• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در بخش نوشته ها ( علت نمایش در هم بر هم نوشته ها در این بخش مثل عکس زیر )

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
به این اسنپ شاتی که گذاشتم نگاه کنید: نوشته های شما هم در بخش مدیریت همینطوری نشون داده می شن؟ می شه کاری کرد که صحیح نمایش داده بشه؟آیا نصب افزونه خاصی دلیل این مشکله؟

Last edited:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
افزونه ها رو يكي يكي غيرفعال كنيد چك كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا نه

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
اگه اینترنت اکسپلورر استفاده میکنید و گاهی این اتفاق میفته مرورگرتون زو عوض کنید

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگه اینترنت اکسپلورر استفاده میکنید و گاهی این اتفاق میفته مرورگرتون زو عوض کنید
مرورگرم fire fox 29 هست.البته با chrom هم چک کردم همینطوری بود.
همه افزونه ها رو هم غیرفعال کردم ولی بازم همینجوری موند. یه عکس از افزونه های فعالم میزارم که باز هم چک کنید.
خیلی از راهنمایی هاتون ممنونم.

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
سلام

اگر بسته وردپرس رو دارید فایل های داخل wp-admin رو جایگزین فایل های قبلی روی هاست بکنید

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه سوال جدای از این مشکل:
آیا عوض کردن آدرس ورود به سایت wp-admin و نصب Wordfence Security به تنهایی برای جلوگیری از هک شدن سایت وردپرسی و تامین امنیت کافی هستند؟
خیلی ها(مخصوصا در سایت آپارات) فیلم هایی در ارتباط با دیفیس کردن سایت وردپرسی به سادگی و مشکلات امنیتی وردپرس می نویسند.من خودم خیلی از وردپرس خوشم میاد و به نظرم برای بدنام کردنش این فیلم ها منتشر میشه و خیلی هاش معتبر نیست.حداقل از cms های معمول که بهتره.نظر شما چیه؟

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
سلام

سوال اول: پیشنهادی که دادم کمک نکرد، بهتره بدید یک شخصی که به وردپرس آشنا باشه براتون چک بکنه
سوال دوم : همون کارهایی که انجام دادید کافی هست...
هرچند خودم انجام نمیدم اما برای کسانی که خیلی به سایت حساس هستند این ها رو پیشنهاد میکنم
نام کاربری با ادمین نسازید، اگه دارید حذف کنید
پسوردهای سخت بسازید (از اینجا میتونید)
همیشه وردپرس و پلاگین ها رو بروز کنید
از افزونه هایی که وردپرس تایید نکرده استفاده نکنید
از این افزونه استفاده کنید Limit Login Attempts (صفحه افزونه)
تمامی مواردی که خودتون انجام دادید با موارد گفته شده امکان هک از سمت وردپرس خیلی کم خواهد شد
مگر اینکه یک هکر خیلی حرفه ایی (در حد هکرهایی که در فیلم ها میبینیم) بخواد سایت شما رو هک بکنه...

در مورد بدنامی هم زیاد به این چیزها توجه نکنید ،
هاستینگی رو میشناختم که هاست اشتراکی به مشتریاش میداد، یکی از دوستانم از این شرکت برای سایت جوملای خودش هاست خریده بود
یک روز دوستم به من اطلاع داد که سایتش هک شده ، بعد از این اتفاق شرکت ارائه دهنده توی خبرهاش نوشته بود بخاطر وردپرس هک شده و تمام سایت های وردپرسی باید آپدیت کنند...
در صورتی که تمام سایت های روی سرورشون دی فیس (Deface) شده بود ، جوملا / وردپرس /و...

آرش وردپرس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام

اگر بسته وردپرس رو دارید فایل های داخل wp-admin رو جایگزین فایل های قبلی روی هاست بکنید
دوستای گلم این ها افزونه های فعال و مورد استفاده من هستند.خوشحال میشم که راهنمایی کنید کدوم یکی از این ها ممکنه باعث این مشکل شده باشه.آیا همه این افزونه هایی که استفاده میکنم مورد تاییدتون هستند و شما هم استفاده می کنید؟کدوما مشکوک هستند؟
1.JPG

فایل های ضمیمه

• 2.JPG
    2.JPG
    27.3 KB · نمایش ها: 3
  • 3.JPG
    3.JPG
    34.9 KB · نمایش ها: 3
  • 4.JPG
    4.JPG
    29.6 KB · نمایش ها: 3
  • 5.JPG
    5.JPG
    10.3 KB · نمایش ها: 3

kashaneh

Registered User
لایک‌ها
261
دوستای گلم این ها افزونه های فعال و مورد استفاده من هستند.خوشحال میشم که راهنمایی کنید کدوم یکی از این ها ممکنه باعث این مشکل شده باشه.آیا همه این افزونه هایی که استفاده میکنم مورد تاییدتون هستند و شما هم استفاده می کنید؟کدوما مشکوک هستند؟
مشاهده پیوست 589178
خوب شما که در پست بالا فرمودید تمام افزونه ها رو غیر فعال کردید اما مشکل همچنان وجود داره ، پس مشکل از افزونه ها نیست
ظاهرا دیگر دوستان هم قبلا با چنین مشکلی روبرو نشدند و اطلاعی ندارند...
اگر دوست داشته باشید من براتون به طور رایگان بررسی میکنم و اگر مشکل خاصی نبود براتون رفع میکنم!

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
وردپرس رو به یک نسخه قبل برگردونید نسخه فارسی البته

بالا