• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در ارتباط با wifi لپتاپ

shahinfard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لپتابم asus n53sn است که دو سال و خورده ای هست دارمش. یکی دو ماهی است که مشکلی با wifi داره.
اونم اینه که لپتاپو که تکون بدی، حتی مقدار کم وایرلس ش قطع میشه و تا ری استارت و یا هایبرنت نکنی درست نمیشه و دوباره اگه تکون بدی باز همون مشکل.
توی نت گشتم تا حالا چند نفر انگشت شمار این مشکلو داشتند که asus نبودن. کسی هم نتونسته بود جواب مشکلشونو بده.
حالا اگه کسی بتونه کمکی کنه ممنون میشم.
ملاحظات:
- درایور رو آپدیت کردم و تا یک روز مشکلی نداشتم ولی دوباره مثل قبل شد . اول کم قطع میشد ولی بعد یه مدت دوباره مثل اول شد.
-مشکل نمیتواند در اتصال سیم ها باشد چون جابه جایی خیلی کوچک هم باعث قطع شدن میشود و اگر مشکل اتصالی سیم باشد نباید با ری استارت wifi روشن بشود.
-اوایل که اینجوری شده بود اگه لپتاپو با coolpad جابه جا میکردم (یعنی به خود لپتاپ دست نمیزدم) حتی برای جابه جایی زیاد هم ، wifi قطع نمیشد، ولی الان در هر صورت قطع میشه.
- عوض کردن ویندوز هم تاثیری نداره

shahinfard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونید هزینش چند میشه حدودا؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بردهای وایرلس حدود 40 تا 60 تومن هستند . ولی باید برد وایرلس شما باز بشه پایه هاش تمیز بشه ممکنه بدون مشکل کار کند . برد وایرلس رو میتونی از افق تهیه کنی .

shahinfard

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بردهای وایرلس حدود 40 تا 60 تومن هستند . ولی باید برد وایرلس شما باز بشه پایه هاش تمیز بشه ممکنه بدون مشکل کار کند . برد وایرلس رو میتونی از افق تهیه کنی .

خودم میتونم بازش کنم و تمیزش کنم ببینم درست میشه یا نه؟
سخته؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خودم میتونم بازش کنم و تمیزش کنم ببینم درست میشه یا نه؟
سخته؟

به مشکلی نیست . پایه هاشو با با پنبه الکل تمیز کنید خشک شد ببندید دوباره . دو تا سیم داره . که اون ها رو هم باید مثل خودش دوباره ببندید

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
همونطور که توضیح دادند اگر ایراد از اتصالات و آنتن نبود باید کارت وایرلس رو عوض کرد که با توجه به قدمت دستگاه شما پیشنهاد میشه کارت مدرن تری تهیه کنید
که راه ساده ترش disable کردن کارت معیوب و خرید یک دانگل وایرلس USB هست

بالا