• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل خنک کنندگی لپ تاپ asus n552vw

milad1085

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
3 ماهه این لپ تاپ رو دارم و فوق العاده اس..
میدونم مخصوص بازی نیست و هدف هم بازی کردن نیس ولی میخوام ازش مطمئن باشم
بازی های زیادی بدون مشکل بازی کردم مثل ویچر 3 و کال اف دیوتی گاست و فیفا 16 و تامب رایدر
ولی کال اف دیوتی بلک اپس 3 و بتلفیلد هاردلاین و جی تی ای 5 رو که بازی میکنم بعد از 20 دقیقه لپ تاپ دماش خیلی میره بالا تا 99 98 درجه هم میره و باد خروجی دست رو اذیت میکنه و لپ تاپ قفل میشه و مجبور میشم ری استارتش کنم
قبول دارم مخصوص بازی نیست...ولی تو سایت دی جی کالا همه نظر دادن اینا رو بازی کردن با گرافیک بالا بدون هنگی و بدون مشکل..
میخوام ببینم مشکل از خمیر سی پی یو یا سخت افزار نیست؟
ببرمش گارانتی؟
کول پدی هم که گرفتم خیلی ساده اس و 30 تومنیه در حالی که زیر لپ تاپ جایی برای هوا نداره و فنش کنار دستگاهه.
در دو عکس دمای لپ تاپ در حالت عادی و هنگام 5 دقیقه بازی gta v نشان دادم
Untitled1.jpg[/ATTACH]Untitled11.jpg

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شما باید کول پد آلمینیومی خوب میگرفتید . تا دما را از سطح لپتاپ جذب کند . این حرارت بیشترش به خاطر دمای تابستون هم هست . ولی کول پد مشکلتون را تا حد زیادی حل میکنه .

milad1085

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما باید کول پد آلمینیومی خوب میگرفتید . تا دما را از سطح لپتاپ جذب کند . این حرارت بیشترش به خاطر دمای تابستون هم هست . ولی کول پد مشکلتون را تا حد زیادی حل میکنه .
ممنون بخاطر جواب..
فقط یه چیزی زیر لپ تاپ بسته اس و پلاستیکیه و فنش کنارشه بازم تاثیر داره کوول پد برای این لپ تاپ؟
بعد شما چه مدل کول پدی رو پیشنهاد میکنید؟
و اینکه یه سری کول پد شنیدم وصل میشه کنار دستگاه برای دستگاهایی که فنشون کنار دستگاهه اونا چطوره؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون بخاطر جواب..
فقط یه چیزی زیر لپ تاپ بسته اس و پلاستیکیه و فنش کنارشه بازم تاثیر داره کوول پد برای این لپ تاپ؟
بعد شما چه مدل کول پدی رو پیشنهاد میکنید؟
و اینکه یه سری کول پد شنیدم وصل میشه کنار دستگاه برای دستگاهایی که فنشون کنار دستگاهه اونا چطوره؟
چنین چیزی باید بگیری . از جنس المینیوم و به واسطه قرار گیری شیب دارد باعث بهبود گردش هوا و انتقال حرارت میشه
DEEPCOOL Notebook Cooler N9-N9BLACK
orginal_1376488039_ProductPic_BigPic_20121128135444175.jpg

darkday

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی می‌دونه این لپتاپ هوا رو از کجا داخل می‌کشه؟

بالا