• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در ایندکس چند تا از پست های سایت توسط گوگل

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
سایت تا همین تقریبا یه هفته پیش مشکلی نداشت و حدودا 4-5 ساعته پستهاش تو گوگل ایندکس میشد. هر پستی هم که fetch میکردم همون لحظه ایندکس میشد.
الان یه هفته میشه پستهایی که میذاریم اصلا ایندکس نمیشن. fetch هم که میکنم failed میشن. حتی یکی دوبار ساکسس هم شدن که الکی بود و ایندکس نشد.
اعصابمو خرد کرده. نمیدونم چرا اینجوری شده. پستها هم همش اختصاصیه.
سایت امضام

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
سایت تا همین تقریبا یه هفته پیش مشکلی نداشت و حدودا 4-5 ساعته پستهاش تو گوگل ایندکس میشد. هر پستی هم که fetch میکردم همون لحظه ایندکس میشد.
الان یه هفته میشه پستهایی که میذاریم اصلا ایندکس نمیشن. fetch هم که میکنم failed میشن. حتی یکی دوبار ساکسس هم شدن که الکی بود و ایندکس نشد.
اعصابمو خرد کرده. نمیدونم چرا اینجوری شده. پستها هم همش اختصاصیه.
سایت امضام

با توجه به گستردگی مطالبی که داشتید به نظر نمیومد که اختصاصی باشه. آخرین رو بررسی کردم که عینا از سایت بی بی سی کپی شده بود! شاید کپی کردن از سایت های کوچکتر تشخیص رو برای گوگل سخت کنه یا با کمی تغییر بشه بعنوان مطلب جدید معرفیش کرد ولی بی بی سی رو دیگه نمیشه کپی کرد! به نظر میاد که گوگل متوجه اینکار شما شده و البته کل سایت تحت تاثیر قرار میگیره

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
با توجه به گستردگی مطالبی که داشتید به نظر نمیومد که اختصاصی باشه. آخرین رو بررسی کردم که عینا از سایت بی بی سی کپی شده بود! شاید کپی کردن از سایت های کوچکتر تشخیص رو برای گوگل سخت کنه یا با کمی تغییر بشه بعنوان مطلب جدید معرفیش کرد ولی بی بی سی رو دیگه نمیشه کپی کرد! به نظر میاد که گوگل متوجه اینکار شما شده و البته کل سایت تحت تاثیر قرار میگیره

بله درسته. ولی از ده مطلب آخر تقریبا هفت تاش اختصاصیه.
و این موضوع تو مطالب آخر اتفاق افتاده.

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
به تازگی قالب را عوض کردین یا تغییری در تنظیمات سایت دادین یا پلاگینی را تغییر دادید ؟

نه قالب عوض کردیم نه پلاگینی تغییر دادیم.
حدود یه هفته ده روزه اینجوری شده.
تو گوگل وبمستر هم هیچ کراول اروری نیست.

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
بزودی حتما توی گوگل وبمستر تولز اخطاری به شما داده میشه که دسترسی نداره به سایت شما ،،، این مشکل ایندکس نشدن 95% به هاست مربوط می شود،،، هاستتون رو عوض کنید

30morgh1

Registered User
لایک‌ها
69
نه قالب عوض کردیم نه پلاگینی تغییر دادیم.
حدود یه هفته ده روزه اینجوری شده.
تو گوگل وبمستر هم هیچ کراول اروری نیست.

یه نگاه بنداز ببین کد وریفای وبمستر گوگل تو هیدر قالب هست

بالا