• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در اسلایدر بوت استرپ

prance333

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
ی اسلایدر ساده میخوام ، ی سری کد پیدا کردم لینک شو میزارم دو تا مشکل داره
لینک :
http://www.bootply.com/94444
اول اینکه هر کاری میکنم بجای سه تا عکس 4 تا رو نمایش بده اینکارو نمیکنه
دوم اینکه وقتی عکسهای حرکت میکنن اگه دقیت کنین هر عکس دوتایی نشون میده ایجا مشخص نیس ولی وقتی عکس واقعی با پس زمینه سفید میزارم خیلی زشت میشه
لطفا راهنماییم کنید برای رفع این مشکل چیکار کنم یا اینکه اگر لینک بهتر سراغ دارید بهم معرفی کنید . بیشتر هدفم این بود که از پلاگین استفاده نکنم و با همون بوت استرپ و کلاس کاروسل انجامش بدم (پلاگین زیاد دارم)

LeftHanded

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام
ی اسلایدر ساده میخوام ، ی سری کد پیدا کردم لینک شو میزارم دو تا مشکل داره
لینک :
http://www.bootply.com/94444
اول اینکه هر کاری میکنم بجای سه تا عکس 4 تا رو نمایش بده اینکارو نمیکنه
دوم اینکه وقتی عکسهای حرکت میکنن اگه دقیت کنین هر عکس دوتایی نشون میده ایجا مشخص نیس ولی وقتی عکس واقعی با پس زمینه سفید میزارم خیلی زشت میشه
لطفا راهنماییم کنید برای رفع این مشکل چیکار کنم یا اینکه اگر لینک بهتر سراغ دارید بهم معرفی کنید . بیشتر هدفم این بود که از پلاگین استفاده نکنم و با همون بوت استرپ و کلاس کاروسل انجامش بدم (پلاگین زیاد دارم)
مشکلاتی که در اسلاید می بینید تماماً JQuery هستند و به CSS مربوط نمی شه. حتی تعداد عکس ها هم از JQuery کنترل می شه.
خیلی سعی کردم تو کد دستکاری کنم و تعداد رو به 4 تغییر بدم. یک مقدار گنگ هست برای من. به دوستان دیگه هم نشون دادم همین صحبت رو برای کد JQuery پایین کردن:

کد:
$('#myCarousel').carousel({
  interval: 10000
})

$('.carousel .item').each(function(){
  var next = $(this).next();
  if (!next.length) {
    next = $(this).siblings(':first');
  }
  next.children(':first-child').clone().appendTo($(this));
  if (next.next().length>0) {
    next.next().children(':first-child').clone().appendTo($(this));
  }
  else {
      $(this).siblings(':first').children(':first-child').clone().appendTo($(this));
  }
});
تا جایی که من از کد متوجه شدم در قسمت زیر تعداد رو کنترل کرده که من نمی دونم چه جایگزینی می شه براش گذاشت:
کد:
var next = $(this).next();
در مورد صحبتتون راجع به پلاگین هم باید بگم... Bootstrap هم خودش یه پلاگین هست. قبلا هم بهتون توی پست دیگه گفتم که قالب های بوت استرپ برای اسلاید از پلاگین های دیگه استفاده می کنن. مگه اینکه تسلط داشته باشید روی JS و JQuery و خودتون چیزی که می خوایین رو بنویسید.

بالا