• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در ترتیب منوی کناری

shadow.pro

Registered User
لایک‌ها
194
سلام
مشکل من اینه که منوی اصلی که در سمت راست سایتم هست:|:| وقتی ترتیب عوض میکنم یعنی محصولات رو بجای تماس با ما میبرم تغییر اعمال میشه ولی حالت اکشن و فوکوس تغییر میکنه یعنی با کلیک روی تماس با ما ، محصولات روشن میشه ؟؟!!

عکس هم قرار دادم و همین طور فایل HTML,CSS

http://upcity.ir/images2/53599913250746835741.png

HTML:

HTML:
                        <nav>
                            <ul id="menu">
                                <li><a href="#!/page_Home"><span></span><strong>صفحه اصلی</strong></a></li>
                                <li><a href="#!/page_About"><span></span><strong>درباره ما</strong></a></li>
                                <li><a href="#!/page_Portfolio"><span></span><strong>گالری و مشخصات</strong></a></li>
                                <li><a href="#!/page_Services"><span></span><strong>محصولات ما</strong></a></li>
                                <li><a href="#!/page_Contact"><span></span><strong>تماس با ما</strong></a></li>
                            </ul>
                        </nav>
css:
HTML:
#menu {padding-top:122px; float:left; text-align:left; }
#menu > li {width:100%;overflow:hidden;padding-bottom:4px}
#menu > li > a {display:inline-block;font-size:26px;line-height:54px;height:56px;color:#fff;background:#000;text-decoration:none;position:relative;letter-spacing:0px;cursor:pointer; font-family:BKoodak; 
}
#menu > li > a span {display:block;background:#fff;position:absolute;width:100%;height:100%;top:0;left:0; font-family:BYekan;}
#menu > li > a strong {position:relative;display:block;padding:0 95px 0 40px;height:56px}
#menu > li > a:hover, #menu > li > a.active {color:#000;}
#menu > li > a:hover strong, #menu > li > a.active strong{}

shadow.pro

Registered User
لایک‌ها
194
کسی هنوز جوابی نداده ...

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
از عکس چیزی سر در نیاوردم .
کدارم امتحان کردمو مشکلی نداشت!
یه کم بیشتر توضیح بدین یا آدرس سایتو بزارین . عکسم از لحظه ای که مشکل پیش میاد بگیرینو بزارین.

shadow.pro

Registered User
لایک‌ها
194
دارم روی لوکال کار میکنم که این مشکل پیش اومد و کد html و css قرار دادم
باز مشکلم باز میکنم
موقعی که این کد اصلی از این حالت

<li><a href="#!/page_Home"><span></span><strong>صفحه اصلی</strong></a></li> <li><a href="#!/page_About"><span></span><strong>درباره ما</strong></a></li>

به این کد

href="#!/page_About"><span></span><strong>درباره ما</strong></a></li>
<li><a href="#!/page_Home"><span></span><strong>صفحه اصلی</strong></a></li>

تبدیل میکنم ترتیب تغییر میکنه ولی روی دکمه صفحه اصلی که کلیک میکنم دکمه درباره ی ما روشن میشه و بعد صفحه اصلی باز میشه!!

بالا