• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در جک 3.5 میلی متری لپ تاپ

MEGATRON0X

Registered User
لایک‌ها
34
سلام
من یمشکلی با جک 3.5 میلی متری لپ تاپ دارم. وقتی هدفون وصل میکنم و مثلا اهنگ گوش میدم همه چی اوکیه ... ولی وقتی بخوام از میکروفون هدست برای ضبط صدا استفاده کنم اصلا صدا ضبط نمیشه ولی وقتی با میکروفون خود لپ تاپ ضبظ میکنم مشکلی نداره.. مشکل اینجاست که وقتی هدفون که میکروفون هم نداره به جک 3.5 میلی متری وصله و میخوام از اون صدا رو بشنوم و با استفاده از میکروفون لپتاپ حرف بزنم بازم همون اتفاق میوفته و کسی که دارم باهاش حرف میزنم نویز میشنوه و صدای من نمیاد ا ولی من صداشو کامل دارم... تنها راه اینکه هیج چیزی به جک 3.5 میلی متری وصل نکنم و صدا رو از اسپیکر بشنوم و خودم با میکروفون لپتاپ حرف بزنم..(با چند تا هدست هم امتحان کردم)
الان مشکل دقیقا چیه؟ بنظرتون با هدست بیسیم و بلوتوث هم این مشکل پیش میاد؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
از این فیش استفاده کنید .
کابل تفکیک صدای میکروفون و هدست لپ تاپ
audio-plug-spliter-adapter-%DA%A9%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%AA%D9%81%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%B5%D8%AF%D8%A7-%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-1%D8%A8%D9%872-400x400.gif

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام
من یمشکلی با جک 3.5 میلی متری لپ تاپ دارم. وقتی هدفون وصل میکنم و مثلا اهنگ گوش میدم همه چی اوکیه ... ولی وقتی بخوام از میکروفون هدست برای ضبط صدا استفاده کنم اصلا صدا ضبط نمیشه ولی وقتی با میکروفون خود لپ تاپ ضبظ میکنم مشکلی نداره.. مشکل اینجاست که وقتی هدفون که میکروفون هم نداره به جک 3.5 میلی متری وصله و میخوام از اون صدا رو بشنوم و با استفاده از میکروفون لپتاپ حرف بزنم بازم همون اتفاق میوفته و کسی که دارم باهاش حرف میزنم نویز میشنوه و صدای من نمیاد ا ولی من صداشو کامل دارم... تنها راه اینکه هیج چیزی به جک 3.5 میلی متری وصل نکنم و صدا رو از اسپیکر بشنوم و خودم با میکروفون لپتاپ حرف بزنم..(با چند تا هدست هم امتحان کردم)
الان مشکل دقیقا چیه؟ بنظرتون با هدست بیسیم و بلوتوث هم این مشکل پیش میاد؟
مدل لپ تاپ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
این لینک دانلود دفترچه راهنمای لپ تاپتونه:
http://www.lenovo.com/shop/americas/content/user_guides/z500_ug_en.pdf
صفحه 6 رو ملاحظه بفرمائید. لپ تاپ شما Built in microphone هستش. یعنی نیازی به اتصال میکروفون به پورت Jack 3.5mm ندارید. همینجوری که صحبت کنید صدای شما منتقل میشه(البته اگر ولوم میکروفون Mute یا بسته نباشه).

بالا