• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در اجرای DotNetNuke

yavari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من در هنگام اجرای DotNetNuke با ارور زیر مواجه میشم همچین از لینکشم استفاده کردم اما هنوزم گیره !
ممنون میشم یکی بهم فارسی بگه چه جوری مشکلم حل میشه !
کد:
DotNetNuke Configuration Error
Object reference not set to an instance of an object. 

DotNetNuke has extensive file upload capabilities for content, modules, and skins. These features require custom security settings so that the application is able to create and remove files in your website. 

Using Windows Explorer, browse to the root folder of the website ( C:\DotNetNuke by default ). Right-click the folder and select Sharing and Security from the popup menu ( please note that if you are using Windows XP you may need to Enable Simple File Sharing before these options are displayed ). Select the Security tab. Add the appropriate User Account and set the Permissions. 

If using Windows 2000 - IIS5
- the {Server}\ASPNET User Account must have Read, Write, and Change Control of the virtual root of your website

If using Windows 2003 - IIS6
- the NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE User Account must have Read, Write, and Change Control of the virtual root of your website
البته اینو هم بگم که وقتی یه پروژه C# رو تو 2005 اجرا میکنم این پیغامو بهم میده !
کد:
Error while trying to run project : Unable to start debugging.
The binding handle is invalid .
نمی دونم اینا ربطی بهم دارن یا نه ؟
ممنون میشم راهنمائیم کنید .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دات نت نیوک رو که باز میکنی و میخوای کامپایلش کنی کلی از DLL هاش به حالت غیب شده وجود داره که اول باید اونها رو درست کنی ! (نمیدونم چرا همیشه چند تاش این وسط گم و گور میشه ! ) DLL ها توی پروژه هست .

یه کار دیگه ای که باید بکن اینه که قبل نصب تمام پرمیشن ها رو برای تمام فولدرها ! فعال کنی مخصوصا ورژن 4 و ورژن های جدید 3 که خیلی روی این مسئله حساس شده و خلی ها توش مشکل پیدا میکنن ! روی هر هاستی نصب نمیشه و روی لوکال هم با سلام و صلوات نصب مبشه ! آخرین باری که نصب کردم روی لوکالم خودمم نفهمیدم چه پرمیشن هایی رو فعال کردم تا بلاخره از اسب شیطون پیاده شد و نصب شد !

yavari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

کسی میدونه این مشکل چه جوری رفع میشه ؟
البته اینو هم بگم که وقتی یه پروژه C# رو تو 2005 اجرا میکنم این پیغامو بهم میده !

Error while trying to run project : Unable to start debugging.
The binding handle is invalid .

ممنون

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
توی وب کانفبگت رو نبگاه کن ببین دیباگ ان ایبل اه ؟
اگه از IIS استفاده میکنی متمئن شو توی تب Directory security قسمت edit گزینه Integrated windowns authentication علامت خورده باشه .
و مهم تر از همه مطمئن شو که Terminal Services service فعال باشه .

vb.net 2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به فولدری که برنامه توش نصبه باید یوزرهای aspnet & network service بدی با پرمیژن full control
اگه بصورت ساب دامین نصب نمیکنید باید توی سولوشن برنامه یک تغییراتی اعمال کنید

اگه سوالی داری درباه دات نت نیوک دارید بپرسید ما این سیستم رو برای مرکز فناوری اطلاعات سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نصب کردیم

smaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز
چنانچه مشکل شما هنوز حل نشده با من تماس بگیرید تا جواب شما را بدهم

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به فولدری که برنامه توش نصبه باید یوزرهای aspnet & network service بدی با پرمیژن full control
اگه بصورت ساب دامین نصب نمیکنید باید توی سولوشن برنامه یک تغییراتی اعمال کنید

اگه سوالی داری درباه دات نت نیوک دارید بپرسید ما این سیستم رو برای مرکز فناوری اطلاعات سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نصب کردیم

ای کاش به همین سادگی بود !
روی خیلی از هاست ها نصب نمیشه ، (البته واضح اه که روی خیلی از هاست ها هم نصب میشه وگرنه ریلیز کردنش دیگه معنی نداشت :lol: ) یه تاپیک هست که توش این مشکل رو برسی میکنن ، البته فقط کسایی که به این مشکل بر میخورن میان اونجا مینوسن ! هنوز هم البته تا 2 ،3 ماه پیش که پیگیری کردم کسی جوابمون رو نداده !
:wacko:

بالا