• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل خواندن هارد اکسترنال

Win2Game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
67
سلام دوستان.من یه هارد اکسترنال 500 گیگابایتی مدل adata-sh93 دارم.چند روزی هست که کامپیوترم نمیتونه اون رو بخونه.روی ویندوز 7 و 8.
و ارور توی عکس میاد.البته دیشب یه بار بالا اومد و همه اطلاعات هم بود اما بعد این که کامپیوتر رو خاموش کردم دوباره امروز هارد رو وصل کردم بالا نیومد

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    206.2 KB · نمایش ها: 29

mehdiphoto

Registered User
لایک‌ها
31
دوست عزیز شما اگه میتونی با کابل دیگه یه تست بزن احتمال داره از کابل باشه،ولی احتمال بیشتر مال اون قسمتیه که کابل به هارد وصل میشه،یه هارد داشتم بردم تعمیرکار برام یه سره کرد حالشو که دیگه درش نیارم....و درست شد.

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

m558

Registered User
لایک‌ها
1,489
اگر گارانتی دارد دست کاری نکن
اگر اطلاعاتش برات مهم است دستکاری نکن
من چند ماه پیش یه 2 ترا وسترن داشتم که درد هارد شما را داشت فرستادم گارانتی نو اش را فرستادن

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
سلام/
اگه از سلامت كابل هاي هارد مطمئن هستيد به پورت هاي usb پشت سيستم يا به يك سيستم يا لپ تاپ ديگه وصل و امتحان كنيد چون بيشتر اين خظاها نرم افزاري هست البته وجود بعضي برنامه هاي امنيتي و مشكل تو ريجستري پورت ها هم ميتونه مانع اين اتصال و بوجود اين خطا بشه كه گاها بيشترشون يا يكبار ري استارت شدن درست ميشه.../

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ساده ترين راه براي تست اينكه مشكل سخت افزاري هست يا نرم افزاري . امتحان با يك لينوكس لايو هست .

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
سلام دوستان.من یه هارد اکسترنال 500 گیگابایتی مدل adata-sh93 دارم.چند روزی هست که کامپیوترم نمیتونه اون رو بخونه.روی ویندوز 7 و 8.
و ارور توی عکس میاد.البته دیشب یه بار بالا اومد و همه اطلاعات هم بود اما بعد این که کامپیوتر رو خاموش کردم دوباره امروز هارد رو وصل کردم بالا نیومد

دوست عزیز یکبار کامپیوتر رو کامل خاموش کنید و از پریز رو هم از برق بکشید . چند دقیقه بعد وصلش کنید. احتمالا مشکلتون حل میشه.

بالا