با درود . من با asp کلاسیک و بانک اطلاعاتی اکسس 2003 یک search ساختم . همه چیز خوب کار میکنه فقط یک مشکل وجود داره . اونهم اینکه این سرچ نمیتونه کلماتی که در اونها ی بکار رفته رو پیدا کنه . مثلا کلمه کامپیوتر به خاطر حرف ی داخل اون جستجو نمی شه . اگه اینجوری تایپ کنم : ک ، کا ، کام ، کامپ کلمه کامپیوتر رو پیدا میکنه ولی اگه به صورتهای زیر جستجو کنم : کامپی ، کامپیو ، کامپیوت ، کامپیوتر چیزی پیدا نمی شه . من انکدینگ رو دقیق تنظیم کردم .
و انکدینگ به صورت زیر هست
این انکدینگ رو هم تو صفحه فرم و هم تو صفحه process جستجو لحاظ کردم ولی باز هم نتیجه برای ی مایوس کننده هست . بنظ میا که مشکل برای تفاوت بین ی فارسی و عربی باشه ولی آیا کسی می تونه ره حلی بده ؟ من حتی با استفاده از برنامه character map ویندوز ی عربی و حتی فارسی رو هم وارد کردم ولی بازم جواب نگرفتم . لطفا راهنمایی فرمایید . سپاسگزارم
کد:
<%@LANGUAGE="VBSCRIPT" CODEPAGE="65001"%>
<%Session.CodePage = 65001%>
و انکدینگ به صورت زیر هست
کد:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
این انکدینگ رو هم تو صفحه فرم و هم تو صفحه process جستجو لحاظ کردم ولی باز هم نتیجه برای ی مایوس کننده هست . بنظ میا که مشکل برای تفاوت بین ی فارسی و عربی باشه ولی آیا کسی می تونه ره حلی بده ؟ من حتی با استفاده از برنامه character map ویندوز ی عربی و حتی فارسی رو هم وارد کردم ولی بازم جواب نگرفتم . لطفا راهنمایی فرمایید . سپاسگزارم