• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در برپايي ديتابيس

hadii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فايلها را آپلود کرده ام و تمام کارها را ( نام ديتابيسو يوزرو پسورد را هم درست انجام داده ام ) ولي اين پيغام ظاهر مي شود ؟ مي شود کاري کرد ؟
Error establishing a database connection
This either means that the username and password information in your wp-config.php file is incorrect or we can't contact the database server at localhost. This could mean your host's database server is down.

Are you sure you have the correct username and password?
Are you sure that you have typed the correct hostname?
Are you sure that the database server is running?
ممنون ميشم اگه کسي کمک کنه ؟

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
این ارور میگه که نام کاربری و یا پسورد و یا سرور اشتباه است ! ولی شما میگید که درست وارد کردید !
حالا یک بار هم بررسی کنید و مطمئین شوید که در فایل wp-config.php تنظیمات را انجام دادید .
اگر باز هم ارور داد بگید !

hadii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به شما و بسيار ممنون از اينکه جواب مي ديد ،
بنده کل فايلها را البته با تغيير دادنهاي ضروري و فارسي کردن آن آپلود کردم - بعد يک ديتابيس mysql ساختم و نام آن را blog گذاشتم و يوزر و پسورد هم همينطور و آنها را طبق فايل زير وارد کردم ...
<?php
// ** MySQL settings ** //
define('DB_NAME', 'wordpress'); // blog
define('DB_USER', 'username'); // ***
define('DB_PASSWORD', 'password'); // ***
define('DB_HOST', 'localhost'); // 99% chance you won't need to change this value
فقط آخري را تغيير ندادم چند بار هم تکرار کردم ولي پيغام مشابهي تکرار مي شد ...!!!!
اگر راهنمايي کاملي بفرمائيد و بگوئيد که چه کار کنم ، شرمنده شما مي شوم .
با سپاس .

mamalionline

Registered User
لایک‌ها
0
شما یوز نیم و پسورد و نام بانک اطلاعاتی رو برای من پیغام خصوصی بده خودم فایل رو برات درست میکنم میفرستم ! ( از نظر امنیتی هم مطمئن باش ! )

بالا