• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در ایندکس مطالب در گوگل

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
تا چند مدت پیش مطالبی که در سایت قرار میدادیم سریعا ایندکس میشد و جزو لینک های صفحه اول گوگل بودیم اما چند مدتیه نمیدونم به چه علتی بیشتر مطالب تمام رقیبان ضعیف حتی وبلاگ ها میان جلوی ما و تا اسم سایت رو پشت کلمات و عنوان در جست و جوی گوگل ننویسم سایت رو پیدا نمیکنه .
این رو هم بگم که اول سایت مپ افزونه xml فعال بود بعد که افزونه سئو یوآست نصب کردیم سایت مپ اینم فعال بود اما بعد یه مدتی به طور مداوم هر دو تا سایت مپ بازیشون گرفته بود و اصلا مطالب رو درست ایندکس نمیکردند برخی دوستان گفتند یکیشو حذف کنم که اول xml رو حذف کردم و هر چقدر مطلب میذاشتم و حتی توضیحات متا مینوشتم تو گوگل اصلا منو پیدا نمیکرد حتی با ذکر نام سایت اما وقتی سایت مپ یوآست رو حذف کردم و xml رو فعال کردم مطالب رو میاره اما به شرطی که اسم سایت رو بنویسیم و در تعداد محدود بدون اسم سایت .
از نکات جالب اینجاست که متاتگ توضیحات یوآست رو که مینویسیم باید در گوگل بهتر پیدا بشیم اما کلا نابود میشیم و کسانی که از روی ما کپی میکنند و وبلاگ ها میان صفحات اول .
لطفا اگر اطلاعاتی در این زمینه دارید راهنمایی بفرمایید .

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
سلام، اگر سایت تون تازه راه اندازی شده باشه (حدود کمتر از 4 ماه) و بک لینک های قدرتمند و زیادی نداشته باشید، این موارد طبیعی هست.
درضمن هر دو نقشه سایت کارایی خوبی دارند ولی اینکه شما بخواهید مرتبا یکی رو حذف کنید و یکی دیگه جایگزین کنید باعث میشه که روند ایندکس شدن صفحات برای یک مدت بهم بخوره که به مرور زمان این مورد نیز درست میشه

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
سلام، اگر سایت تون تازه راه اندازی شده باشه (حدود کمتر از 4 ماه) و بک لینک های قدرتمند و زیادی نداشته باشید، این موارد طبیعی هست.
درضمن هر دو نقشه سایت کارایی خوبی دارند ولی اینکه شما بخواهید مرتبا یکی رو حذف کنید و یکی دیگه جایگزین کنید باعث میشه که روند ایندکس شدن صفحات برای یک مدت بهم بخوره که به مرور زمان این مورد نیز درست میشه
با سلام و احترام
سایت چند ساله داره کار میکنه و هر روز آپدیت شده .
خب دوتاش که فعال بود مطالب درست ایندکس نمیشد برخی دوستان گفتند یکیشو حذف کن ما هم xml رو حذف کردیم چون تعریف یواست رو زیاد شنیده بودم اما دیگه هیچ مطلبی ایندکس نمیشد .

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
بله فعال بودن هر دو نقشه سایت صحیح نیست و باید از یکی استفاده کنید که بیشتر سلیقه ای هست.
درضمن تو پست اول گفتید وقتی اسم سایت رو اضافه می کنید، پست ها رو گوگل میاره! پس یعنی تو ایندکس مشکلی وجود نداره و اشکال از جای دیگه هست

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
بله فعال بودن هر دو نقشه سایت صحیح نیست و باید از یکی استفاده کنید که بیشتر سلیقه ای هست.
درضمن تو پست اول گفتید وقتی اسم سایت رو اضافه می کنید، پست ها رو گوگل میاره! پس یعنی تو ایندکس مشکلی وجود نداره و اشکال از جای دیگه هست
اره دقیقا مشکل همینجاست که من میدونم ایندکس میشه اما نمیدونم چرا بدون اسم سایت نمیاد بالا .
قبلا اگر از عنوان چند کلمه رو انتخاب میکردم و سرچ میدادم تو صفحات اول پیدا میشدم اما جدیدا باید کل عنوان رو با اسم بذارم تا پیدا بشم .
مشکل از کجاست که روی گوگل اثر گذاشته که اینطور رفتار کنه ؟
تازه اگر چیزی در متاتگ توضیحات یواست بنویسم کلا دیگه ایندکس دچار مشکل میشه .

