم رعایت نکرده باشی فقط برو توی اون سایت که حداقل بدونی کارتن ماله خودش نبوده ! نه اینکه گوشی ام قبلا وریفای نشده اینجا دیگه imei خود گوشی بده ( اینو آخری واسه این گفتم که حداقل امیدوار باشی که گوشی صفر بوده !) خودمم گیج شدم دی :

Rhodes

Registered User
لایک‌ها
50
این برای هزارمین بار !!! گوشی رو ندید دست این ادما براتون برنامه بریزن.. میبره اون پشت برنامه بریزه معلوم نیست چه غلط ها که نمیکنن و بدترین حالتش هم این که یه گوشی دیگه به جای نو میدن دست ادم :|

ادم سراغ دارم رفته براش برنامه بریزن نامردا زدن باتری آیفونش رو عوض کردن ! باتریش خیلی زود تموم میشد.رفت داد براش چکش کنن باز که کرد باتری گوشی سامسونگ گداشته بودن به جاش ...

بهترین راه همینه که دوست بالایی فرمودن.

• Like
Reactions: ch6
بالا