• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در آپگرید کردن ام.تی(به احسان، عابر پیاده و عظمت)

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من امشب برنامه ام تی را به آخرین نسخه آن ارتقا دادم.
منتها یک مشکلی برایم پیش آمده و آن این است که در لود کردن سایت یک پیغام میگیرم به این شکل
HTML:
Table 'mt_author' already exists at mt-load.cgi line 195.
همینطور وقتی در ام تی لاگین می کنم یک ارور دیگه میاد به این شکل
HTML:
Couldn't load blog; perhaps you have not upgraded your MT database? at lib/MT/App/CMS.pm line 209
اینها مشکلات من هست، به غیر از اینکه مشکل قبلی ام در مورد دیلیت نشدن هیچ چیزی از ام تی هنوز پابرجا است!
تمام سفارشهای شما را انجام دادم، ولی درست نشد و امشب ام تی را ارتقا دادم به امید اینکه این مشکل برطرف بشود که با این مشکل جدید روبرو شدم.
اگر چیزی به نظرتون می رسد لطفا به من بگوئید.
ضمنا من از دوستاني مثل عابر پياده و يا احسان و يا عظمتي خواهش ميكنم اگر فرصت داريد، به جای توضیح هایی که می دهید و من متوجه نمی شوم. اگر فرصت دارید به من خبر بدهید تا من آی دی و پسورد موویل تایپ را در اختیارتون بگذارم که به جای توضیح دادن خودتان نگاهی به آن بیندازید و هم این مشکل را حل بکنید و هم مشکل قبلی در رابطه به دیلیت نشدن هیچ چیزی از موویل تایپ.
منتظر خبر شما دوستان هستم.
فقط اگر تمایل داشتید که اینکار را بکنید یک آدرس ایمیل در اختیار من بگذارید که آی و پسورد را برایتان بفرستمو
آدرس ایمیل خود من [email protected] می باشد.
ممنون و منتظر هستم

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
ببين. اين ارور يعني اينكه مشكل از بانك‌اطلاعاتي هست و يك بار ام‌تي لود رو اجرا كردي و ديگه نمي‌تونه تكراري بسازه. ( خودم تا حالا ارتقا ندادم ام‌تي رو كه ببينم چي‌كار بايد كردم )

در مورد پاك نشدن هم چند بار گفتم كه به احتمال زياد ايراد از فايل mt.js هست. اون رو منتقل كردي به پوشه فايل‌هاي استاتيك؟!

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
ببين. اين ارور يعني اينكه مشكل از بانك‌اطلاعاتي هست و يك بار ام‌تي لود رو اجرا كردي و ديگه نمي‌تونه تكراري بسازه. ( خودم تا حالا ارتقا ندادم ام‌تي رو كه ببينم چي‌كار بايد كردم )

در مورد پاك نشدن هم چند بار گفتم كه به احتمال زياد ايراد از فايل mt.js هست. اون رو منتقل كردي به پوشه فايل‌هاي استاتيك؟!
آقا من میدونم مشکل از ارتقا دادن ام تی هست. منتها نمیدونم باید چکار بکنم که این مشکل را حل بکنم.
در مورد دیلیت نشدن هم باید عرض کنم من دستورات شما دوستان را مو به مو اجرا کردم. خود شما آخرین بار گفته بودی که ممکن هست جاوا خوب اجرا نمیشه که آن را هم چک کردم و کارش را انجام می داد.
باز هم فکر کن لطفا و خبر بده.
ممنون

راستی اون فایل که نوشتید را هم به استایک متقل کردم، البته اولین کاری که انجام دادم این بود و بعد بقیه سفارش دوستان را اجرا کردم

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از sohrab :
آقا من میدونم مشکل از ارتقا دادن ام تی هست. منتها نمیدونم باید چکار بکنم که این مشکل را حل بکنم.
در مورد دیلیت نشدن هم باید عرض کنم من دستورات شما دوستان را مو به مو اجرا کردم. خود شما آخرین بار گفته بودی که ممکن هست جاوا خوب اجرا نمیشه که آن را هم چک کردم و کارش را انجام می داد.
باز هم فکر کن لطفا و خبر بده.
ممنون

راستی اون فایل که نوشتید را هم به استایک متقل کردم، البته اولین کاری که انجام دادم این بود و بعد بقیه سفارش دوستان را اجرا کردم

آخه گل پسر وقتي MT رو Upgrade می کنن که نمی رن دوباره mt-load.cgi رو run کنن!!!!!
راهنمای upgade رو یه نگاه کوچولو بکن!

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azizaa :
آخه گل پسر وقتي MT رو Upgrade می کنن که نمی رن دوباره mt-load.cgi رو run کنن!!!!!
راهنمای upgade رو یه نگاه کوچولو بکن!
آقا هر چند كه مي دونم الان ديگه دير شده! اما ميتوني بگي كجا ميشه راهنماي آپگريد را خواند؟
البته يك چيزي را بگم. من بعد از آپگريد كردن تو ام.تي لاگين كردم و ارور گرفتم. براي همين فكر كردم شايد بايد دوباره لود بشه!(بگو مگه فرقي هم ميكنه حالا؟)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از sohrab :
آقا هر چند كه مي دونم الان ديگه دير شده! اما ميتوني بگي كجا ميشه راهنماي آپگريد را خواند؟
البته يك چيزي را بگم. من بعد از آپگريد كردن تو ام.تي لاگين كردم و ارور گرفتم. براي همين فكر كردم شايد بايد دوباره لود بشه!(بگو مگه فرقي هم ميكنه حالا؟)
آْخه همون‌طور هم كه گفتم بهت، براي آپگريد بايد فايل‌هاي خاصي رو اپلود كني. نه اينكه كل فايل‌هاي ام‌تي جديد رو !

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
برای آپگرید باید نسخه upgrade رو داونلود میکردی. و بعدش با توجه به نسخه ای که استفاده می کردی (مثلا نسخه 2.6) فایلهای mt-upgrade26.cgi و mt-upgrade30.cgi و mt-upgrade31.cgi و در آخر mt-upgradecheck.cgi رو به ترتیب اجرا کنی.

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
برای آپگرید باید نسخه upgrade رو داونلود میکردی. و بعدش با توجه به نسخه ای که استفاده می کردی (مثلا نسخه 2.6) فایلهای mt-upgrade26.cgi و mt-upgrade30.cgi و mt-upgrade31.cgi و در آخر mt-upgradecheck.cgi رو به ترتیب اجرا کنی.
احسان جان
آقا من يك كم دير متوجه اين موضوع شدم!
وقتي نوش دارو را آوردند ديگه سهراب مرده بود.
ممنون از شما و بچه هاي ديگه كه جواب نوشتند.
عيد شما مبارك. عيد امير عظمت مبارك. عيد عزيز+آ هم مبارك
اميدوارم كه سال خوبي پيش رو داشته باشيد.
:rolleyes:

sohrab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
آْخه همون‌طور هم كه گفتم بهت، براي آپگريد بايد فايل‌هاي خاصي رو اپلود كني. نه اينكه كل فايل‌هاي ام‌تي جديد رو !
عظمت خان
آقا همانطور كه ديدي ديگه دير شده ظاهرا و كار از كار گذشته!
باشه تا خود شما مشغول بشي.
عيدت هم مبارك

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از sohrab :
عظمت خان
آقا همانطور كه ديدي ديگه دير شده ظاهرا و كار از كار گذشته!
باشه تا خود شما مشغول بشي.
عيدت هم مبارك
اوكي. چشم.
مخلصيم :blush:

بالا