من نمیدونم چرا الان چند روز هستش که وقتی میخوام Quick Smile را باز کنم پیغام خطای Unexpected error میده و اجرا نمیشه ، چند بار هم مجدد نصب کردم اما مشکلش حل نشد ... کسی هست بدونه چجوری حل میشه این مشکل ؟!
نه بابا اسف اهل این کارا نیستمن هم یکی دو هفته پیش نرم فزار QuickSmile رو دانلود کردم ولی هنگام نصب ویندوز ارور داد و هشدار امنیتی داد که نخواهد گذاشت این برنامه نصب شود. شاید این آقای آسف کمکی شیشه خورده داره. نرم افزارش خطرناکه!
شما چی فکر می کنید؟
من فكر ميكنم به شدت بي انصافي ميكنين.به نقل از rezadignity :من هم یکی دو هفته پیش نرم فزار QuickSmile رو دانلود کردم ولی هنگام نصب ویندوز ارور داد و هشدار امنیتی داد که نخواهد گذاشت این برنامه نصب شود. شاید این آقای آسف کمکی شیشه خورده داره. نرم افزارش خطرناکه!
شما چی فکر می کنید؟
qsmile يه تايپيك مستقل براي رفع اشكال داره. چند صفحه اخرش رو مطالعه كنين. اگه كمكي نكرد همونجا هم مشكلتون رو مطرح كنين. من هم به آصف خبر ميدم.به نقل از par_ham :هنوز هم با کلی بررسی مشکل من حل نشده... در ضمن برنامه از لحاظ مسائل امنیتی هیچ مشکلی نداره !
تاييد ميشه! به شدت!!به نقل از daftarekhaterat :من فكر ميكنم به شدت بي انصافي ميكنين.
ممنون دوست عزیز از لطفی که میکنی ...من هم به آصف خبر ميدم.
په پیغام امنیتی؟ یکسری تکنلوژی جدید در تراشه های جدید AMD به کار گرفته شده که به همراه ویندوز ایکس پی SP2 به بعضی برنامه ها امکان اجرا نمیده و هشدار میده و این چیز جدیدی نیست. که هنوز موفق به رفع این مشکل نشدم.به نقل از rezadignity :من هم یکی دو هفته پیش نرم فزار QuickSmile رو دانلود کردم ولی هنگام نصب ویندوز ارور داد و هشدار امنیتی داد که نخواهد گذاشت این برنامه نصب شود. شاید این آقای آسف کمکی شیشه خورده داره. نرم افزارش خطرناکه!
شما چی فکر می کنید؟
متسفانه الان به هیچ عنوان نمیتونم ویندوز بریزم چون برنامه های کاری روی سیستم نصب هستش و برام مشکل هستش ...اما درمورد مشکل دوست عزیز دیگه من از این اروری که میگید چیزی دستگریرم نمشه. ولی مطمئن باشید در ویندوز جدیدی اگه نصب کنید کار خواهد کرد. دوباره برای نصب برنامه هم اقدام کنید.
مشخصات کامل سیستموتن رو هم بنویسید که کمک میکنه.