• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در تایتل سایتم

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
سلام
من در افزونه وردپرس seo عنوان قالب رو %%sitename%% گزاشتم و در قسمت تنظیمات - همگانی اسم سایتم رو هم نوشتم مثلا x
اما وقتی page info ایندکس سایتم رو نگاه میکنم در قسمت تایتل اسم سایت دوبار پشت هم اورده شده مثلا xx
حالا چطور میتونم مشکلو حبلش کنم؟

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
نیازی به وارد کردن تو بخش تنظیمات نیس اونو حذف کن و از خود افزونه قسمت عنوان ها و متاها قسمت خانه اسم سایتت رو وارد کن:)

drh4m3d

Registered User
لایک‌ها
429
نمیشه اخه تو خیلی از قسمتهای افزونه از %%sitename%% استفاده کردم و افزونه هم سایت نیم رو از همون قسمت تنظیمات میخونه

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
سلام دوست عزیز. برای حل این مشکل از قسمت نمابش ==> ویرایش => فایل سربرگ یا header.php قالب رو ویرایش کنید و مطمئن شوید تابع تایتل بین دو تگ title به این شکل است
کد:
<title><?php wp_title(''); ?></title>

برای مثال اگر کد php بین دو تگ تایتل قالب شما به شکل زیرهست تمامی مقادیر بین این دو تگ رو حذف کنید
کد:
<title><?php wp_title('-', true, 'right'); ?> <?php bloginfo('name'); ?></title>

و به شکل زیر تغییر بدید.
کد:
<title><?php wp_title(''); ?></title>

راه حل دوم در تنظیمات پلاگین سئو قسمت عنوان ها و متاها تیک گزینه اجبار به بازنویسی عنوان‌ها را فعال کنید و تغییرات رو ذخیره کنید و با استفاده از پلاگین های پاکسازی Cache مثل w3 total cache کش رو پاک کنید.

موفق و موید باشید

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
من در افزونه وردپرس seo عنوان قالب رو %%sitename%% گزاشتم و در قسمت تنظیمات - همگانی اسم سایتم رو هم نوشتم مثلا x
اما وقتی page info ایندکس سایتم رو نگاه میکنم در قسمت تایتل اسم سایت دوبار پشت هم اورده شده مثلا xx
حالا چطور میتونم مشکلو حبلش کنم؟
میشه آدرس سایتتون رو بفرمایید. این مشکل 100 % به قالب برمیگرده و باید تغییراتی در قالب ایجاد کنید یا به گونه ای این مشکل رو دور بزنید

بالا