• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در تبدیل phpbb به vb

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
سلام :

یه سری مشکل پیدا کردم بعد از تبدیل phpbb به vb :

1- هیچ کدوم از انجمنها رو نشون نمیده در صورتی که همه به خوبی Import شدن ! البته بعد از اضافه کردن یک انجمن همه آهایی که Import شدن به یکباره ظاهر میشوند !!!! :hmm:
2- انجمنهایی که Importشدن هیچ کدوم پستی درشون نیست . درصورتی که پست ها هم Import شدن درست .

کسی آموزشی از این برنامه نداره ؟ یا نمیدونه مشکل کجاست و چی کار باید کرد ؟
راستی دیتا بیس phpbb هم فرمت Arabic هست . :(

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
شما باید به بخش Counter در سایت خودتون برید و همرو مجددا بارگزاری (Reset) کنید ... ! راهنمای استفاده از Impex را کامل بخونید !

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از par_ham :
شما باید به بخش Counter در سایت خودتون برید و همرو مجددا بارگزاری (Reset) کنید ... ! راهنمای استفاده از Impex را کامل بخونید !

سلام :

میشه کمی بیشتر توضیح بدید ؟! اگر منظورتون اینه که همه رو دوباره ÷اک کنم و از اول بریزن و inpurt کنم که 10 بار این عمل رو تکرار کردم اما افاقه ای نکرده .

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
خیر من که به شما گفتم راهنما را بخونید اما مثل اینکه حوصله خوندن نداری ... به هر حال به لینک :

برید و قسمت های Update User Titles and Ranks، Rebuild Thread Information، Rebuild Forum Information، Fix broken user profiles، Rebuild Post Cache، Rebuild Search Index، Rebuild Statistics، Rebuild Similar Threads و ... را Rebuild کنید !

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از par_ham :
خیر من که به شما گفتم راهنما را بخونید اما مثل اینکه حوصله خوندن نداری ... به هر حال به لینک :

برید و قسمت های Update User Titles and Ranks، Rebuild Thread Information، Rebuild Forum Information، Fix broken user profiles، Rebuild Post Cache، Rebuild Search Index، Rebuild Statistics، Rebuild Similar Threads و ... را Rebuild کنید !

سلام :

مسکل من اینه که این کار ها رو هم کردم . پستها جز تعداد معدودیشون بر نمیگرده . رو هر انجمن مثلا نشون میده 100 تا تاپیک توش هست اما بازش که میکنیم میبینیم فقط 2-3 تا بیشتر توش نیست !! :(

par_ham

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
322
دیگه نمیدونم به چه زبانی‌ کمک کنم ... شرمنده

kami

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2
یه نگاه بندازیزد ببینید شیوه نمایش زمانی هر انجمن چه طوره؟
یک ماه آخر پیش فرضشه. اگر اینطوری بود بکنیدش از از ابتدا!

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
به نقل از kami :
یه نگاه بندازیزد ببینید شیوه نمایش زمانی هر انجمن چه طوره؟
یک ماه آخر پیش فرضشه. اگر اینطوری بود بکنیدش از از ابتدا!

با تشکر از شما دوست عزیز ... مشکلم تو این مورد حل شد ...

بالا