• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل درافتتاح حساب

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
دوستان من امروز رفتم بانک ملت واسه افتتاح حساب متاسفانه گفت عکس شما تو سیستم نمیاد و حساب باز نکرد بعد گفت برو ثبت احوال اطلاعات بروز کن بیا رفتم ثبت احوال کلی شلوغ بود بهم گفتن باید بری سازمان ثبت احوال منم نرفتم مجبور شدم برم بانک ملی برای افتتاح حساب اونجا هم زد به سیستم تو کامپیوتر نشون داد گفت عکست نمیاد چند دقیقه بشین نشستم دوباره زد گفت شاید شلوغ امروز نمیاد گفت فقط عکست تو سیستم نمیاد بقیه مشخصاتم میاد برو فردا بیا حالا چیکار کنم کسی تاحالا این مشکل داشته؟ من تو بانک پارسیان هم حساب دارم اما این مشکل نداشتم چیکار باید بکنم

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
عکست بیاد که چه اتفاقی بیوفته؟ چک کنند این عکس خودتی؟ داشتن کارت ملی و خوده مشتری مگه کافی نیست؟ (این همه مدرک شناسایی دیگه هم که مشتری داره)

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
اینو دیگه من نمیدونم زد تو کامپیوتر بهم نشون داد جای عکس خالی بود عکس شناسنامه کارت ملی من هم مال 10 سال پیش هست بالاخره تکلیف چیه ؟کسی این مشکل نداشته؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
بانک ها به صورت آن لاین به ثبت احوال متصل هستند، وقتی حساب باز میکنید تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی با سازمان ثبت احوال چک میکنند که یکی باشه
برای راحتتی
اینترنتی حساب بازکنه، سامان، پاساگارد

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بانک ها به صورت آن لاین به ثبت احوال متصل هستند، وقتی حساب باز میکنید تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی با سازمان ثبت احوال چک میکنند که یکی باشه
برای راحتتی
اینترنتی حساب بازکنه، سامان، پاساگارد
حالا تکلیف چیه چیکار باید بکنم ؟

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
برید یک شعبه بزرگتر که سرعت اینترنتش بالا باشه،یا اول وقت برید که سیستماشون خلوت، شاید مشکل حل بشه

Last edited:

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
پرواز عزیز چه ربطی به سرعت داره؟ البته کارمن بانک ملی هم بهم همین گفت گفت صبح بیا که خلوت هست اما آخه چه ربطی داره چون وقتی کد ملی من زد مشخصاتم همه تو سیستم آمد به جز عکس یعنی فقط برای امدن عکس سرعت نداشته یا شایدم عکس من ثبت نشده

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
بعضی از شعبه اینترنتشون دایل آپ و بعضی هاشون بیسیم و ماهوارهای :D

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
بعضی از شعبه اینترنتشون دایل آپ و بعضی هاشون بیسیم و ماهوارهای :D
شوخی نکن دایل اپ که اصلا دیگه از کار افتاده بانک به این بزرگی مگه میشه سرعتش کند باشه اینهمه تراکنش داره

us12

Registered User
لایک‌ها
410
باید برید ثبت احوال ، بانک ها جدیدا با یک سامانه قبل از ثبت نام از ثبت احوال استعلام میگرند که شخص حساب باز کرده مشکل خاصی نداشته باشه ( مثلا در قید حیات باشه یا ... )
کار شما هم در ثبت احوال خرابه و باید حتما مراجعه کنید چون بجز بانک ها جاهای دیگر هم این اطلاعات استفاده می کنند ( مثل پلیس + 10 ) در آینده ممکنه مشکلات بیشتری داشته باشید ...

بالا