• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در بالا آمدن ویندوز

ANewDayHasCome

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام،من مشکلم در مورد بالا نیومدن ویندوز بود که خداروشکر یه سری تغییرات انجام دادم و الان در حال نصب ویندوز 7 هستم،اما پی سی من مدتی هست که ازش استفاده نمیکنم و چون دی وی دی رام لپ تاپم خراب شده میخوام فقط برای رایت سی دی و دی وی دی ازش استفاده کنم.گرافیکش هم 64 هست،روی سی دی ویندوز 7 نوشته مینیمم گرافیک 128 باید باشه،میخواستم بدون مشکلی ایجاد نمیکنه؟

Last edited:

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
بالا میاد نگران نباش

ANewDayHasCome

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بالا میاد نگران نباش
دفعه اول که نصب کردم expanding windows files رو تا 100% رفت ولی روی installing features که اومد ارور داد،فکر کنم واسه همین گرافیکش باشه چون installing features به گرافیک بستگی داره،حالا ببینم برای بار دوم چطور میشه:(

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
اگر سیستم ضعیفه ویندوز 7 نسخه Starter نصب کنید

Residentiwill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام،من مشکلم در مورد بالا نیومدن ویندوز بود که خداروشکر یه سری تغییرات انجام دادم و الان در حال نصب ویندوز 7 هستم،اما پی سی من مدتی هست که ازش استفاده نمیکنم و چون دی وی دی رام لپ تاپم خراب شده میخوام فقط برای رایت سی دی و دی وی دی ازش استفاده کنم.گرافیکش هم 64 هست،روی سی دی ویندوز 7 نوشته مینیمم گرافیک 128 باید باشه،میخواستم بدون مشکلی ایجاد نمیکنه؟

عزیز 7 رو اون نصب نمیشه خودتو خسته نکن تازه بزور نصب هم که بکنی اینقدر کند و افتضاحه که خودت آخرش بیخیالش میشی. 7 با گرافیک زیر 128 بهتره بگیم پدرکشتگی داره. من رو گرافیک FX5500 AGP با 256 مگ رم نصب کردم اینقدر اعصاب خرد کن بود پاکش کردم.

بالا