• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشکل در جیلبریک

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
سلام و خسته نباشید
من آیفون 4اس 32 آنلاک دارم ورژن 5.1.1 . یه پک نرم افزار گرفتم می خوام اینارو بریزم خوندم که باید اول جیلبریک کنم بعد بریزم ، آیا بدون جیلبریک هم میشه ریخت؟
دوم اینکه نه با absinthe نه با redsnow نمیشه جیلبریک کرد اولی خود ویندوز ارور میده میگه برنامه کار نمیکنه ببند با redsnow هم بعد از backup میزنه service wouldn't start (4234 ) .
با چیز پی ان هم امتحان کردم نشد آنتی ویروس هم خاموش کردم نشد. بک آپ هم گرفتم اول توی آی تیونز.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

nevadaa

Registered User
لایک‌ها
4
سلام و خسته نباشید
من آیفون 4اس 32 آنلاک دارم ورژن 5.1.1 . یه پک نرم افزار گرفتم می خوام اینارو بریزم خوندم که باید اول جیلبریک کنم بعد بریزم ، آیا بدون جیلبریک هم میشه ریخت؟
دوم اینکه نه با absinthe نه با redsnow نمیشه جیلبریک کرد اولی خود ویندوز ارور میده میگه برنامه کار نمیکنه ببند با redsnow هم بعد از backup میزنه service wouldn't start (4234 ) .
با چیز پی ان هم امتحان کردم نشد آنتی ویروس هم خاموش کردم نشد. بک آپ هم گرفتم اول توی آی تیونز.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

redsnow مثل هلو جيل ميكنه.ور‍نش چنده؟رداسنو

keyvansk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
36
15b3 va 12b2 با هیچ کدوم نمیشه ! همه عکس هام هم پرید !!

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
ابسنس خیلی عالی و اسونه ،اون خطا هم تا اونجا که یادمه به خاطر یه تیک کوچیک یا از قلم انداختن یه کار جزئیه ،تو گوگل سرچ کن گام به گام با اموزشش برو جلو و سوالات و مشکلات کاربران دیگرو با دقت بخون

بالا