• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در انتقال

aradb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. امیدوارم مشابه سوالم در انجمن نباشه
من میخوام که مطالبم رو از یک فولدر در هاست به یک فولدر دیگه انتقال بدم. ولی وقتی Move میکنم لینک های مطالب همه بر اساس نام فولدری که توش بودم اعمال میشه . چطور میتونم این مشکل رو برطرف کنم. در واقع واضح تر بگم که میخوام وردپرس رو به روت هاست منتقل کنم ولی با مشکل مواجه میشم. لطفا راهنمایی کنید

thinkdiff

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این قبلا هم برای من پیش اومده خیلی سوال بود. خیلی در موردش سرچ کردم و از متخصص های زیادی پرسیدم، همشون میگن بهترین راهش استفاده از ریدارکت هست. اما شما باید بشینید برای تک تک لینک هاتون ی ریدایرکت بزنین.
راه دیگه هم شاید این باشه به جای این که سایت رو منتقل کنید، روت سایتتون رو ریدایرکت کنید به آدرس فعلیتون خیلی بهینه تر و ساده تر میشه

aradb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجوری مشکل سئو پیدا نمیکنم ؟؟

aradb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بزار یکم دقیقتر توضیح بدم.
من در یک هاست دو عدد وردپرس نصب کردم. یکی توی روت و دیگری در پوشه ای به نام تست. کلی تغییر در قالب وردپرسی که در پوشه تست هست دادم. حال میخوام وردپرسی که در روت هست رو پاک کنم و بجاش اون پوشه تست رو بیارم جایگزین کنم. انجام میشه ولی زمانی که رو مطالب کلیک میکنم میره توی پوشه تست و این ارور ( Internal Server Error )رو میده. راه حلش چیه ؟

x460

Registered User
لایک‌ها
703
بزار یکم دقیقتر توضیح بدم.
من در یک هاست دو عدد وردپرس نصب کردم. یکی توی روت و دیگری در پوشه ای به نام تست. کلی تغییر در قالب وردپرسی که در پوشه تست هست دادم. حال میخوام وردپرسی که در روت هست رو پاک کنم و بجاش اون پوشه تست رو بیارم جایگزین کنم. انجام میشه ولی زمانی که رو مطالب کلیک میکنم میره توی پوشه تست و این ارور ( Internal Server Error )رو میده. راه حلش چیه ؟
محتوای موجود در روت رو (با توجه به اینکه کلا بهش نیازی ندارین) کلش رو + دیتابیس مربوط به وردپرسی که روی روت نصب شده پاک کنین. یه دیتابیس جدید بسازین، بعد با استفاده از اون پلاگین که لینکش رو گذاشتم از وردپرس موجود در فولدر تست یک بکاپ تهیه کنین و بکاپ رو روی روت و دیتابیس جدید ریستور کنین.
اگه دقیقا همین کارا رو انجام بدین هیچ مشکلی پیش نمیاد، اون مشکل آدرس ها هم پیش نمیاد.

MOHAMMAD026_1

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,693
کار خاصی نداره
شما فقط میبایست آدرس هارو از دیتابیس تغییر بدید: آموزش (از phpmyadmin بدون نیاز به افزونه)
آموزش با استفاده از افزونه

البته یه راه ساده تری هم هست، وارد تنظیمات اصلی تو قسمت مدیریت وردپرس بشید، سپس 2 آدرس مشاهده میکنید. اون دو آدرس رو تغییر بدید و سپس فایل های وردپرس رو انتقال بدید به روت سایت

در ضمن، از اونجایی ک تست بوده و ایندکس خاصی هم نداشتید، نیاز به ریدایرکت نیست

Last edited:
بالا