sohrab
کاربر تازه وارد
سلام دوستان
من امشب برنامه ام تی را به آخرین نسخه آن ارتقا دادم.
منتها یک مشکلی برایم پیش آمده و آن این است که در لود کردن سایت یک پیغام میگیرم به این شکل
همینطور وقتی در ام تی لاگین می کنم یک ارور دیگه میاد به این شکل
اینها مشکلات من هست، به غیر از اینکه مشکل قبلی ام در مورد دیلیت نشدن هیچ چیزی از ام تی هنوز پابرجا است!
تمام سفارشهای شما را انجام دادم، ولی درست نشد و امشب ام تی را ارتقا دادم به امید اینکه این مشکل برطرف بشود که با این مشکل جدید روبرو شدم.
اگر چیزی به نظرتون می رسد لطفا به من بگوئید.
ضمنا من از دوستاني مثل عابر پياده و يا احسان و يا عظمتي خواهش ميكنم اگر فرصت داريد، به جای توضیح هایی که می دهید و من متوجه نمی شوم. اگر فرصت دارید به من خبر بدهید تا من آی دی و پسورد موویل تایپ را در اختیارتون بگذارم که به جای توضیح دادن خودتان نگاهی به آن بیندازید و هم این مشکل را حل بکنید و هم مشکل قبلی در رابطه به دیلیت نشدن هیچ چیزی از موویل تایپ.
منتظر خبر شما دوستان هستم.
فقط اگر تمایل داشتید که اینکار را بکنید یک آدرس ایمیل در اختیار من بگذارید که آی و پسورد را برایتان بفرستمو
آدرس ایمیل خود من [email protected] می باشد.
ممنون و منتظر هستم
من امشب برنامه ام تی را به آخرین نسخه آن ارتقا دادم.
منتها یک مشکلی برایم پیش آمده و آن این است که در لود کردن سایت یک پیغام میگیرم به این شکل
HTML:
Table 'mt_author' already exists at mt-load.cgi line 195.
HTML:
Couldn't load blog; perhaps you have not upgraded your MT database? at lib/MT/App/CMS.pm line 209
تمام سفارشهای شما را انجام دادم، ولی درست نشد و امشب ام تی را ارتقا دادم به امید اینکه این مشکل برطرف بشود که با این مشکل جدید روبرو شدم.
اگر چیزی به نظرتون می رسد لطفا به من بگوئید.
ضمنا من از دوستاني مثل عابر پياده و يا احسان و يا عظمتي خواهش ميكنم اگر فرصت داريد، به جای توضیح هایی که می دهید و من متوجه نمی شوم. اگر فرصت دارید به من خبر بدهید تا من آی دی و پسورد موویل تایپ را در اختیارتون بگذارم که به جای توضیح دادن خودتان نگاهی به آن بیندازید و هم این مشکل را حل بکنید و هم مشکل قبلی در رابطه به دیلیت نشدن هیچ چیزی از موویل تایپ.
منتظر خبر شما دوستان هستم.
فقط اگر تمایل داشتید که اینکار را بکنید یک آدرس ایمیل در اختیار من بگذارید که آی و پسورد را برایتان بفرستمو
آدرس ایمیل خود من [email protected] می باشد.
ممنون و منتظر هستم