• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در باز کردن لینک !

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
لطفا کمک کنین ، خیلی فوریه!
من میخوام رو یه نقشه وقتی در یه محدوده ازش کلیک میشه ، لینک بشه به یه صفحه !
برای اینکار رو نقشه برای هر محدوده مورد نظر یه سمبل کلید نامرئی ساختم و اون محدوده رو مشخص کردم ، برای هر قسمت تو یه لایه جدید اینکارو کردم
حالا میخوام تو اکشن اسکریپت بهش لینک بدم
من از Flash MX 2004 استفاده میکنم ، رفتم تو قسمت global functions و بعد browser/network و بعد رو geturl دو بار کلیک کردم دقیقا اینو

کد:
on (release) {
	getURL("www.sitename.com", "_blank");
}

تو اکشن کپی کردم ولی اجرا که میشه دو تا ارور میده و بعدش هم که رو لینک میرم ایکن موس تغییر میکنه ولی با کلیک هیچ اتفاقی نمیفته !
ارورش اینه:
کد:
Errors: 1 Reported
 Errors: 1

ناگفته نمونه که موقع نوشتن کد سمبل مورد نظر هم از حالت انتخاب خارج نكردم ! يعني حواسم بود

ممنون میشم راهنمائیم کنین ، کارم حسابی گیر کرده
منتظرم و ممنون

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

باهاش سر و کله زدم حالا موقع اجرا ارور نمیده ولی وقتی به صورت html ، پابلیشش میکنم ، و اونو باز میکنم وقتی رو محدوده مورد نظر کلیک میکنم انگار آدرسی که گذاشتم رو بعد از آدرس پوشه ای که پروژه توش save شده میذاره و ارور میده که این آدرس صحیح نیست
ارورش اینه:
Cannot find ' file://E:\ foldername\www.yahoo.com' . Make sure the path or internet address is correct

:-? :-?
این ارور رو چطوری برطرف کنم؟؟؟
کمممممممممممممممممممممممک ، خیلی فوریه
ممنونم

edris

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
مشکل مال این بود که در اول آدرس http:// داده نشده بود

babak22ir

Registered User
لایک‌ها
1
سلام !!
بچه ها واقعا خسته نباشن که اینقدر این دوستمون رو راهنمایی کردن !!
اصلا این تاپیک برای چی ایجاد شد؟ یه نفر یه سوال پرسید و خودش هم جواب خودشو داد !!!

یه کمی بهش فکر کنین بعد بخندین !!!

بالا