• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در ادامه مطلب سایت فیدخوان

jhoonblack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دوستان بنده یک سایت فید خوان درست کردم وقتی رویه ادامه مطلب کلیک میکنم به سایت منبع میره یعنی پیوند یکتا هر نوشته به سایت خودم نمیره چه جوری باید این مشکل رو حل کرد میخوام ادامه مطلب هر نوشته به سایت خودم ارجاع پیدا کنه با تشکر

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
با سلام دوستان بنده یک سایت فید خوان درست کردم وقتی رویه ادامه مطلب کلیک میکنم به سایت منبع میره یعنی پیوند یکتا هر نوشته به سایت خودم نمیره چه جوری باید این مشکل رو حل کرد میخوام ادامه مطلب هر نوشته به سایت خودم ارجاع پیدا کنه با تشکر

:) با سلام و خسته نباشید

:general406: با این که این بخش تنها برای سئو و بهینه سازی بوده برای سوال در مورد ایم موارد در بخش طراحی سایت گفتگو کنید .

:general408: پاسخ این مشکل شما چند مورد هست ، سیستم های فید خوان برای CMS وردپرس چندین مدل بوده
1 - یا این که در تنظیمات افزونه به این صورت معرفی شده
2 - شما باید وارد کد نویسی افزونه شوید و Redirect معرفی کنید که به صفحات سایت درونی انتقال پیدا کند
3 - مواردی هم مشاهده کردم که در کنار افزونه فیدخوان یکسری موترد نصب میشوند که این مشکلا پیش میاد

:general506: البته فیدخوان ما کل مطالب سایت مورد نظر ور میداره مثل مرد خخخخخ ( فکر کنم باید فیدخوان به این صورت عمل بکنه وگر نه بدرد نمیخوره )

;) خوب گفتم شاید بتونم کمکی کرده باشم

ATILA1355

Registered User
لایک‌ها
1,118
من کلا با سایت های فیدخوان مخالفم. بدون اجازه دارن مطالب مارو بر میدارن ...
سوالی برام پیش اومد
این سایت برترین هایی که تو امضا تون هست ، مگه فید خوان نیست!؟

بالا