• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در ارسال مسیج بیش از 3 صفحه - لطفاً راهنمایی کنید

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
با سلام خدمت دوستان عزیز
من تازگی یه گوشی S4 خریدم.
وقتی دارم مسیج تایپ می کنم، وقتی بیشتر از 3 صفحه میشه پیغام میده که مسیج شما به مولتی مدیا مسیج تبدیل شد و موقع ارسال میخواد اونو با اینترنت گوشی بفرسته و همونم fail میشه و نمیتونه بفرسته.
میخواستم بدونم چطوری میشه این مشکل رو حل کرد تا مثل گوشی های ساده بشه مسیج های طولانی رو هم فرستاد؟

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
کسی نیست جواب بده ؟فکر کنم خیلیا این مشکل داشته باشن

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
دوست عزیز
من مشکلم حل شد.
تنها راه حل نصب نرم افزار هست.
کافیه بری تو بازار و برنامه GO SMS PRO رو سرچ کنی و نصبش کنی.
بعد از نصبش وقتی واردش بشی همه مسیج هات رو اونجا میبینی.
از این به بعد همه مسیج هاتو از طریق همین برنامه بفرست و دیگه به قسمت مسیج اصلی گوشی کاری نداشته باش.

در ضمن یه قسمت Private Box هم داره که میتونی بعضی از مخاطبینت رو به اونجا اضافه کنی، اونوقت همه مسیج هایی که شما برای اون افراد خاص میفرستی یا مسیج هایی که اونا برای شما بفرستن، تو این قسمت میره که برای ورودش نیاز به وارد کردن پسورد هست.
بازم مشکلی بود، در خدمتم.
یا حق.

arkf

Registered User
لایک‌ها
101
دوست عزیز
من مشکلم حل شد.
تنها راه حل نصب نرم افزار هست.
کافیه بری تو بازار و برنامه GO SMS PRO رو سرچ کنی و نصبش کنی.
بعد از نصبش وقتی واردش بشی همه مسیج هات رو اونجا میبینی.
از این به بعد همه مسیج هاتو از طریق همین برنامه بفرست و دیگه به قسمت مسیج اصلی گوشی کاری نداشته باش.

در ضمن یه قسمت Private Box هم داره که میتونی بعضی از مخاطبینت رو به اونجا اضافه کنی، اونوقت همه مسیج هایی که شما برای اون افراد خاص میفرستی یا مسیج هایی که اونا برای شما بفرستن، تو این قسمت میره که برای ورودش نیاز به وارد کردن پسورد هست.
بازم مشکلی بود، در خدمتم.
یا حق.

بالا