alonestboy
Registered User
- نوشتهها
- 16
- لایکها
- 2
با سلام. من حدود 2 ماه پیش چند کالای جانبی تلفن همراه میخواستم که تنها سایتی که هر 3 محصول مورد نیاز رو موجود داشت سایت http://janebikala.com بود. برای پرهیز از پرداخت 2 هزینه پست و خرید از سایت های مطمئن از این سایت خرید کردم هرچند که کیفیت محصولات زیاد قابل توجه نبود ولی باطری تلفنم همان باطری اورجینال با همان قیمیت سایت های دیگر بود. پس از سفارش حدود 2 هفته انتظار کشیدم که ارسال نشد! با چندین بار تلاش و پیگیری موضوع بالاخره پس از 3 هفته از ارومیه ارسال شد. حدود 1 هفته بعد که مرسوله رسید باطری ارسال شده خراب بود و حتی تلفن با این باطری روشن نمیشد!! مجددا با چندین تلاش موفق به تماس مجدد شدم که پاسخ زیبایی دریافت کردم :دی . تلفن شما خراب است!!! تلفن من بعد از 4 سال کار هنوز با باطری فابریک خود به خوبی کار میکند. پس از مشاجرات فراوان پاسخ این بود که باطری شامل گارانتی نمیشود. هرچی بود دیگه بود. شانستونه!!!!! متاسفانه ملزم به استفاده از چاشنی صدای بلند و کمی بی ادبی و تهدید شدم که بالاخره قبول کردند که با هزینه خودم پست کنم و باطری را عوض کنند. 3 هفته پیش باطری مجددا به آدرس فروشگاه برگردانده شد. 2 هفته پیش تحویل گرفتند.(با استفاده از کد پیگیری پستی). تا امروز هنوز هیچ خبری از باطری نشده. مجددا تماس گرفتم که در کمال تعجب در تماس اول پاسخ دادند. ولی پاسخ این بود که باطری دیروز به دست من رسید!!!! و من دارم لطف میکنم که باطری رو واسه شما عوض میکنم!!! شنبه با ارزان ترین پست ممکن ارسال میکنم. و صدای بوق بوق بوق! تلفن قطع شد. -_-
خواستم این داستان رو اطلاع رسانی کنم که اگه واسه وقت و پولتون ارزش قائل هستید از سایت های معتبر خرید کنید که این دست مشکلات براتون به وجود نیاد.
ضمن اینکه هرجا انتقادی صورت میگیره باید امکان پاسخگویی دوطرفه باشه و شخصی که ازش انتقاد میشه توان پاسخگویی داشته باشه. من تلفن فروشگاه رو قرار میدم اگه توضیح قابل قبولی داشت میتونه اینجا بنویسه. 09128775414
خواستم این داستان رو اطلاع رسانی کنم که اگه واسه وقت و پولتون ارزش قائل هستید از سایت های معتبر خرید کنید که این دست مشکلات براتون به وجود نیاد.
ضمن اینکه هرجا انتقادی صورت میگیره باید امکان پاسخگویی دوطرفه باشه و شخصی که ازش انتقاد میشه توان پاسخگویی داشته باشه. من تلفن فروشگاه رو قرار میدم اگه توضیح قابل قبولی داشت میتونه اینجا بنویسه. 09128775414