• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در باطری آیفون 4

m343

Registered User
لایک‌ها
356
سلام دوستان من دیروز یه 4 خرید برا گوشی دوم

دیروز سریع باطری خالی میکرد و جیلبرک بود گفتم شاید از ورژن گوشی باشه و به 6.0.1 آپدیت کردم اما هنوز حل نشده

اپل 4 قبلی که داشتم چون زیاد باهاش کارنمیکردم تا 2 روز جواب میداد اما این تو 5 ساعت بازدهی کم رسیده به 45 %

فقط تو این چند ساعت چنتا اس ام اس زدم و نرم افزار whatsapp کارکردم

به نظرتون مشکل از باطریه ؟ من اینو گرفتم به خاطر باطری خوب وگرنه همون اس 3 خیلی از این بهتر ج میده

Done

Registered User
لایک‌ها
168
سلام
اگه وارد هستید بهتون یه پیشنهاد میدم که ریستور کنید و هیچ برنامه ای نصب نکنید حتی جیل بریک هم نکنید
و گوشی رو بزنید به شارژ به مدت 5 ساعت و بعد از شارژ درش بیارید و به هیچ عنوان ازش استفاده نکنید و هیچ برنامه ای باز نباشه و ببینید توی 24 ساعت چند درصد کم میکنه و نتیجه رو اعلام کنید

m343

Registered User
لایک‌ها
356
سلام
اگه وارد هستید بهتون یه پیشنهاد میدم که ریستور کنید و هیچ برنامه ای نصب نکنید حتی جیل بریک هم نکنید
و گوشی رو بزنید به شارژ به مدت 5 ساعت و بعد از شارژ درش بیارید و به هیچ عنوان ازش استفاده نکنید و هیچ برنامه ای باز نباشه و ببینید توی 24 ساعت چند درصد کم میکنه و نتیجه رو اعلام کنید
دقیقا دیروز همین کارو کردم کلا 12 ساعت جواب داد(بیشتر استند بای بوده فوق مصرفم 3 ساعت با صفحه روشن اونم فقط اس ام اس بود و هیچ برنامه ای باز نبود)
و زمانیکه بازی آسفالت رو اجرا کردم تو 15 دقیقه از 25% رسید به 5 %

Done

Registered User
لایک‌ها
168
با این اوصاف باتری شما مشکل داره چون حداقل باید 24 رو جواب میدادش

pbz

Registered User
لایک‌ها
42
با این اوصاف باتری شما مشکل داره چون حداقل باید 24 رو جواب میدادش

hosseinatzio