• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در اورکلاک Corsair XMS3 1600

Tragzes

Registered User
لایک‌ها
253
xms3x1_17_2_1.png

سلام دوستان خسته نباشید
همه قطعات رو اورکلاک در حد متوسط کردم و کلی سرعت سیستم رفته بالا و تا حد حرفه ای از اورکلاک و تنظیم ولتاژ سر در میارم اما توی اورکلاک رم بامشکل مواجه شدم به هیچ وجه امکان اورکلاک این مدل رمی رو که قید کردم وجود ندارد
مادربورد ASRock 990FX Fatal1ty هستشبا اآخرین نسخه بایوس(بتا1.93) و رم ها هم دوتا 4 گیگ و دوتا 2 گیگ هستند
سی پی یو 6200 اور شده 4500 مگاهرتز
وقتی در سربرگ اورکلاک در بایوس فرکانس رو از روی 1600 فقط میذارم روی 1866 یا تایمینگ ها رو فقط یک عدد کم یا زیاد میکنم بعد سیو و راه اندازی مجدد سیستم نمیتونه بوت بشه و میره روی عملکرد خودکار و بعد چند ثانیه باکلاک تعیین شده توسط مادربورد سیستم بالا میاد ... دسترسی به بایوس غیرممکن میشه و دردسرهای دیگه
حالا یه سئوال آیا این رم کلا قابلیت اورکلاک نداره؟با چیپ AMD مشکل داره؟من بد وارد کار شدم؟ یا اینکه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر

جناب_مهندس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
100
xms3x1_17_2_1.png

سلام دوستان خسته نباشید
همه قطعات رو اورکلاک در حد متوسط کردم و کلی سرعت سیستم رفته بالا و تا حد حرفه ای از اورکلاک و تنظیم ولتاژ سر در میارم اما توی اورکلاک رم بامشکل مواجه شدم به هیچ وجه امکان اورکلاک این مدل رمی رو که قید کردم وجود ندارد
مادربورد ASRock 990FX Fatal1ty هستشبا اآخرین نسخه بایوس(بتا1.93) و رم ها هم دوتا 4 گیگ و دوتا 2 گیگ هستند
سی پی یو 6200 اور شده 4500 مگاهرتز
وقتی در سربرگ اورکلاک در بایوس فرکانس رو از روی 1600 فقط میذارم روی 1866 یا تایمینگ ها رو فقط یک عدد کم یا زیاد میکنم بعد سیو و راه اندازی مجدد سیستم نمیتونه بوت بشه و میره روی عملکرد خودکار و بعد چند ثانیه باکلاک تعیین شده توسط مادربورد سیستم بالا میاد ... دسترسی به بایوس غیرممکن میشه و دردسرهای دیگه
حالا یه سئوال آیا این رم کلا قابلیت اورکلاک نداره؟با چیپ AMD مشکل داره؟من بد وارد کار شدم؟ یا اینکه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
باتشکر
حالا یه سئوال آیا این رم کلا قابلیت اورکلاک نداره؟با چیپ AMD مشکل داره؟
سلام
من قبلاً همین مدل رو داشتم. دو تا دو گیگ 1600 و تایمینگ 24-9-9-9
با CPU AMD 1055T و مادربورد ازراک 890FX
تا جایی که یادمه، اون موقع تایمینگ رو به 24-8-8-8 رسوندم. فکر میکنم حتی بدون افزایش ولتاژ.

شاید مشکل شما به خاطر استفاده از رم های با حجم متفاوت باشه (شاید).

hamidparniyan

Registered User
لایک‌ها
36
عزیز رم های xms3 بدترنی نوع رم برای اورکلاک هستن وشما نمیتونی حتی یه پله بالاتر مثلا روی 1866 از اون ها استفاده کنی!این رم ها برای اورکلاک ساخته نشدن فقط برای پرفورمنس بهینه شدن!
تایمینگ رو بذارین روی اعداد 10-11-11 و ولتاژ 1.7 , و فرکانس رو بذارین روی 1866 ببینید میتونید تو این فرکانس استیبل کنید سیستم رو؟اگه شد که چه بهتر اگه نشد دیگه کلا از فکر اورکلاک این رم بیاید بیرون!
موفق باشید

بالا