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
اره دقیقا مشکل همینجاست که من میدونم ایندکس میشه اما نمیدونم چرا بدون اسم سایت نمیاد بالا .
قبلا اگر از عنوان چند کلمه رو انتخاب میکردم و سرچ میدادم تو صفحات اول پیدا میشدم اما جدیدا باید کل عنوان رو با اسم بذارم تا پیدا بشم .
مشکل از کجاست که روی گوگل اثر گذاشته که اینطور رفتار کنه ؟
تازه اگر چیزی در متاتگ توضیحات یواست بنویسم کلا دیگه ایندکس دچار مشکل میشه .
خب چون من دسترسی به سایت ندارم و خیلی چیزها مجهول هست نمیشه گفت که دقیقا مشکل از چی هست. فعلا شما این کار رو انجام بدید:
1- از یک نقشه سایت استفاده کنید و دیگه تغییر ایجاد نکنید
2- بر روی ارسال پست ها کار کنید و قسمت توضیحات افزونه سئو (description) رو هم حتما پر کنید
3- یک مدت منظم روی سایت کار کنید تا تغییرات گوگل بر روی نتایج اعمال بشه. اگه اون زمان (حداکثر 1 ماه) باز هم همین مشکل رو داشتید، اون وقت دیگه حتما باید به فکر سئو درست و حسابی باشید

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
خب چون من دسترسی به سایت ندارم و خیلی چیزها مجهول هست نمیشه گفت که دقیقا مشکل از چی هست. فعلا شما این کار رو انجام بدید:
1- از یک نقشه سایت استفاده کنید و دیگه تغییر ایجاد نکنید
2- بر روی ارسال پست ها کار کنید و قسمت توضیحات افزونه سئو (description) رو هم حتما پر کنید
3- یک مدت منظم روی سایت کار کنید تا تغییرات گوگل بر روی نتایج اعمال بشه. اگه اون زمان (حداکثر 1 ماه) باز هم همین مشکل رو داشتید، اون وقت دیگه حتما باید به فکر سئو درست و حسابی باشید
آخه الان سئوکار روی سایت هست و میگه نمیدونه مشکل از سئو نیست . میگه امکان داره مشکل امنیتی و از این چیزا باشه .
این مشکل چند ماهه برای من پیش اومده . قبل از این مطالب ما در صفحات اول گوگل بود اما الان چند ماهه که مطالب ما خیلی گم هست و یا به زودی از صفحات اول خارج میشه .
جالبه ما مطلب گذاشتیم و خیلی از سایت ها از سایت ما کپی کردند اما اونا رفتن تو صفحه اول و لینک اول و اصلا خود ما رو نیست . این اتفاق چند بار برام پیش اومد که دیگه بی خیال مطلب اختصاصی شدم . ایقدر زحمت بکشم و مطلب اختصاصی بذارم بعد سایتای کپی کار از سایت من بیان لینک اول و اصلا خود من نباشم .

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
آخه الان سئوکار روی سایت هست و میگه نمیدونه مشکل از سئو نیست . میگه امکان داره مشکل امنیتی و از این چیزا باشه .
این مشکل چند ماهه برای من پیش اومده . قبل از این مطالب ما در صفحات اول گوگل بود اما الان چند ماهه که مطالب ما خیلی گم هست و یا به زودی از صفحات اول خارج میشه .
جالبه ما مطلب گذاشتیم و خیلی از سایت ها از سایت ما کپی کردند اما اونا رفتن تو صفحه اول و لینک اول و اصلا خود ما رو نیست . این اتفاق چند بار برام پیش اومد که دیگه بی خیال مطلب اختصاصی شدم . ایقدر زحمت بکشم و مطلب اختصاصی بذارم بعد سایتای کپی کار از سایت من بیان لینک اول و اصلا خود من نباشم .
شما بی زحمت آدرس سایت رو هم بگید. واقعا ندیده نمیشه نظری داد.
اگر مشکل خاصی باشه (به خصوص امنیتی) تو گوگل وبمستر پیغام داده میشه!

بالا