• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در اتمام نصب

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

من بعد از بارگذاری تمامی فایل ها(نسخه 3.2) وقتی آدرس نصب رو فراخوانی میکنم صفحه ای باز میشود که یه دکمه داره با عنوان Finish install وقتی روس اون کلیک میکنم صفحه بلا فاصله Cannat Fined server میده و در آدرسبار این چنین آدرسی رو میاره
included://www.mtblog.gwgaming.net/mt/mt-upgrade.cgi

و وقتی included:// رو از اول آدرس بر میدارم و دوباره اینتر رو میزنم صفحه در خواست یوزر و پسورد ظاهر میشه که با وارد کردن درخواست و زدن کلید log in باز هم Cannat Fined server میده و باز هم در آدرسبار این چنین آدرسی رو میاره

مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(

mehdy007

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از siavashmusic :
سلام

من بعد از بارگذاری تمامی فایل ها(نسخه 3.2) وقتی آدرس نصب رو فراخوانی میکنم صفحه ای باز میشود که یه دکمه داره با عنوان Finish install وقتی روس اون کلیک میکنم صفحه بلا فاصله Cannat Fined server میده و در آدرسبار این چنین آدرسی رو میاره

و وقتی included:// رو از اول آدرس بر میدارم و دوباره اینتر رو میزنم صفحه در خواست یوزر و پسورد ظاهر میشه که با وارد کردن درخواست و زدن کلید log in باز هم Cannat Fined server میده و باز هم در آدرسبار این چنین آدرسی رو میاره

مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
من فکر می کنم که احتمال 70-80 درصد MT رو بد نصب کردی
همه MT با Folder هاشو پاک کنید دوباره مراحا نصب رو انجام بدید
احتمالا درست میشه

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از mehdy007 :
من فکر می کنم که احتمال 70-80 درصد MT رو بد نصب کردی
همه MT با Folder هاشو پاک کنید دوباره مراحا نصب رو انجام بدید